Web Analytics

Rapoarte HR

Aplicația de pontaj & HR iFlow generează automat rapoarte specifice departamentului de resurse umane. Deciziile tale de business vor fi mereu informate cu ajutorul acestor rapoarte.

Ce avantaje îți oferă
rapoartele digitale?

Toate informațiile sunt grupate în rapoarte bine definite, care te vor ajuta să eficientizezi munca departamentului de resurse umane. Orice informație este la un click distanță.

Foaia colectiva de prezenta

Respecți legislația

Rapoartele sunt completate automat în timp real

Ore suplimentare

Informații actualizate

Accesezi rapoartele actualizate de pe orice dispozitiv

Condica de prezenta

Automatizare calcule

Reduci erorile calculelor manuale prin automatizare

Raport pontaj după programul de lucru

Te bucuri de raportul de pontaj complet, cu informații organizate în baza programului predefinit al fiecărui angajat, inclusiv munca suplimentară, concediile și alte detalii importante.

Ca și manager HR ești complet în control de informațiile prezente în pontajul tău la final de lună. Tu alegi opțiunile de calcul: ore suplimentare incluse, ore de noapte calculate separat sau chiar și ore de weekend.

Raport pontaj prezență reală

Prezența reală din iFlow afișează orele exacte de intrare și ieșire ale angajaților de la locul de muncă, precum și orele suplimentare, învoile și alte înregistrări pe care aceștia le-au avut într-o zi.

Modulul prezență reală ajută departamentul HR să compare planificarea cu timpii reali de lucru ai angajaților și să ia decizii pe baza acestora.

Raport concedii

Cu iFlow, ești mereu la curent cu zilele de concediu nefolosite de angajații tăi din anii precedenți. În plus, poți ține evidența zilelor de concediu special și a celor personalizate utilizate la nivel de companie.

Îți va fi ușor să observi cine are cele mai multe zile de concediu rămase sau cele mai vechi și vei putea lua decizii eficiente în privința lor.

Raport ore suplimentare și învoiri

Acest raport furnizează informații detaliate despre orele suplimentare și învoirile angajaților și te ține la curent cu recuperările acestora.

iFlow calculează automat diferența dintre ore suplimentare și învoiri pentru a ajuta la plata corectă a muncii suplimentare.

Rezultatele obținute până în prezent folosind iFlow sunt mai mult decât satisfăcătoare. Noua metodă, mult mai facilă și organizată de creare a pontajelor decât varianta clasică foaie-pix, a fost primită cu brațele deschise și cu multă pozitivitate de către cei din compania noastră. Descărcarea pontajelor este doar la un click distanță, ceea ce face aplicația extrem de ușor de folosit chiar și pentru cei care nu sunt familiarizați cu utilizarea tehnologiei.

Elit SRL

http://www.mezeluri.ro

Evidențe desponibile în iFlow

 • Fișiere
 • Contracte
 • Condica de prezență
 • Recuperări
 • Prezența reală
 • Organigrama
 • Planificarea concediilor
 • Zile de concediu medical
 • Informații angajați
 • Tichete de masă
 • Evaluări
 • Activități

Raport personalizat

Creezi un raport personalizat selectând doar informațiile de care ai nevoie și modificându-l ulterior. Spre exemplu, poți include informații despre angajați cum ar fi deținerea unei mașini sau telefon de serviciu.

Export date

Descarci informațiile structurate în rapoarte în format excel, le printezi direct din aplicație sau poți exporta datele într-un format specializat pentru a fi atașat ulterior într-un alt software, cum ar fi cel de salarizare.

Module extra iFlow

Managementul proiectelor

iPM by iFlow este modulul complet pentru monitorizarea timpului petrecut de angajați pe sarcini de lucru și proiecte. iFlow îți oferă informații în timp real referitoare la statusul proiectelor și la modul în care angajații își desfășoară activitățile. Afli instant care proiect este finalizat sau întârziat pentru a lua decizii informate.

Evaluarea angajaților

Fiecare angajat primește șablonul cu evaluarea și o completează în deplină confidențialitate, iar răspunsurile sunt văzute doar de către superior. Acesta poate lua decizii bine informate referitoare la promovarea angajaților, acordarea de bonusuri sau renunțarea la anumiți salariați care nu mai sunt aliniați cu politica companiei.

Banca de ore automată

iFlex reprezintă cel mai finisat și utilizat modul iFlow pentru evidența corectă și automată a orelor suplimentare. iFlex reprezintă banca de ore pentru angajații tăi, iar cu ajutorul acesteia vei putea avea o evidență clară asupra orelor efectuate, recuperate, plătite sau care necesită a fi operate. Elimini calculele manuale și erorile apărute.

Arhiva de documente

iDOCS este soluția digitală pentru documentele companiei tale, care îți oferă o alternativă eficientă la dosarele și fișierele tipărite. Toate documentele la nivel de companie pot fi generate și completate automat, iar tu semnezi digital direct în aplicație. Gestionezi documentele companiei în mod simplu și organizat oriunde te-ai afla.

Descoperă iFlow

Eficientizează managementul angajaților tăi și digitalizează munca departamentului HR cu iFlow.