Web Analytics

iPR - iFlow Performance Reviews

Evaluarea angajaților

Ține evidența angajaților și rapoartele referitoare la productivitatea și satisfacția
resurselor umane in compania ta cu iPR. Încearcă acum!

Scopul evaluării

Este foarte important ca într-o companie să se păstreze o comunicare deschisă și sinceră, însă atunci când există un număr mare de angajați, acest lucru devine greu de îndeplinit. În ajutorul tău vine iPR.

Urmărirea progresului profesional

Rapoarte de performanță

Analiza eficienței

Îmbunătățirea resurselor

De ce este important să evaluezi angajații?

Evaluarea îmbunătățește productivitatea și dezvoltarea angajaților, conducând la o forță de muncă mai eficientă și la creșterea performanței afacerii.

1.

Monitorizarea performanței

Răspunsurile și sugestiile oferite în urma evaluării ajută la îmbunătățirea performanței angajaților și la atingerea obiectivelor companiei.

2.

Identificarea oportunităților

În urma evaluării, angajatorul poate identifica nevoile de formare ale angajaților și poate furniza instruirea necesară pentru avansarea competențelor.

3.

Îmbunătățirea comunicării

Managerii își pot exprima opinia constructivă angajaților în ceea ce privește așteptările și obiectivele organizației.

4.

Analiza competențelor

Evaluarea poate identifica angajații talentați și potențialul lor de dezvoltare și creare a oportunităților de creștere în companie.

5.

Motivarea angajaților

Furnizarea unui feedback pozitiv și recunoașterea angajaților pentru performanțe remarcabile, crește satisfacția și angajamentul acestora.

6.

Cultura organizațională

Prin încurajarea discuțiilor și împărtășirii părerilor sincere, angajatorii pot crea un mediu de lucru deschis, transparent și colaborativ.

Folosirea acestei aplicații ne-a ușurat munca și am apreciat foarte mult promptitudinea și eficiența pe care a dovedit-o echipa iFlow în a fi aproape de noi cu răspunsuri și soluții atunci când aveam nevoie de ele. Un mare plus este și faptul că aplicația aduce în mod constant funcționalități noi și utile, iar comunicarea noutăților se face într-un mod prietenos și eficient.

SOFTIA Web

https://softia.ro/

Analiză și interpretare ușoară

Modulul de evaluare generează rapoarte detaliate pentru o interpretare simplă a informațiilor. Toate datele sunt securizate și sunt afișate sub formă de grafice cu bare orizontale și verticale, grafice circulare sau procente.

Acestea furnizează indicatori de performanță obiectivi, care sunt utilizați în luarea deciziilor privind bonusurile și majorările de salariu.

Date exacte

Responsabilul HR poate selecta angajații și trimite evaluarea cu doar câteva click-uri, iar acestea ajung la destinatari în timp real. Angajații pot completa evaluarea din propriul profil, în intimitatea biroului sau de pe telefonul mobil.

Datele sunt private și accesibile doar pentru liderul de echipă sau administrator, în vederea asigurării confidențialității.

Șabloane predefinite

iFlow îți pune la dispoziție șabloane special concepute pentru evaluarea angajaților, care conțin întrebări relevante despre gradul de satisfacție și nevoile lor în companie.

Astfel, poți evalua cunoștințele tehnice, productivitatea, lucrul în echipă și alte aspecte importante care influențează calitatea muncii angajaților tăi.

Flexibilitate

Cu iPR poți crea evaluări adaptate nevoilor companiei tale care vor conține întrebările personalizate. Înregistrezi întrebările, setezi tipul de răspuns, perioada limită și trimiți angajaților.

Rapoartele structurate sunt generate automat în aplicație, ajutându-te să iei decizii informate în privința dezvoltării resurselor umane din compania ta.

Tipuri de evaluări disponibile în iFlow

Prin intermediul evaluărilor din aplicație vei primi un feedback constructiv din partea angajaților și a liderilor cu referire la colegii de echipă și satisfația generală la locul de muncă, ceea ce contribuie la îmbunătățirea capacităților și eficienței resurselor umane.

Autoevaluare
angajat

Angajat -
Lider echipă

Angajat -
Angajat

Lider echipă -
Angajat

Lider departament -
Lider echipă

HR -
Angajat