Acasă Blog Update 4.7 – Planificarea programului de lucru pe locații și notificările privind...

Update 4.7 – Planificarea programului de lucru pe locații și notificările privind pontarea pe locații

0

Ai mai multe puncte de lucru sau locația unde se deplasează angajații tăi se schimbă frecvent? Funcționalitatea aplicației iFlow se extinde pentru a veni în ajutorul companiilor ca a ta, care au angajați ce lucrează din diferite locații. De acum este foarte ușor să faci planificarea programului de muncă în funcție de locația dorită.

Deși în varianta Beta, această parte a aplicației simplifică modul de planificare și păstrare a evidenței pontajului lunar. Cu câteva click-uri primești instant o imagine de ansamblu asupra punctelor de lucru care nu sunt acoperite și astfel știi dacă trebuie să aloci mai mulți angajați într-un anumit loc.

Și asta nu e tot! Cum afli dacă un angajat nu s-a pontat la timp sau la locația potrivită? Te ajută iFlow!

Primești notificări în timp real când un angajat nu s-a prezentat la muncă sau s-a pontat din locația greșită

Aplicația trimite automat notificări administratorului de fiecare dată când un angajat sau o echipă a greșit punctul de lucru sau a întârziat la servici. De acum îți poți monitoriza atent angajații și modul de lucru al acestora. Datorită notificărilor iFlow, afli în timp real când angajatul nu s-a pontat de intrare, deși avea tura de lucru planificată în avans. Totodată, pentru a ajuta angajații în cazul unor erori, aplicația trimite înștiințări și către aceștia, în momentul în care se sesizează o neregulă cu locația din care s-au pontat.

Află cum se configurează notificările iFlow din acest articol.

Citește despre celelalte noutăți și surprize aduse de update-ul 4.7!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version