Program pontaj

iFlow este un program de pontaj care te ajută să administrezi eficient timpul lucrat de salariații tăi și reduce cu 70% timpul alocat acestei activități. Creezi orice tip de program de lucru: program 12 cu 24, program pe schimburi și ture de muncă sau chiar program cu jumătate de normă, apoi te bucuri de calculul automat al acestuia în foaia colectivă de prezență.

De ce să alegi iFlow?

  • Pentru că timpul tău este valoros, petrece-l cu activități productive și lasă pontajul în grija aplicației iFlow
  • Pentru că ai 0 greșeli în foaia de pontaj datorită automatizării procesului de pontare
  • Pentru că simplifici atât munca departamentului HR cât și munca din contabilitate
  • Pentru că nu mai ai nevoie de sute de dosare, toate informațiile angajaților sunt stocate în aplicație
  • Pentru că ai o serie de rapoarte HR completate automat
  • Cererile și adeverințele pentru angajați se tipăresc cu un singur click, completate automat
  • Pentru că toată lumea îl va îndrăgi, de la angajați până la administrator, simplifici munca tuturor

Cea mai flexibilă aplicație de pontaj

iFlow este cel mai flexibil soft de pontaj din România, îți permite personalizări în orice secțiune din aplicație. Ai propriile tipuri de concedii? Nu este nici o problemă, poți să introduci orice eveniment dorești și tu alegi dacă va fi reprezentat în foaia de pontaj sau nu. Exemplu: Unele companii oferă o zi liberă pentru aniversările angajaților. În iFlow este simplu, adaugi un eveniment numit Aniversare, apoi îl aloci sărbătoritului. În foaia de pontaj va fi reprezentat cu indicativul ales de tine, la crearea evenimentului.

Pontaj electronic accesibil de pe orice dispozitiv

iFlow este o aplicație de pontaj online pe care o poți accesa de pe orice dispozitiv cu o conexiune la internet. Nu este nevoie să o instalezi, te poți conecta rapid în contul tău de angajat, de oriunde te-ai afla. De exemplu, poți verifica prezența angajaților tăi de pe șantierul de lucru sau în timp ce te afli în delegație. Fii în control de oriunde te-ai afla! Softul de pontaj iFlow poate fi utilizat direct din browserul dispozitivului folosit, dar dacă dorești, poți descărca și aplicația de pontaj iFlow pentru Andorid sau programul de pontaj iFlow pentru Desktop.

Condica colectivă de prezență gata de tipărit

Raportul de pontaj din iFlow este perfect adaptabil oricărei companii din orice domeniu de activitate. Alegi tot ceea ce dorești să se calculeze automat în foaia de pontaj. Poți selecta calcule pentru: ore suplimentare de noapte, în weekend, în zile de sărbătoare legală sau ore lucrate de noapte, în weekend, plus multe alte variante pe care le alegi din panoul Setări Pontaj.

Program de muncă pentru angajați

iFlow îți oferă flexibilitate și în această secțiune, astfel încât să poți crea orice tip de program de lucru dorești. Poți adăuga programe de lucru 12 cu 24, program pe schimburi și ture de muncă sau chiar program de lucru inegal. De asemenea, ai posibilitatea de a adăuga și pauză în cadrul acestora programe, care nu va fi calculată în foaia de pontaj.

Alege o soluție digitală pentru viitorul companiei tale!

În curând, toți angajatorii vor fi obligați să dețină un software de măsurare a timpului muncit de către salariați. Alege softul de pontaj online iFlow care a fost creat în conformitate cu legislația în vigoare din România și respectă regulile de confidențialitate(GDPR), impuse prin lege.

Generează instant foaia colectivă de prezență

Monitorizează rapid fișele de pontaj

Program pontaj accesibil de pe orice device