Web Analytics

Program Pontaj

iFlow este un program de pontaj online accesibil în timp real de pe orice dispozitiv, de oriunde. Angajații tăi se pontează și adaugă cereri de concediu direct în aplicație, iar tu ești notificat automat.

Care sunt avantajele aplicației de pontaj iFlow?

Planificarea programului de muncă și înregistrarea prezenței angajaților este mai ușoară ca niciodată datorită aplicației de pontaj iFlow.

Dispozitive RFID

Respectă legislația

Aplicația a fost dezvoltată și continuă să fie constant actualizată conform legislației din Romania.

Concedii

Self-Service angajați

În iFlow, angajații își înregistrează singuri prezența, adaugă cereri de concediu de odihnă și pot genera documente aferente evenimentelor.

Personal

Rapoarte automate

Toate informațiile din iFlow sunt colectate și afișate sub formă de rapoarte corecte și ușor interpretabile.

Acces de pe orice dispozitiv

iFlow este disponibil în varianta online, de pe orice dispozitiv smart cu acces la internet. Folosește programul de pontaj direct de pe telefonul mobil, tabletă, laptop sau PC. Nu mai este nevoie să descarci aplicații care ocupă spațiu, cu iFlow totul este simplu și ușor.

Cereri de concediu aprobate la minut

Aprobi sau respingi cererile de concediu sau alte evenimente, cu un singur click. Toate cererile se completează automat cu informațiile adăugate în aplicație. Automatizează pontajul și rapoartele HR cu program de pontaj iFlow.

Diverse metode de pontare

Industriile diferite necesită soluții potrivite. Cu iFlow poți alege varianta de pontaj corespunzătoare locațiilor, modelului de muncă și a gradului de familiarizare cu tehnologiile la tine în companie. Toate înregistrările sunt transmise către aplicație în timp real, gata structurate pe rapoarte specifice.

Vrei să știi mai multe?

Află totul despre avantajele folosirii unui soft de pontaj electronic de la un specialist iFlow!

Arhiva digitală de documente

Departamentul de HR se eliberează de sarcina repetitivă de a completa adeverințe pentru angajați. În iFlow, acestea pot fi emise din profilul fiecărui angajat și sunt completate cu datele personale automat. Adeverința CAS, adeverința de venit, ordin de deplasare și altele, toate sunt disponibile și se descarcă printr-un singur click, gata de scos la imprimantă.

iFlow pentru angajați

Angajații au acces online în aplicație de unde își pot adăuga cererile de concediu, ore suplimentare sau învoiri, se pontează de intrare sau ieșire sau consultă programul de lucru planificat. Toate informațiile se actualizează la minut și sunt disponibile într-un singur loc.

Module extra iFlow

Managementul proiectelor

iPM by iFlow este modulul complet pentru monitorizarea timpului petrecut de angajați pe sarcini de lucru și proiecte. iFlow îți oferă informații în timp real referitoare la statusul proiectelor și la modul în care angajații își desfășoară activitățile. Afli instant care proiect este finalizat sau întârziat pentru a lua decizii informate.

Evaluarea angajaților

Fiecare angajat primește șablonul cu evaluarea și o completează în deplină confidențialitate, iar răspunsurile sunt văzute doar de către superior. Acesta poate lua decizii bine informate referitoare la promovarea angajaților, acordarea de bonusuri sau renunțarea la anumiți salariați care nu mai sunt aliniați cu politica companiei.

Banca de ore automată

iFlex reprezintă cel mai finisat și utilizat modul iFlow pentru evidența corectă și automată a orelor suplimentare. iFlex reprezintă banca de ore pentru angajații tăi, iar cu ajutorul acesteia vei putea avea o evidență clară asupra orelor efectuate, recuperate, plătite sau care necesită a fi operate. Elimini calculele manuale și erorile apărute.

Arhiva de documente

iDOCS este soluția digitală pentru documentele companiei tale, care îți oferă o alternativă eficientă la dosarele și fișierele tipărite. Toate documentele la nivel de companie pot fi generate și completate automat, iar tu semnezi digital direct în aplicație. Gestionezi documentele companiei în mod simplu și organizat oriunde te-ai afla.

Descoperă beneficiile iFlow

Vino acum la o întâlnire DEMO și discută cu un specialist iFlow pentru a afla cum aplicația iFlow contribuie la eficientizarea managementului resurselor umane din compania ta!