iFLEX - Flexible Work Schedule

Gestionează orele de muncă like a PRO

Banca automată de ore iFlow ajută managerii și angajații să își facă o idee despre orele efectiv muncite, suplimentare, învoiri și raportul dintre acestea, în vederea întocmirii corecte a statelor de plată.

Ture și schimburi de lucru, cu / fără ore suplimentare

Ore din perioade aglomerate cu compensare

Ore suplimentare plătite

Ore suplimentare compensate cu timp liber

Care sunt beneficiile?

Personal

Transparență

Verifici rapid și ușor câte ore s-au lucrat în compania ta pe un an de zile sau pe o anumită perioadă de timp. Angajații tăi vor știi că deși au perioade mai aglomerate, cu ore suplimentare efectuate, au și perioade cu program de lucru redus.

Prezenta reala

Corectitudine

Balanța de ore iFlow te ajută să faci o planificare corectă a timpului de lucru, să oferi timp liber corespunzător atunci când e nevoie sau să planifici ore suplimentare atunci când compania trece printr-o perioadă aglomerată.

Personal

Automatizare

Spune adio calculelor manuale. iFlow calculează totul automat, fie că vorbim de ore suplimentare, de weekend sau de noapte. Toate calculele sunt strânse în banca de ore și pot fi utilizate pentru planificarea eficientă a muncii.

Program de lucru

Planificare

iFlow îți oferă posibilitatea să-ți aduci informații importante în programului de lucru. Planifică eficient cu adăugarea evidența orelor de noapte, de weekend sau suplimentare în tabel, pe o perioadă de 30 de zile, de 60 de zile sau 4 luni.

Stat de plată corect cu banca de ore iFlow

Calcularea corectă a orelor muncite sau nemuncite de către angajați și raportarea acestora este importantă pentru o funcționare corectă a compan