SOFT CONCEDII

Cu ajutorul aplicației iFlow poți păstra evidența concediilor pe o singură platformă. Cereri online, aprobare rapidă și rapoarte HR specializate pentru toate tipurile de concedii.

Cum te ajută iFlow cu evidența concediilor?

Toate informațiile sunt online, ușor de accesat și procesat.

Personal

Eviți suprapunerea concediilor

Angajații vor vedea planificarea concediilor pentru colegii de echipă, astfel eviți 100% suprapunerea concediilor în compania ta.

Evidenta

Calculul concediului în pontaj

Zilele și orele de concediu sunt afișate și calculate automat în pontaj. Generezi pontajul real oricând în format Excel.

Cereri

Cereri de concediu online

Toate cererile se fac în timp real și pot fi aprobate sau respinse cu doar două click-uri. Cererea scrisă se generează automat direct completată.

Aplicația iFlow - compatibilă cu orice dispozitiv

Ai acces la registrul cu evidența concediilor de pe orice dispozitiv. Descarcă aplicația iFlow pentru PC, tabletă sau mobil și începe managementul concediilor în timp real.

Registrul cu toate concediile angajaților

Toate cererile de concediu sunt salvate online, ai un istoric clar cu orele de concediu, zilele de concediu și calculul zilelor de concediu utilizate și disponbile pentru fiecare angajat.

Am descoperit că putem ține într-o singură aplicație evidența zilelor de concediu, a deplasărilor, a programului de lucru și a zilelor de telemuncă și că aceasta are un cost accesibil. Ne-am convins că este soluția de care avem nevoie și am implementat-o fără întârziere. iFlow este o aplicație intuitivă, practică și foarte ușor de folosit.

WWF Romania

https://wwf.ro/

Concediul pe jumătate de zi și concediul part-time

Implementezi concediul pe jumătate de zi sau monitorizezi ușor și automat concediile pentru angajații tăi part-time. Calculele din pontaj sunt automate și pentru angajații cu jumătate de normă.

Raport HR despre concedii și pontaj pregătit

Ai acces la rapoarte HR specializate pentru concediile angajaților tăi, iar pontajul tău este mereu actualizat și conține calcule corecte. Poate fi transmis direct către salarizare.

Descoperă iFlow

Eficientizează managementul angajaților tăi și digitalizează munca departamentului HR cu iFlow.