Program Pontaj

iFlow este un program de pontaj online accesibil în timp real de pe orice dispozitiv, de oriunde. Angajații tăi se pontează și adaugă cereri de concediu direct în aplicație, iar tu ești notificat automat.

Care sunt tipurile de pontaj din aplicația iFlow?

Planifică și înregistrează cu ușurință prezența angajaților tăi la locul de muncă. Generează foaia colectivă de prezență cu un singur click din noul program de pontaj

Dispozitive RFID

Metode ingenioase de pontare

În funcție de specificul companiei, angajații au diferite metode de pontare, acestea fiind: pontare pe proiecte pe mobil și pontare pe proiecte cu cartele RFID.

Concedii

Notificări în timp real

În iFlow te bucuri de notificări primite instant în momentul când un angajat s-a pontat dintr-un punct de lucru greșit, sau a întârziat la serviciu.

Personal

Evidența timpului muncit

Cu aplicația iFlow poți monitoriza ora de intrare și ieșire a angajaților tăi în timp real, locația exactă GPS, și care este proiectul pe care s-au pontat.

Aplicația iFlow - compatibilă cu orice dispozitiv

Tu alegi de pe ce dispozitiv să folosești programul de pontaj iFlow. Descarcă aplicația iFlow pentru PC, tabletă sau mobil și începe pontajul în timp real cu întreaga companie.

Cereri de concediu aprobate la minut

Aprobi sau respingi cererile de concediu cu un singur click. Toate cererile de concediu se completează automat cu informațiile adăugate în aplicație. Automatizează pontajul și rapoartele HR cu program de pontaj iFlow.

Metode de pontaj accesibile tuturor tipurilor de angajați

Industriile diferite necesită soluții potrivite. Companiile cu angajați mobili și care prestează servicii în diferite puncte de lucru beneficiază de aplicația iFlow fără investiții majore. Pontajul prin cod QR sau Link sunt destinate angajaților care nu sunt familiarizați cu tehnologia și celor care doresc să monitorizeze prezența angajaților în toate punctele de lucru, în timp real.

Importul prezențelor din sistemul de control acces

Companiile cu sistem de control acces implementat pot folosi aplicația iFlow în paralel cu acesta. Cele două nu doar vor coexista, ci se vor completa foarte bine. iFlow va primi în timp real toate datele despre accesul angajaților în companie, la minut, și după înregistrarea prezenței pe platformă, se va putea calcula cu ușurință timpul dintre momentul în care un angajat a ajuns la serviciu, și când a început să devină productiv. Totodată, iFlow generează rapoarte cu totalul orelor lucrate integral, într-un mod corect.

Dispozitive de pontaj avansate

Pentru companii cu angajați numeroși și nu numai, dispozitivele de pontaj iFlow sunt cea mai bună soluție. De la înregistrarea prezenței, la poze în timp real, cereri de concediu și asocierea proiectelor cu fiecare stație de lucru sau echipă, dispozitivele sunt de un real ajutor. Acestea simplifică modul de pontare și de măsurare a productivității angajaților, prin transmiterea datelor instant către aplicație, care adună toate datele și generează rapoarte gata de descărcat.

Am început să folosim iFlow cu puțină reținere și s-a dovedit a fi “dragoste la prima vedere” deoarece programul e foarte flexibil și te lasă să îți construiești propriul sistem de pontaj. Pentru compania noastra este foarte important să avem aceste pontaje și din cauza legislației. Având aplicația pe telefon, suntem online și cu informația la îndemână tot timpul.

BNB Invest

http://www.bnbinvest.ro

Completarea automată a adeverințelor direct în iFlow

Departamentul de HR se eliberează de sarcina repetitivă de a completa adeverințe pentru angajați. În iFlow, acestea se regăsesc pe profilul fiecărui angajat completate cu datele personale. Adeverința CAS, adeverința de venit, ordin de deplasare și altele, toate sunt disponibile și se descarcă printr-un singur click, gata de scos la imprimantă.

Crești nivelul de eficiență cu iFlow

Toate informațiile sunt disponibile într-un singur loc. Angajații au acces la toate datele online. Administrează ușor pontajul zilnic cu programul de pontaj iFlow.

Raport de activitate pe proiecte și comenzi

Toate companiile care lucrează pe bază de proiecte, comenzi sau sarcini de lucru au nevoie de rapoarte complete în legătură cu progresul fiecărei lucrări actuale. Cu noul raport de Activitate, eficiența angajaților e ușor de urmărit și cuantificat. Managerul este informat în permanență despre progresul fiecărui proiect, timpul alocat oricărei comenzi, timpul estimativ finalizării unui produs, totul în rapoarte complexe ușor de generat și interpretat.

Gradul de performanță și mulțumire al angajaților

Evaluarea angajaților este un drept al angajatorului, care îl ajută în a descoperi nivelul de mulțumire a angajaților, dorințele sau inconvenientele, într-un mod rapid, simplu și privat. Fiecare angajat primește șablonul cu evaluarea și o completează în deplină confidențialitate, iar răspunsurile sunt văzute doar de către superior. Acesta poate lua decizii bine informate referitoare la promovarea angajaților, acordarea de bonusuri sau renunțarea la anumiți salariați care nu mai sunt aliniați cu politica companiei

Pontajul integrat direct cu softul de salarizare

Imporți foaia de pontaj direct în softul de salarizare. Transferul este rapid și sigur.

Descoperă iFlow

Eficientizează managementul angajaților tăi și digitalizează munca departamentului HR cu iFlow.