Ce spun utilizatorii iFlow

Oamenii care folosesc iFlow au ales să ne împărtășească idei și impresii despre experiența lor cu aplicația de pontaj online.

Maricel Podoleanu

Manager IT - MCSI

iFlow este o aplicație care aduce o valoare extraordinară în zona administrației publice, unde există un număr foarte mare de echipe și coordonări diverse ale angajaților în cadrul echipelor.
Raportat la procesele/fluxurile care sunt în acest moment în aplicație, aceasta este foarte utilă și ușor de utilizat. Permite o imagine de ansamblu, “în timp real”, a deplasărilor / concediilor angajaților, eliminând practic timpul de generare de raportări suplimentare pentru realizarea pontajului.

Luiza Daneliuc

Smart Tax Advisors

iFlow oferă tuturor utilizatorilor, fie că vorbim de angajați sau de departamentele de HR și contabilitate, o situație a pontajului în timp real. Mai mult, această aplicație e capabilă să delege o parte din responsabilitățile de HR fiecărui angajat în parte! Angajații sunt cei care înregistrează în pontaj zilele de concediu, medicalele, liberele, orele suplimentare lucrate și învoirile. Departamentul de HR doar verifică și eventual, aprobă pontajul. Aplicația iFlow este un serviciu de automatizare eficient! Citeste mai mult...

BNB Invest

http://www.bnbinvest.ro

Am început să folosim iFlow cu puțină reținere deoarece folosisem și alte programe de urmărire prezență în șantier. S-a dovedit a fi “dragoste la prima vedere” deoarece programul e foarte flexibil și deși nu este gândit specific pentru o firma de construcții te lasă să îți construiești propriul sistem de pontaj.
Pentru comapnia noastra este foarte important să avem aceste pontaje și din cauza legislației. Așa, existând și aplicația pe telefon, suntem online și cu informația la îndemână tot timpul.

Buciurca Lavinia Maria

Asistent Manager Freead Construct

Sunt foarte încântată și mulțumită de acest program, m-a ajutat foarte mult în contabilitate și la a ține evidența angajaților pentru programul de muncă.
Sunteți o echipă minunată care încearcă să facă ceva deosebit, multă baftă în continuare și mult succes.
Pur si simplu ador iFlow. Vă pup!

MITHRAS BUILD SRL

http://old.mithrasbuild.ro

Ne-a ajutat foarte mult. Avantajele aplicației: rapiditate și flexibilitate. Aș recomanda-o și altor companii pentru că este un progres. Echipa iFlow, continuați!

OAK3

https://www.oak3.co

Înainte se folosea pontajul pe caiet, deci pentru noi e un salt imens. Eficiență, vizibilitate, nu mai trebuie sa mă stresez cu importanța pontării zilnice deoarece programul o face automat.
O recomand pentru că e ușor de folosit și în concordanță cu normele legislative. Și pentru că echipa pare faină, mi-au răspuns foarte prompt. Keep doing a great job!

Alexandra Cozac

https://www.ladycozac.ro

iFlow a modificat felul în care facem administrarea resurselor umane și a făcut ordine în dezordine.
Pontaje automate, evidența angajaților, evidența concediilor și a zilelor libere per angajat, cereri și adeverințe emise automat cu datele corecte, transmiterea rapidă către responsabilul de resurse umane, condica de prezență, etc.
iFlow este una dintre uneltele care simplifică viața unui antreprenor, mai ales dacă administrează el însuși o microîntreprindere și nu are o persoana internă care să se ocupe de asta. În câteva minute pe lună facem lucruri care ne luau ore cu Excel sau alte unelte. Și e în Cloud, disponibil în browser oricând și oriunde.
Costul este neglijabil dacă calculezi beneficiul de timp câștigat, simplitatea operațiilor și certitudinea preciziei. P.S. pentru IFlow: Never get lazy 🙂 Aveți un produs bun în drum spre a deveni grozav!

Viamedici Software Lab

https://www.viamedici.de

Suntem o firmă de IT și aplicația iFlow ne ajută să facem prezența și pentru cei care rămân în home-office. Până acum era totul pe hârtie, complet nepotrivit pentru o firma de IT.
O recomand și altor companii pentru că este incomparabil mai ușor de organizat angajații și e mult mai potrivită pentru firme de IT.

SOFT CENTRICA SRL

http://www.softcentrica.ro

Utilă pentru generarea fișelor de pontaj, generarea cererilor pentru concedii, etc. Interfața este intuitivă și cred că scalează bine pentru un număr mai mare de angajați.

Andrei S.

http://www.edymax.ro

Foarte bună și intuitivă aplicația celor de la IFlow. Sistemul de raportare este de un real ajutor iar faptul că toată echipa are acces la această aplicație este un plus.

Loredana Oltean

Office Manager Microintreprindere Servicii IT

Când am început să lucrez la firma actuală încă se ținea pontajul pe hârtie, și după o mică cercetare pe piață am apelat la serviciul iFlow din dorința de a automatiza și digitaliza procedura pontajului,mai ales fiind în contextul unei firme de IT.
Aplicația s-a dovedit a fi foarte utilă atât pentru pontaj cât și pentru mai multe aspecte administrative, fiind posibil să faci cereri de concediu, să ții evidența angajaților și a contractelor de muncă și alte multe servicii, iar când s-a mai întâmplat să am nelamuriri, echipa a fost foarte promptă în a-mi răspunde cererilor.
De când folosesc aplicația nu mai trebuie sa țin zilnic evidența angajaților deoarece aplicația are un mod de program predefinit, care pontează fiecare angajat zilnic în mod automat. Recomand cu încredere serviciile aplicației iFlow!

Paula Lucaci

HR Manager - Swiss Solutions

Am descoperit aplicația IFlow din dorința de a găsi o modalitate pentru a îmbunătăți birocrația și transparența în echipă. Suntem doar 50 de oameni, dar pentru noi este foarte important să ne mișcăm rapid și să știm fiecare mișcările celuilalt.
Am fost foarte surprinsă să descopăr că o aplicație de pontaj nouă poate oferi atât de multe. Ce îmi place și mai mult este că echipa IFlow vine frecvent cu tot felul de îmbunatățiri și sunt foarte deschiși la sugestii de îmbunatățire. Mai are câțiva pași până devine aplicația noastră preferată de pontaj, dar o recomand cu tot dragul!

Elena Olaru

Fire Logistics SRL

Folosim iFlow de ceva timp și pot spune că este o aplicație eficientă și intuitiva ce ajută foarte mult în organizarea și generarea fișelor de pontaj. De asemenea, îmi place că echipa iFlow răspunde cu promptitudine solicitărilor, sunt deschiși la sugestii și vin constant cu tot felul de îmbunătățiri ale aplicației. Keep up the good work!

Elit SRL

http://www.mezeluri.ro

În primul rând, aș dori să îi felicit pe cei din spatele aplicației iFlow pentru că au avut curajul și inițiativa de a crea această platformă, care în mod evident ușurează mult derularea activităților în departamentul HR și nu numai.
Fiind o companie mare, noi suntem în plin proces de implementare a aplicației. Momentan avem introduși în jur de 350 de utilizatori.
Rezultatele obținute până în prezent folosind iFlow sunt mai mult decât satisfăcătoare. Noua metodă, mult mai facilă și organizată de creare a pontajelor decât varianta clasică foaie-pix, a fost primită cu brațele deschise și cu multă pozitivitate de către cei din compania noastră.
Descărcarea pontajelor este doar la un click distanță, ceea ce face aplicația extrem de ușor de folosit chiar și pentru cei care nu sunt familiarizați cu utilizarea tehnologiei.
Atât creatorii iFlow cât și companiile care beneficiază de această aplicație, au pășit cu dreptul spre o direcție care promite o eficientizare a procesului de pontare, un ritm mai bun de comunicare a datelor și reducerea semnificativă a erorilor umane.
Suntem încântați și nerăbdători pentru ceea ce va urma!

Marius Popescu

https://www.departamentmarketing.ro

Am descoperit cu plăcere iFlow și ne ajută destul de mult în organizare, scurtând procesul de management de personal. Nu e perfect încă, însă a fost suficient de bun pentru a-l recomanda unor parteneri.

Bonnie & Clyde Advertising

http://www.bonnie-clyde.ro

Am centralizat concediile și am renunțat la google sheets, cumva e un one-stop-shop pentru pontaj, concedii, cereri concediu. E mai ușor cu pontajele și concediile, nu pierzi din vedere ce se întâmplă, salvează mai mult timp și energie. Mulțumim!

Delia Mircea

https://www.contzilla.ro

Felicitări iFlow pentru idee. Companiile din România au nevoie de aplicații noi și eficiente și cât mai multă efervescență, tocmai pentru a-și crește productivitatea. Felicitări și succes în continuare!

Veronica N.

Vas Auto Glass Ploiești SRL

Aplicația iFlow ne ajută foarte mult în organizarea programului de muncă al salariaților, mai ales după ultimele modificări. Ușor, rapid, eficient.