Povestea iFlow

Salut! Noi suntem tagDiv, o echipă formată din 14 tineri dinamici pasionați de web development și noile tehnologii pentru internet. Peste 70.000 de utilizatorii din întreaga lume își construiesc website-urile folosind produsul nostru, Newspaper Theme, care este cea mai apreciată și bine vândută temă de news de pe Envato Market. Aplicația iFlow a început ca o alternativă la calcularea manuală a orelor de muncă pentru că aveam nevoie de o soluție care să țină pasul cu dinamica prezenței în echipa noastră.

În fiecare lună, stăteam ore în șir închis într-un birou punând în ordine cereri de concediu, învoiri, concedii medicale, ore suplimentare

D

Dezvoltarea echipei noastre a adus cu ea o provocare: centralizarea rapoartelor de HR. O activitatea simplă și rapidă a devenit un chin. ‘În fiecare lună, stăteam ore în șir închis într-un birou punând în ordine cereri de concediu, învoiri, concedii medicale, ore suplimentare și centralizând totul în foaia colectivă de prezență.

În plus, în echipă avem angajați care sunt studenți și au un program mai flexibil care le permite să ajungă la cursuri. Programul lor de lucru ridica alte provocări. Primeam tot mai des intrebari de genul ”Știi cumva câte zile de concediu de odihnă am avut anul acesta?” sau “Câte ore mai am de recuperat luna aceasta?". Da! Era timpul să facem o schimbare!

Dintr-o dată am descoperit că procesul acesta era ca un coșmar și așa a pornit avalanșa care a dus la dezvoltarea aplicației iFlow.

A

Am căutat o aplicație care sa fie ușor de folosit de către toți membrii echipei, de pe orice fel de dispozitiv și care să poată integra simultan programe de lucru diferențiate și flexibile. În plus, să-i permită fiecărui angajat să introducă oricând ore suplimentare, învoiri sau concedii.

Am găsit mai multe alternative. Unele stufoase, greoaie, cu prea multe opțiuni, sau care nu puteau fi adaptate cerințelor noastre. În scurt timp, am ajuns la concluzia că nu există un program care să rezolve toate provocările cu care ne confruntam noi.

A

Am purtat o serie de discuții, și în vara anului 2017, am început să dezvoltăm în VUE.js o aplicație de pontaj. După 6 luni de development, prima versiune a fost gata de testare. Am invitat toți membrii echipei noastre în aplicație și în câteva minute i-am instruit cum să o folosească.

Într-o singura zi, am trecut practic de la clasicul tabel în Excel la managementul în timp real a programului de lucru din companie.

Î

În următoarele 9 luni am utilizat zi de zi aplicația iFlow, testând, îmbunătățind și adăugând funcții noi. Am ajuns astfel la o versiune care poate fi utilizată la fel de ușor pe PC-uri, telefoane sau tablete. Cu o interfață simplă și prietenoasă, aplicația îi permite oricărui utilizator să își urmărească prezența la locul de muncă și numărul de ore lucrate.

Fiind o aplicație online, ea permite angajaților să adauge evenimente de orice tip, indiferent unde s-ar afla, direct de pe mobil - exact atunci când au nevoie. În plus, am descoperit că oamenii se pot coordona mai bine, și reduce șansa ca mai mulți membrii dintr-o echipă să-și programeze zile libere în același timp.

Nu am pornit acest proiect cu intenția de a-l lansa public, dar rezultatele în companie au fost uimitoare. Așa că ne-am hotărât să împărtășim această soluție cu alți antreprenori ca noi din România.

Ș

Știm că nici un business nu e la fel cu altul și acum, când nu mai suntem constrânși de nevoia de a petrece zile în șir centralizând documente de prezență, planificăm să folosim timpul câștigat pentru îmbunătățirea iFlow. Ne dorim să dezvoltăm flexibilitatea aplicației, ca iFlow să se adapteze și mai bine companiilor din România și să ajute managerii și echipele. În același timp, ne propunem ca aplicația de pontaj iFlow să rămână fel de ușor de folosit, simplă și performantă.

Suntem deschiși să implementăm modificări pe baza răspusului pe care îl primim de la utilizatori, așa că vă invităm să ne spuneți ce tip de funcționalitate aveți nevoie pentru a ușura procesele de HR în companiile voastre.

Ești pregătit?

Încearcă iFlow gratuit acum. Adaugă valoare afacerii tale cu o soluție inteligentă de HR!