Web Analytics

Noul Modul de Evaluare a Angajaților va fi lansat în curând! Obține acces prioritar și reducere de 20%! Află mai multe!

Noul Modul de Evaluare a Angajaților va fi lansat în curând! Obține acces prioritar și reducere de 20%! Află mai multe!

Program Pontaj

iFlow este un program de pontaj accesibil în timp real de pe orice dispozitiv, de oriunde. Angajații tăi se pontează și adaugă cereri de concediu direct în aplicație, iar tu ești notificat automat.

Care sunt avantajele aplicației de pontaj iFlow?

Planificarea programului de muncă și înregistrarea prezenței angajaților este mai ușoară ca niciodată datorită aplicației de pontaj iFlow.

Dispozitive RFID

Respectă legislația

Aplicația a fost dezvoltată și continuă să fie constant actualizată conform legislației din Romania.

Concedii

Self-Service angajați

Angajații își înregistrează singuri prezența, adaugă cereri de concediu de odihnă și pot genera documente aferente evenimentelor.

Personal

Rapoarte automate

Toate informațiile din iFlow sunt colectate și afișate sub formă de rapoarte corecte și ușor interpretabile.

Acces de pe orice dispozitiv

iFlow este disponibil în varianta online, de pe orice dispozitiv smart cu acces la internet. Folosește programul de pontaj direct de pe telefonul mobil, tabletă, laptop sau PC. Nu mai este nevoie să descarci aplicații care ocupă spațiu, cu iFlow totul este simplu și ușor.

Cereri de concediu aprobate la minut

Aprobi sau respingi cererile de concediu sau alte evenimente, cu un singur click. Toate cererile se completează automat cu informațiile adăugate în aplicație. Automatizează pontajul și rapoartele HR cu program de pontaj iFlow.

Diverse metode de pontare

Industriile diferite necesită soluții potrivite. Cu iFlow poți alege varianta de pontaj corespunzătoare locațiilor, modelului de muncă și a gradului de familiarizare cu tehnologiile la tine în companie. Toate înregistrările sunt transmise către aplicație în timp real, gata structurate pe rapoarte specifice.

Vrei să știi mai multe?

Află totul despre avantajele folosirii unui soft de pontaj electronic de la un specialist iFlow!

Managementul documentelor

Departamentul de HR se eliberează de sarcina repetitivă de a completa adeverințe pentru angajați. În iFlow, acestea pot fi emise din profilul fiecărui angajat și sunt completate cu datele personale automat. Adeverința CAS, adeverința de venit, ordin de deplasare și altele, toate sunt disponibile și se descarcă printr-un singur click, gata de scos la imprimantă.

iFlow pentru angajați

Angajații au acces online în aplicație de unde își pot adăuga cererile de concediu, ore suplimentare sau învoiri, se pontează de intrare sau ieșire sau consultă programul de lucru planificat. Toate informațiile se actualizează la minut și sunt disponibile într-un singur loc.