Rapoarte HR

Aplicația de pontaj & HR iFlow generează automat rapoarte specifice departamentului de resurse umane. Decizile tale de business vor fi mereu informate cu ajutorul acestor rapoarte.

De ce iFlow?

Pentru că beneficiezi de o serie de rapoarte completate și calculate automat. Poți uita de calculele manuale consumatoare de timp și te bucuri de reducerea costurilor cauzate de erorile umane.

Foaia colectivă de prezență

Folosește acest tip de raport completat și calculat automat. Uită de calculele manuale din foaia de pontaj și de erorile umane.

Ore suplimentare și învoiri

iFlow îți oferă flexibilitatea de care ai nevoie prin multiplele variante de calcul automat al orelor suplimentare.

Condica de prezență

Fii mereu pregătit pentru un control de la Inspectorii Teritoriali de Muncă cu condica de prezență iFlow - completată automat.

Raport Pontaj

Foaia colectivă de prezență din aplicația de pontaj online iFlow a fost creată pentru a satisface nevoile oricărei companii. Pentru ca acest lucru să fie posibil, am creat un panou de Setări pentru pontajul iFlow. Acest panou îți oferă controlul de care ai nevoie, alegi ce anume vrei să se calculeze automat în foaia de pontaj sau ce informații despre angajat vrei să dețină pontajul. Poți alege să apară data de angajare și data de expirare CIM. Poți alege inclusiv calculul orelor suplimentare de noapte sau din weekend.

Raport tichete de masă

Te-ai săturat să calculezi manual, lună de lună, numărul tichetelor de masă? Cu iFlow poți uita de acest lucru, deoarece softul de pontaj face asta în locul tău. iFlow ține cont de programul de lucru adăugat în aplicație, de evenimentele angajaților și de zilele lucrătoare din fiecare lună, apoi calculează automat numărul tichetelor de masă, pe care le oferi lunar angajaților. Folosește timpul economisit cu iFlow pentru lucrurile care dau un plus de valoare companiei.

Raport concedii plătite

Angajatorii ar trebui să fie mereu atenți la zilele de concediu rămase din anii anteriori, deoarece conform legislației, aceștia au la dispoziție 18 luni de la încheierea anului pentru a le oferi salariaților. Cu iFlow îți va fi imposibil să uiți de aceste zile, poți păstra evidența zilelor de concediu de odihnă rămase, organizată, pentru fiecare an. Acest raport poate fi filtrat pe echipe/departamente și sortat crescător sau descrescător. Îți va fi ușor să observi cine are cele mai multe zile de concediu rămase sau cele mai vechi și vei putea lua decizii eficiente în privința lor.

Rezultatele obținute până în prezent folosind iFlow sunt mai mult decât satisfăcătoare. Noua metodă, mult mai facilă și organizată de creare a pontajelor decât varianta clasică foaie-pix, a fost primită cu brațele deschise și cu multă pozitivitate de către cei din compania noastră. Descărcarea pontajelor este doar la un click distanță, ceea ce face aplicația extrem de ușor de folosit chiar și pentru cei care nu sunt familiarizați cu utilizarea tehnologiei.

Elit SRL

http://www.mezeluri.ro

Raport zile de concediu medical

Este important să ști câte zile de concediu medical a avut fiecare angajat pe ultimul an, de aceea softul de pontaj iFlow îți pune la dispoziție și această informație. Raportul îți arată zilele de concediu medical pentru fiecare angajat, pe un an întreg și numărul zilelor de concediu medical plătite de companie.

Raport ore suplimentare și învoiri

Acest raport îți oferă informații despre evidența orelor suplimentare și evidența învoirilor. Raportul este creat special pentru companiile care nu plătesc orele suplimentare, deoarece se calculează automat diferența dintre învoiri și ore suplimentare. Ești mereu informat cu privire la învoirile salariaților și recuperările acestora. Dacă în compania ta orele suplimentare sunt plătite, poți folosi foaia de pontaj pentru a face calculul orelor suplimentare.

Raport angajați

Cu aplicația de pontaj iFlow nu mai ai nevoie de dosare și nu mai pierzi timpul căutând datele angajaților, de câte ori ai nevoie de ele. Raport Angajați stochează toate aceste informații pentru tine, astfel încât să le poți accesa rapid și ușor. În acest raport o să găsești informații precum: data angajării/ data expirării contractului de muncă, număr contract de muncă, datele personale ale angajaților și numărul de telefon.

Utilizează iFlow în avantajul tău

Condica de prezență

Ești mereu pregătit și conform din punct de vedere legislativ, pentru un control ITM, cu condica de prezență din iFlow. Aceasta se completează automat zi de zi, pe baza programului de muncă adăugat în aplicație. În curând, aplicația de pontaj iFlow va avea o integrare și cu un soft de cartele de pontaj și va avea și un sistem de punch in și punch out.

Raport personalizat

Acest tip de raport îți oferă flexibilitatea de care ai nevoie prin creare unor câmpuri personalizate cu date despre angajați. Poți trece informații precum: are mașină de servici, are telefon de servici, sau orice alte informații utile pentru compania ta.

Raport prezență reală

Dacă folosești funcția de punch in/punch out din aplicație sau folosești dispozitivele noastre de pontaj pe bază de cartele, acest raport îți va fi de mare ajutor. Aici poți verifica toate intrările și ieșirile angajaților tăi și le poți filtra pe perioadele de timp dorite.

Descoperă iFlow

Eficientizează managementul angajaților tăi și digitalizează munca departamentului HR cu iFlow.