Web Analytics

Managementul proiectelor în iFlow

O modalitate modernă de a păstra evidența proiectelor, angajaților și productivitatea acestora pe sarcini specifice

Pontaj pe proiecte

Aplicația iFlow este un soft HR cloud performant conceput pentru a digitaliza procesul de pontaj și a automatiza calculele manuale. iFlow oferă cea mai bună soluție pentru a păstra evidența timpului muncit pe fiecare proiect în parte.

Care sunt beneficiile modulului de management proiecte iFlow?

Programul HR cloud iFlow te ajută cu managementul angajaților, al proiectelor în derulare și a timpului efectiv muncit pe fiecare sarcină în parte.

Planificare

Metode ingenioase de pontare

În funcție de specificul companiei, angajații au diferite metode de pontare, acestea fiind: pontare pe proiecte pe mobil și pontare pe proiecte cu cartele RFID.

Concedii

Notificări în timp real

În iFlow te bucuri de notificări primite instant în momentul când un angajat s-a pontat dintr-un punct de lucru greșit, sau a întârziat la serviciu.

Personal

Evidența timpului muncit

Cu aplicația iFlow poți monitoriza ora de intrare și ieșire a angajaților tăi în timp real, locația exactă GPS, și care este proiectul pe care s-au pontat.

Verificare prin captură foto

Opțiunea de pontaj electronic cu captură foto oferă transparență totală în ceea ce privește verificarea identității angajatului în timp real. Șeful de șantier sau liderul de echipă poate verifica în contul său pontările angajaților și corectitudinea acestora prin vizualizarea pozelor din momentul pontării.

Automatizare raportare

Folosind aplicația iFlow, eficientizezi timpul petrecut cu rapoartele de final de lună sau an. Toate datele înregistrate se transmit în timp real spre aplicație, care generează rapoarte completate automat. Aceste informații pot fi filtrate pe echipe, locații sau proiecte.

Ești interesat de iFlow proiecte?

Află totul despre soluția care te ajută să gestionezi, monitorizezi și rentabilizezi proiectele din compania ta.

Eficient, rapid și versatil

iFlow se potrivește atât angajaților familiarizați cu tehnologia, cât și celorlalți. În funcție de aceștia, se poate opta pentru pontarea de pe mobilul propriu, sau cu cartele RFID pe dispozitive de pontaj. Ambele variante sunt accesibile și rapide iar datele înregistrate sunt actualizate instant în aplicație.

Productivitate și profitabilitate

Cu ajutorul aplicației iFlow îți faci ușor o idee despre productivitatea angajaților tăi și profitabilitatea proiectelor la care aceștia lucrează. Odată cu măsurarea timpului alocat sarcinilor de lucru, e simplu să compari randamentul echipelor pe care le coordonezi și care sunt cele mai rentabile lucrări desfășurate.

În urma analizei datelor adunate, se conturează o imagine de ansamblu asupra modului în care se dezvoltă compania și tu ca manager îți poți face un plan concret de viitor.

Descoperă iFlow

Eficientizează managementul angajaților tăi și digitalizează munca departamentului HR cu iFlow.