Ce spun utilizatorii iFlow

Oamenii care folosesc iFlow au ales să ne împărtășească idei și impresii despre experiența lor cu aplicația noastră de pontaj online

Raluca Poiana

https://wwf.ro/

Am aflat despre aplicația iFlow imediat după instalarea stării de urgență, când eram în căutarea unei soluții care să ne ajute să ținem o evidență corectă și eficientă a zilelor de telemuncă efectuate lunar de angajații noștri.
Am descoperit că putem ține într-o singură aplicație evidența zilelor de concediu, a deplasărilor, a programului de lucru și a zilelor de telemuncă și că aceasta are un cost accesibil.  Ne-am convins că este soluția de care avem nevoie și am implementat-o fără întârziere.
iFlow este o aplicație intuitivă, practică și foarte ușor de folosit. În tot procesul de implementare am fost sprijiniți îndeaproape de consultanții  iFlow, care au fost deschiși la sugestiile noastre și ne-au ajutat să adaptăm aplicația la specificul organizației noastre.

Institutul Român pentru Pace

https://patrir.ro/

Platforma IFlow ne-a salvat de la hârțogăraie și muncă în plus. Ne-a oferit un spațiu atât pentru pontaj și evidența concediilor, cât și pentru a stoca informațiile personale ale angajațiilor, așa încât le putem avea toate într-un singur loc, foarte ușor de accesat. În plus, suntem foarte mulțumiți și de raportul calitate-preț și nu în ultimul rând  de receptivitatea personalului care se ocupă de platformă și ajutorul oferit din partea acestora.

Viamedici Software Lab

https://www.viamedici.de/

Suntem o firmă de IT și aplicația iFlow ne ajută să facem prezența și pentru cei care rămân în home-office. Până acum era totul pe hârtie, complet nepotrivit pentru o firma de IT.
O recomand și altor companii pentru că este incomparabil mai ușor de organizat angajații și e mult mai potrivită pentru firme de IT.

Albatros Gold SRL

https://furaje.furajegospodaru.ro/

Compania noastră are peste 80 de angajați și aveam nevoie de o soluție automatizată în primul rând pentru evidența concediilor și apoi pentru calculul foii de pontaj. iFlow s-a dovedit a fi cea mai bună alegere. Cererile de concediu sunt completate automat și le putem accesa oricând în contul nostru. Am personalizat foaia de pontaj exact așa cum aveam nevoie și ne bucurăm de calculele automate a orelor lucrate și a evenimentelor. Aplicația are multe beneficii care ne-au ajutat să reducem timpii de lucru alocați acestor sarcini. iFlow este soluția noastră de pontaj preferată!

BNB Invest

http://www.bnbinvest.ro/

Am început să folosim iFlow cu puțină reținere deoarece folosisem și alte programe de urmărire prezență în șantier. S-a dovedit a fi “dragoste la prima vedere” deoarece programul e foarte flexibil și te lasă să îți construiești propriul sistem de pontaj. Pentru compania noastră este foarte important să avem aceste pontaje și din cauza legislației. Așa, existând și aplicația pe telefon, suntem online și cu informația la îndemână tot timpul.

Calin Muntean

General Manager

Mă bucur că există pe piața din România un asemenea serviciu care le ușurează foarte mult munca oamenilor și care îi ajută să fie mult mai organizați într-o firmă, ceea ce automat înseamnă timp și bani. Felicitări pentru serviciul vostru!

Luiza Daneliuc

Smart Tax Advisors

iFlow oferă tuturor utilizatorilor, fie că vorbim de angajați sau de departamentele de HR și contabilitate, o situație a pontajului în timp real. Mai mult, această aplicație e capabilă să delege o parte din responsabilitățile de HR fiecărui angajat în parte! Angajații sunt cei care înregistrează în pontaj zilele de concediu, medicalele, liberele, orele suplimentare lucrate și învoirile. Departamentul de HR doar verifică și eventual, aprobă pontajul. Aplicația iFlow este un serviciu de automatizare eficient! Citeste mai mult...

Buciurca Lavinia Maria

Asistent Manager Freead Construct

Sunt foarte încântată și mulțumită de acest program, m-a ajutat foarte mult în contabilitate și la a ține evidența angajaților pentru programul de muncă.
Sunteți o echipă minunată care încearcă să facă ceva deosebit, multă baftă în continuare și mult succes.
Pur si simplu ador iFlow. Vă pup!

OAK3

https://www.oak3.co

Înainte se folosea pontajul pe caiet, deci pentru noi e un salt imens. Eficiență, vizibilitate, nu mai trebuie sa mă stresez cu importanța pontării zilnice deoarece programul o face automat.
O recomand pentru că e ușor de folosit și în concordanță cu normele legislative. Și pentru că echipa pare faină, mi-au răspuns foarte prompt. Keep doing a great job!

Alexandra Cozac

https://www.ladycozac.ro

iFlow a modificat felul în care facem administrarea resurselor umane și a făcut ordine în dezordine.
Pontaje automate, evidența angajaților, evidența concediilor și a zilelor libere per angajat, cereri și adeverințe emise automat cu datele corecte, transmiterea rapidă către responsabilul de resurse umane, condica de prezență, etc.
iFlow este una dintre uneltele care simplifică viața unui antreprenor, mai ales dacă administrează el însuși o microîntreprindere și nu are o persoana internă care să se ocupe de asta. În câteva minute pe lună facem lucruri care ne luau ore cu Excel sau alte unelte. Și e în Cloud, disponibil în browser oricând și oriunde.
Costul este neglijabil dacă calculezi beneficiul de timp câștigat, simplitatea operațiilor și certitudinea preciziei. P.S. pentru IFlow: Never get lazy 🙂 Aveți un produs bun în drum spre a deveni grozav!

Bonnie & Clyde Advertising

http://www.bonnie-clyde.ro

Am centralizat concediile și am renunțat la google sheets, cumva e un one-stop-shop pentru pontaj, concedii, cereri concediu. E mai ușor cu pontajele și concediile, nu pierzi din vedere ce se întâmplă, salvează mai mult timp și energie. Mulțumim!

Elena Olaru

Fire Logistics SRL

Folosim iFlow de ceva timp și pot spune că este o aplicație eficientă și intuitiva ce ajută foarte mult în organizarea și generarea fișelor de pontaj. De asemenea, îmi place că echipa iFlow răspunde cu promptitudine solicitărilor, sunt deschiși la sugestii și vin constant cu tot felul de îmbunătățiri ale aplicației. Keep up the good work!

Veronica N.

Vas Auto Glass Ploiești SRL

Aplicația iFlow ne ajută foarte mult în organizarea programului de muncă al salariaților, mai ales după ultimele modificări. Ușor, rapid, eficient.

Georgiana Bors

Talent Developer - Total Romania SA

O aplicație utilă și prietenoasă, dar mai ales simplu de folosit și intuitivă! Apreciem foarte mult faptul că echipa iFlow răspunde prompt cerințelor noastre și implementează modificările de care avem nevoie.
Aplicația ușurează munca departamentului HR și a celorlalte departamente – descărcarea rapoartelor de pontaje se face cu un simplu click.

Euroanswer

www.euroanswer.co.uk

IFlow este o aplicație unică în România pentru că vine pe o nișă pe care nu o acoperă nimeni în acest moment. iFlow este o aplicație de pontaj care poate face diferența pentru orice departament de resurse umane, dar mai ales pentru acele companii care au angajați cu program inegal și flexibil.
iFlow nu este o aplicație perfectă, dar este cu siguranță una perfectibilă. O aplicație devine mai bună dacă oamenii care lucrează să o dezvolte sunt deschiși la feedback, dacă sunt orientați să găsească soluții pentru nevoile clienților care folosesc aplicația. Ceea ce ne-a convins pe noi să lucrăm cu iFlow a fost tocmai acest lucru, faptul că oamenii din spatele acestei aplicații au această deschidere către clienți astfel incât aceasta devine din ce în ce mai bună odată cu trecerea timpului. Felicitări echipei de dezvoltatori și, bineînțeles, lui Beatrice și Elisei care fac diferența in relația cu clienții!

SocialBee Labs SRL

https://socialbee.io/

iFlow este o aplicație foarte utilă și user-friendly. Este ușor de utilizat atât de departamentul de HR, cât și de angajații companiei. Astfel, ne-a ajutat să ne organizăm mai bine și să putem salva din timpul pe care îl pierdeam realizând manual pontajul. De asemenea, această metodă este mult mai organizată și facilă, greșeala umană fiind redusă la minim. Această eficientizare a modului în care se realizează pontajul și se ține evidența zilelor de concediu ne ajută atât în comunicarea cu angajații, cât și cu diverse planificări pe care trebuie să le realizăm.
De asemenea, ajutorul acordat de echipa iFlow a fost mereu în concordanță cu așteptările noastre. Orice problemă am avut, orice lucru din aplicație pe care nu l-am înțeles sau pe care nu-l stăpâneam cum trebuie ne-a fost explicat clar, cu calm și promptitudine. Mulțumim echipei iFlow! Keep up the good work!

Paula Lucaci

HR Manager - Swiss Solutions

Am descoperit aplicația IFlow din dorința de a găsi o modalitate pentru a îmbunătăți birocrația și transparența în echipă. Suntem doar 50 de oameni, dar pentru noi este foarte important să ne mișcăm rapid și să știm fiecare mișcările celuilalt.
Am fost foarte surprinsă să descopăr că o aplicație de pontaj nouă poate oferi atât de multe. Ce îmi place și mai mult este că echipa IFlow vine frecvent cu tot felul de îmbunatățiri și sunt foarte deschiși la sugestii de îmbunatățire. Mai are câțiva pași până devine aplicația noastră preferată de pontaj, dar o recomand cu tot dragul!

Delia Mircea

https://www.contzilla.ro/

Felicitări iFlow pentru idee. Companiile din România au nevoie de aplicații noi și eficiente și cât mai multă efervescență, tocmai pentru a-și crește productivitatea. Felicitări și succes în continuare!

Mithras Build SRL

http://old.mithrasbuild.ro/

Ne-a ajutat foarte mult. Avantajele aplicației: rapiditate și flexibilitate. Aș recomanda-o și altor companii pentru că este un progres. Echipa iFlow, continuați!

Claritech

https://claritech.ro/

iFlow este o aplicație utilă și intuitivă pentru toți angajații companiei. A fost ușor să lucrăm cu iFlow, deoarece ne reduce incomparabil timpii de muncă. Cele mai utile funcționalități pentru noi sunt descărcarea adeverințelor pentru angajați, faptul că putem monitoriza rapid programul de lucru, în plus avem avantajul de a modifica tipurile de concedii (de la concediu de maternitate până la concedii medicale, etc.).

Soft Centrica SRL

http://www.softcentrica.ro

Utilă pentru generarea fișelor de pontaj, generarea cererilor pentru concedii, etc. Interfața este intuitivă și cred că scalează bine pentru un număr mai mare de angajați.

Marius Popescu

https://www.departamentmarketing.ro

Am descoperit cu plăcere iFlow și ne ajută destul de mult în organizare, scurtând procesul de management de personal. Nu e perfect încă, însă a fost suficient de bun pentru a-l recomanda unor parteneri.

Andrei S.

http://www.edymax.ro

Foarte bună și intuitivă aplicația celor de la IFlow. Sistemul de raportare este de un real ajutor iar faptul că toată echipa are acces la această aplicație este un plus.

Enviro Ecosmart

https://envirosmart.ro/

iFlow este o aplicație care ne-a ușurat foarte mult eforturile, simplu de utilizat; Însă, un lucru deosebit - nu avem cuvinte pentru a mulțumi echipei care a realizat-o și celor care ne-au sprijinit în rezolvarea problemelor oricând au intervenit ele. Și după cât am sesizat îmbunătățirile continuă. Mulțumim. Succes echipei admirabile!

Iuliana Polojan

Antreprenor

Aplicația iFlow este exact ce îmi trebuia. Mie și altor milioane de angajatori și/sau antreprenori la început de drum. 🙂 Este concepută foarte bine, din punctul meu de vedere, foarte ușor de folosit, de când o folosesc am observat și upgrade-uri, și nu pot decât să multumesc întregii echipe din spatele acestui produs. Felicitări pentru inițiativă, precum și pentru serviciul clienți ireprosabil!

Elit SRL

http://www.mezeluri.ro/

În primul rând, aș dori să îi felicit pe cei din spatele aplicației iFlow pentru că au avut curajul și inițiativa de a crea această platformă, care în mod evident ușurează mult derularea activităților în departamentul HR și nu numai.
Fiind o companie mare, noi suntem în plin proces de implementare a aplicației. Momentan avem introduși în jur de 1600 de utilizatori.
Rezultatele obținute până în prezent folosind iFlow sunt mai mult decât satisfăcătoare. Noua metodă, mult mai facilă și organizată de creare a pontajelor decât varianta clasică foaie-pix, a fost primită cu brațele deschise și cu multă pozitivitate de către cei din compania noastră.
Descărcarea pontajelor este doar la un click distanță, ceea ce face aplicația extrem de ușor de folosit chiar și pentru cei care nu sunt familiarizați cu utilizarea tehnologiei.
Atât dezvoltatorii iFlow cât și companiile care beneficiază de această aplicație, au pășit cu dreptul spre o direcție care promite o eficientizare a procesului de pontare, un ritm mai bun de comunicare a datelor și reducerea semnificativă a erorilor umane.
Suntem încântați și nerăbdători pentru ceea ce va urma!

Centrul Maria Beatrice

https://mariabeatrice.ro/

Iflow a intrat în viața noastră exact în momentul în care numarul de angajați a depășit numărul de rubrici din condica de prezență clasică, adica 40. Având un personal tânăr într-un proces continuu de specializare, perioada de învățare si acomodare cu aplicatia a fost foarte scurtă.
Iflow ne-a ajutat să avem o evidență foarte clară a timpului de lucru si a schimbat modul de gestionare al resurselor umane. De asemenea rapoartele generate cu această aplicație reflectă un comportament global al personalului. Vă mulțumim pentru serviciile și suportul oferit!

Marele Pescar Trade SRL

https://marelepescar.ro/

Aplicația iFlow este tot ceea ce ne-am putut dori pentru societatea noastră. Fiind un număr mare de angajați (peste 50), această aplicație a venit în ajutorul nostru, putând astfel să ținem pontajul corect zilnic. Rapoartele sunt foarte ușor de accesat, iar în acest fel știm în orice moment situația zilelor de concediu și a orelor de învoire, pentru fiecare angajat. Le mulțumim enorm celor din echipa IFlow pentru această aplicație cât și pentru ajutorul pe care ni l-au oferit în decursul timpului. Ne-au ascultat doleanțele și au implementat tot ceea ce am vrut să îmbunătățim, astfel încât să ne ușureze munca. Recomand cu drag această aplicatie. Felicitări echipei IFlow!!! 😘

Global Convergence, INC

https://www.globalconvergence.com/

Inițial, am ales iFlow pentru că ne-am dorit o soluție HR cloud-based. Astfel, am reușit să descoperim una din cele mai bune aplicații pentru HR. Un mare avantaj adus de iFlow este ușurința cu care poate fi personalizată, în funcție de necesitățile noastre. Totodată apreciem cât de intuitivă este pentru angajații noștri. Actualizările sunt mereu la timp, iar echipa de dezvoltare ține mereu cont de nevoiile clienților. Raportul calitate-preț este excelent în acest caz. Aplicația reușește să ne salveze 2 zile de muncă pentru întocmirea statelor de plată.

Tagu Lolium SRL

https://tagu.eu

iFlow este ca un vin: devine tot mai bun pe masură ce timpul trece. A evoluat foarte mult de la prima noastră utilizare. Chiar dacă am vrea să alegem altă soluție, nu există nimic comparabil în România. Este o aplicație fresh, modernă și o accesăm de oriunde.
Am folosit alt software înainte de iFlow, dar nu se compară. iFlow este bine gândit, bine finisat și funcționează fără erori. A fost gândită experiența utilizatorului și sunt o mulțime de funcții care îți ușurează mult munca. Un mare plus este că s-a reușit mentinerea simplității, dar există multe opțiuni de utilizare. Un lucru care este greu de făcut. Suntem o firmă foarte mică, cu doar 9 angajați, dar am căutat mereu soluții software simple pentru eficientizarea și organizarea task-urilor din interior. Repet: simple, nu greoaie, deoarece acelea bat scopul initial, acela de a ne simplifica viața.
iFlow este o gură de aer proaspăt care a venit să ne salveze de Excel-uri, cereri de concediu verbale pe care nu ți le mai amintești sau calculul manual a numărului de zile de concediu rămase. Peste tot unde am avut ocazia l-am recomandat. Pe lângă faptul că am rezolvat tot ce ține de pontaj, printăm cereri de concediu direct din cont, chiar și cu logo-ul nostru, vedem în fiecare zi cine urmează să fie în concediu, avem evidența zilelor de naștere sau vedem la nivel de minut câte ore a lucrat fiecare. Ne-a salvat de multă muncă administrativă și alte bătăi de cap.
O singură rugăminte am: nu vă opriți și continuați pe același drum, se pare că este bun!

Codefy Software SRL

https://www.codefysoftware.com

iFlow, o aplicație foarte ușor de folosit și care mi-a ușurat mult munca în departamentul HR. Îmi place mult faptul că este într-o continuă dezvoltare și perfecționare. Echipa iFlow răspunde foarte repede la toate cerințele / întrebările puse. La început mă interesa doar condica de prezență dar ușor ușor am trecut cu toate documentele și rapoartele în iFlow. Mulțumim că ne ușurați munca!

Crăciun cătălin

https://www.codegile.com/

Căutam o alternativă pentru foile zilnice de pontaj. În urma unei recomandări am început să folosesc IFlow. Sunt mulțumit pentru că am scăpat de dosarul cu condica de prezență și de faptul că atunci când primesc cereri de concediu, pot să văd în timp real situația cu zilele de concediu rămase pentru fiecare persoană.  Recomand această soluție de pontaj.

Radu Mogoș

https://www.neho.ch

Adevărul e că nu există altceva similar pe piață care să se apropie măcar de ceea ce găsești în iFlow: aplicație web, accesibilă de pe orice dispozitiv și orice sistem de operare, fără instalări suplimentare și care evoluează continuu. Felicitări echipei!

Loredana Oltean

Office Manager Microintreprindere Servicii IT

Când am început să lucrez la firma actuală încă se ținea pontajul pe hârtie, și după o mică cercetare pe piață am apelat la serviciul iFlow din dorința de a automatiza și digitaliza procedura pontajului,mai ales fiind în contextul unei firme de IT.
Aplicația s-a dovedit a fi foarte utilă atât pentru pontaj cât și pentru mai multe aspecte administrative, fiind posibil să faci cereri de concediu, să ții evidența angajaților și a contractelor de muncă și alte multe servicii, iar când s-a mai întâmplat să am nelamuriri, echipa a fost foarte promptă în a-mi răspunde cererilor.
De când folosesc aplicația nu mai trebuie sa țin zilnic evidența angajaților deoarece aplicația are un mod de program predefinit, care pontează fiecare angajat zilnic în mod automat. Recomand cu încredere serviciile aplicației iFlow!