Web Analytics

Cum se adaugă ziua de concediu plătit pentru autorecenzare în iFlow

În OUG 19/2000 sunt cuprinse reguli privind organizarea și desfășurarea recensământului populației și locuințelor din România. S-a stabilit că salariații care optează pentru autorecenzare prin internet vor primi o zi liberă plătită de la angajator. Scopul recompensării cu această zi liberă plătită, este „încurajarea utilizării cu predilecţie a acestei metode.”

Pentru a oferi o dovadă a acestui proces, angajatul trebuie să prezinte codul de confirmare al autorecenzării. În baza acestui cod, se va stabili de comun acord o dată, în termen de 12 luni de la data autorecenzării.

Cum se adaugă evenimentul de zi liberă plătită pentru autorecenzare în aplicația iFlow?

Pe lângă zilele de concediu plătit, medical, sărbători legale și altele, în iFlow se pot crea diferite tipuri de concedii plătite, personalizate în funcție de necesitățile fiecărei companii. Ziua liberă plătită pentru autorecenzare este un bun exemplu de astfel de eveniment, și îți voi explica pe scurt cum se poate adăuga în iFlow pentru ca angajații să o poată folosi.

Această zi se încadrează în categoria concediilor plătite, astfel că din Setări, se selectează submeniul Concediu plătit. Aici se adaugă un nou tip de concediu plătit, cu denumirea de Zi liberă autorecenzare (desigur poate fi denumit oricum, acesta e doar un exemplu). 

O nouă setare din iFlow vine acum la îndemână, și anume limitarea zilelor de concediu. Adăugând valoarea 1, acest tip de eveniment poate fi folosit doar o dată în decursul unui an. Această funcționalitate se potrivește în contextul autorecenzării, deoarece angajatul primește doar o zi liberă plătită de acest gen, iar aplicația îl limitează în a o folosi de mai multe ori.

După completarea tuturor câmpurilor, butonul Adaugă marchează finalizarea acestui proces. Acest tip nou de concediu va fi apoi regăsit în panoul General, în meniul „Adaugă evenimente” – „Concediu plătit” – „Zile concediu speciale”.

Acum, orice angajat își poate adăuga singur cererea pentru a beneficia de această zi liberă după efectuarea autorecenzării. Se urmează aceiași pași ca și la adăugarea unui concediu de odihnă. Pentru a revedea pașii, vizionează următorul video.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

Articole Populare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
Iulia S.
Iulia S.
Sunt o susținătoare a procesului de auto-învățare. Social media mă ajută să descopăr lucruri noi în fiecare zi. Activitatea mea de zi cu zi implică o comunicare eficientă cu persoanele din jurul meu, dar și punerea în practică a unor idei inovative de marketing.