Program Pontaj

iFlow este un program de pontaj online accesibil în timp real de pe orice dispozitiv, de oriunde. Angajații tăi se pontează și adaugă cereri de concediu direct în aplicație, iar tu ești notificat automat.

Care sunt tipurile de pontaj din aplicația iFlow?

Planifică și înregistrează cu ușurință prezența angajaților tăi la locul de muncă. Generează foaia colectivă de prezență cu un singur click din noul program de pontaj

Dispozitive RFID

Metode ingenioase de pontare

În funcție de specificul companiei, angajații au diferite metode de pontare, acestea fiind: pontare pe proiecte pe mobil și pontare pe proiecte cu cartele RFID.

Concedii

Notificări în timp real

În iFlow te bucuri de notificări primite instant în momentul când un angajat s-a pontat dintr-un punct de lucru greșit, sau a întârziat la serviciu.

Personal

Evidența timpului muncit

Cu aplicația iFlow poți monitoriza ora de intrare și ieșire a angajaților tăi în timp real, locația exactă GPS, și care este proiectul pe care s-au pontat.

Aplicația iFlow - compatibilă cu orice dispozitiv

Tu alegi de pe ce dispozitiv să folosești programul de pontaj iFlow. Descarcă aplicația iFlow pentru PC, tabletă sau mobil și începe pontajul în timp real cu întreaga companie.