Rapoarte HR

Aplicația de pontaj & HR iFlow generează automat rapoarte specifice departamentului de resurse umane. Deciziile tale de business vor fi mereu informate cu ajutorul acestor rapoarte.

De ce iFlow?

Toate informațiile sunt grupate în rapoarte bine definite, care te vor ajuta să eficientizezi toată munca departamentului de resurse umane. Orice informație este la un click distanță.

Foaia colectiva de prezenta

Foaia colectivă de prezență

Pontajul tău este completat automat cu toate orele de muncă și zilele de concediu. Spune adio greșelilor din pontaj și salarizare.

Ore suplimentare

Ore suplimentare și învoiri

Poți urmări toate orele suplimentare și învoirile aprobate în compania ta. Raportul îți va spune cine mai are ore de recuperat.

Condica de prezenta

Condica de prezență

Departamentul tău HR e mereu pregătit pentru un control de la Inspectorii Teritoriali de Muncă cu condica de prezență iFlow - completată automat.

Raport HR: Foaia de pontaj

Foaia colectivă de prezență din aplicația de pontaj online iFlow a fost creată pentru a satisface nevoile oricărei companii. Pontajul din iFlow este complet personalizabil. Departamentul de resurse umane alege ce dorește să fie afișat în pontaj și ce nu, dacă dorește să fie completat la zi sau în avans.

Ca și manager HR ești complet în control de informațiile prezente în pontajul tău la final de lună. Tu alegi opțiunile de calcul: ore suplimentare incluse, ore de noapte calculate separat sau chiar și ore de weekend.

Raport HR: Tichete de masă

Te-ai săturat să calculezi manual, lună de lună, numărul tichetelor de masă? Cu iFlow poți uita de acest lucru, deoarece softul de pontaj face asta în locul tău. Departamentul de HR setează programul de lucru în aplicație, iar în funcție de concediile angajaților și de zilele lucrătoare din fiecare lună, raportul calculează numărul tichetelor de masă, pe care le oferi lunar angajaților.

Folosește timpul economisit cu iFlow pentru lucrurile care dau un plus de valoare companiei.

Raport HR: Concedii plătite

Angajatorii ar trebui să fie mereu atenți la zilele de concediu rămase din anii anteriori, deoarece conform legislației, aceștia au la dispoziție 18 luni de la încheierea anului pentru a le oferi salariaților. Cu iFlow îți va fi imposibil să uiți de aceste zile, poți păstra evidența zilelor de concediu de odihnă rămase, organizată, pentru fiecare an.

Îți va fi ușor să observi cine are cele mai multe zile de concediu rămase sau cele mai vechi și vei putea lua decizii eficiente în privința lor.

Raport HR: Concediu medical

Este important să ai o evidență clară cu zilele de concediu medical avute de fiecare angajat în ultimul an. Softul de HR își oferă acest informații grupate într-un raport special.

Raportul îți arată zilele de concediu medical pentru fiecare angajat, pe un an întreg și numărul zilelor de concediu medical plătite de companie.

Rezultatele obținute până în prezent folosind iFlow sunt mai mult decât satisfăcătoare. Noua metodă, mult mai facilă și organizată de creare a pontajelor decât varianta clasică foaie-pix, a fost primită cu brațele deschise și cu multă pozitivitate de către cei din compania noastră. Descărcarea pontajelor este doar la un click distanță, ceea ce face aplicația extrem de ușor de folosit chiar și pentru cei care nu sunt familiarizați cu utilizarea tehnologiei.

Elit SRL

http://www.mezeluri.ro

Raport HR: Ore suplimentare și învoiri

Acest raport îți oferă informații despre evidența orelor suplimentare și evidența învoirilor. Ești mereu informat cu privire la învoirile salariaților și recuperările acestora. Dacă în compania ta orele suplimentare sunt plătite, poți folosi foaia de pontaj pentru a face calculul orelor suplimentare.

Raportul este creat special pentru companiile care nu plătesc orele suplimentare, deoarece se calculează automat diferența dintre învoiri și ore suplimentare.

Raport HR: Informații angajați

Dosarele de personal se mută online, în siguranță și ușor de accesat de oriunde. Raportul cu informații despre angajați stochează toate aceste date pentru tine și sunt la un click distanță. Raportul cuprinde: data angajării/ data expirării contractului de muncă, număr contract de muncă, datele personale ale angajaților și numărul de telefon, etc.

Pe baza dosarelor de personal, angajații tăi și managerii HR au acces la documente și adeverințe direct completate.

Condica de prezență

Ești mereu pregătit și conform din punct de vedere legislativ, pentru un control ITM, cu condica de prezență din iFlow. Aceasta se completează automat zi de zi, pe baza programului de muncă adăugat în aplicație. Departamentul HR poate descarcă oricând condica cu un singur click.

Dacă ai un program de lucru standard și fix, această condică de prezență este exact ceea ce ai nevoie. De asemenea, este ideală și pentru companiile cu schimburi de lucru predefinite care nu utilizează pontajul pe bază de cartele.

Ai nevoie de ajutor?

Întreabă LIVE un specialist iFlow despre cum poți eficientiza procesul de pontare al angajaților!

Condica de prezență reală

Condica de prezență reală se completează automat cu orele de intrare ieșire ale angajaților care utilizează cartele de pontaj RFID sau pontajul de pe telefon. De asemenea, la fel ca și celălalt tip de condică de prezență și aceasta se completează automat cu evenimentele angajaților, concedii, delegații și altele.

Modulul prezență reală ajută departamentul HR să compare planificarea cu timpii reali de lucru ai angajaților și să ia decizii pe baza acestora.

Raport: Prezență reală

Dacă folosești funcția de intrare/ieșire din aplicație sau folosești dispozitivele noastre de pontaj pe bază de cartele, acest raport îți va fi de mare ajutor. Aici poți verifica toate intrările și ieșirile angajaților tăi și le poți filtra pe perioadele de timp dorite.

În raport departamentul de resurse umane poate verifica de pe ce dispozitiv s-au pontaj angajații și locația lor GPS.

Raport personalizat pentru compania ta

Acest tip de raport îți oferă flexibilitatea de care ai nevoie prin creare unor câmpuri personalizate cu date despre angajați.

Poți trece informații precum: are mașină de serviciu, are telefon de serviciu, sau orice alte informații utile pentru compania ta.

Descoperă iFlow

Eficientizează managementul angajaților tăi și digitalizează munca departamentului HR cu iFlow.