iFlow în producție

Automatizează monitorizarea proceselor prin funcții dedicate sectorului de producție. Ia decizii corecte legate de optimizarea costurilor în urma analizării atente a rapoartelor de productivitate gata de descărcat din aplicație.

Personal

Pontaj electronic rapid și sigur

Evidenta

Calcul automat progres proiecte

Cereri

Raport precis gata de descărcat

Angajații se pontează cu cartele RFID și își aleg proiectul la care lucrează în prezent de pe ecranul cu touschscreen.

Verifici în ce stadiu se află o anumită comandă sau cine e responsabilul de proiect de oriunde te-ai afla, oricând.

Vizualizezi și descarci raportul completat automat cu informații despre progresul fiecărui proiect sau comandă.

Adăugare prezență cu ajutorul cartelei RFID

Înregistrarea prezenței la locul de muncă se realizează printr-o simplă scanare a cartelei RFID

Sectoarele de producție întrețin un mediu de lucru dinamic, iar cu iFlow se asigură eficacitatea din momentul intrării în companie. Automatizarea pontajului înseamnă renunțarea la condica de prezență pe foaie și scurtarea timpului alocat acestui proces. În câteva secunde, fiecare angajat își consemnează prezența prin scanarea cartelei RFID, iar timpii de lucru sunt înregistrați cu precizie.

Pentru confirmarea identității, dispozitivul efectuează o poză în timp real iar astfel se asigură transparența și descurajează schimbul de cartele între colegi.

Pontare RFID pe proiecte

Angajații se pot ponta pe proiectul la care lucrează in momentul intrării

Pontajul merge mână în mână cu productivitatea astfel că progresul comenzilor se măsoară în funcție de timpul de lucru înregistrat pe proiectele în derulare. Prin scanarea cartelei RFID prezența angajaților se consemnează corect și precis. iFlow calculează automat timpul total înregistrat și progresul calculat în raport cu acesta.

iFlow simplifică considerabil modul de administrare a proceselor din producție și reduce ore întregi de colectare a datelor la doar câteva secunde.

Adăugare evenimente cu ajutorul cartelei RFID

Angajații pot înregistra diferite evenimente direct de pe dispozitivul Shuttle, scanând cartela RFID

Funcția de self-service pentru angajați permite acestora să își facă singuri solicitările de concediu, ore suplimentare, învoiri sau altele. Digitalizarea este soluția pentru a diminua contactul des cu departamentul de Resurse Umane. Pe ecranul cu touch screen al dispozitivului iFlow angajații văd câte zile de concediu mai au disponibile sau câte ore de învoire au efectuat până în momentul actual.

Superiorii primesc informația direct în aplicație, și decid aprobarea sau respingerea evenimentelor în timp real.

Raport de progres proiecte calculat exact

Informații relevante despre progresul proceselor în producție

Cu iFlow ai la îndemână informații relevante despre progresul proceselor în producție. Aplicația poate fi accesată de oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv smart pentru a verifica evoluția comenzilor actuale. Orice întârziere în producție este constatată la timp și astfel clientul contractor poate fi notificat despre acest lucru, sau se alcătuiesc planuri pentru a remedia situația.

În funcție de data scadentă și progresul calculat, aplicația iFlow notifică responsabilii de proiect asupra zilelor de întârziere.

O singura platformă pentru toți angajații

Rămâi organizat si eficient cu iFlow!