Web Analytics

Noul Modul de Evaluare a Angajaților va fi lansat în curând! Obține acces prioritar și reducere de 20%! Află mai multe!

Noul Modul de Evaluare a Angajaților va fi lansat în curând! Obține acces prioritar și reducere de 20%! Află mai multe!

Soft Concedii

Să cauți cereri și adeverințe de concediu prin teancuri de dosare nu este tocmai cel mai plăcut lucru. Însă e o sarcină ce trebuie îndeplinită în vederea unui calcul salarial corect și pentru planificarea programului de lucru viitor. iFlow vine în ajutorul departamentului de HR pentru a simplifica modul de gestionare a concediilor de orice tip.

Cereri de concediu înregistrate online

iFlow este o platformă self-service, însemnând că angajații își fac singuri cererile de concediu când au nevoie. Aceștia pot adăuga solicitări de pe orice dispozitiv smart, de oriunde se află. Liderul de echipă sau managerul responsabil primește notificări în timp real atunci când un angajat a făcut o cerere de concediu și o aprobă sau respinge în timp real.

Tipuri de concedii iFlow

Utilizează concediile predefinite din aplicație sau creează-ți propriile tipuri de concedii. În plus, orice manager poate crea Evenimente pentru zile libere speciale pe care dorește să le ofere angajaților, de exemplu pentru zile de naștere, ore suplimentare adunate sau altele. iFlow este o aplicație versatilă și permite personalizarea pentru a corespunde în totalitate necesităților oricărei companii.

Concedii predefinite în iFlow:

Concediu
odihnă

Concediu
medical

Concediu
fără plată

Concediu
paternal

Concediu
donare sânge

Concediu
de îngrijitor

Concediu
căsătoria unui copil

Concediu
part time

Acces rapid la informații

Având toate evenimentele pe o singură platformă, sunt disponibile de vizualizat ușor și rapid. Atunci când se solicită o informație legată de concediul trecut al unui angajat, responsabilul de HR filtrează datele după preferințe pentru a le extrage pe cele dorite.

Astfel, se scurtează timpul de căutare având acces în iFlow din doar câteva click-uri.

Rezolvare ușoară situații neprevăzute

Pentru situațiile neprevăzute în care un angajat are nevoie de concediu medical subit, iFlow este de un real ajutor. De oriunde s-ar afla, acesta face o solicitare online prin care anunță liderul de echipă perioada în care va lipsi. Până la reîntoarcerea la locul de muncă, își încarcă fișierul cu concediul medical sau adeverința primită de la medicul curant în doi pași simpli.

Comunicarea dintre angajat și superior este facilitată iar departamentul de Resurse Umane este mereu la curent cu situația din companie pentru a face planificarea necesară în lipsă de personal.

Informații în timp real

iFlow oferă o imagine de ansamblu asupra activității colegilor de serviciu, iar angajații își pot planifica concediile în funcție de zilele libere ale celorlalți. Astfel se evită suprapunerea concediilor și se asigură funcționarea optimă a companiei din acest punct de vedere.

Totodată, la efectuarea unei cereri noi de concediu angajatul are posibilitatea să aleagă un coleg care să îl înlocuiască pe perioada aferentă.

Raport HR despre concedii și pontaj pregătit

iFlow cumulează datele înregistrate și generează rapoarte corecte disponibile instant. Acestea sunt structurate pe categorii distincte, concedii medicale și concedii plătite. Informația se filtrează pe perioade de timp, angajați, echipe, sau tipuri de concediu. Astfel ai rapoarte clare despre zilele alocate, efectuate și rămase, gata de descărcat.

Raportul de pontaj este mereu pregătit pentru trimis spre salarizare, și înglobează de asemenea zilele de concediu pe perioada de timp selectată.

Planificare ușoară

Planificarea programului de lucru pe perioade viitoare este floare la ureche atunci când există o evidență clară asupra activității din companie. Munca responsabilului de Resurse Umane este simplificată considerabil.

Totul este mai ușor atunci când informațiile sunt sintetizate într-un singur loc.

Descoperă iFlow

Eficientizează managementul angajaților tăi și digitalizează munca departamentului HR cu iFlow.