Web Analytics

Dosar de personal

Cu ajutorul aplicației iFlow poți păstra evidența angajaților într-un singur loc. Ușor de accesat, rapid și compatibilă cu orice dispozitiv, baza de date cu angajați ideală pentru compania ta.

Cum te ajută iFlow cu evidența angajaților?

Toate informațiile din aplicația de pontaj & HR iFlow sunt stocate în Cloud și pot fi accesate oricând, de pe orice dispozitiv, în timp real.

Personal

Dosare de personal

iFlow devine baza de date cu toți angajații tăi. Evidența angajaților tăi se mută online și o poți accesa de oriunde.

Evidenta

Evidența muncii

Angajații tăi se pontează zilnic la muncă. Monitorizarea angajaților e simplă când ai o evidență clară cu timpul de muncă și de odihnă.

Cereri

Cereri și adeverințe

Toate cererile și adeverințele sunt completate automat pe baza informațiilor adăugate de angajații tăi: Cereri de concediu, adeverință CAS, etc.

Dosar complet de personal

Pentru eficientizarea muncii într-un departament de Resurse Umane este important ca toate datele referitoare la angajați să se regăsească într-un singur loc. Odată implementat într-o companie, iFlow devine un dosar de personal complet cu informații diverse și relevante.

Astfel, responsabilul de HR, liderul de echipă sau managerul poate accesa orice informație necesară când are nevoie, fără să mai piardă timpul căutând prin fișiere și dosare.

Bază de date personale

În iFlow se pot adăuga toate datele personale ale angajaților, ceea ce simplifică considerabil diferite procese în care sunt folosite. Acestea sunt: nume complet, CNP, serie și număr CI, adresă, e-mail, data nașterii și altele.

Informațiile sunt disponibile de accesat de pe orice dispozitiv smart cu conexiune la internet, de către o persoană cu acces superior în aplicație, și nu de către angajați între ei.

Am început să folosim iFlow cu puțină reținere și s-a dovedit a fi “dragoste la prima vedere” deoarece programul e foarte flexibil și te lasă să îți construiești propriul sistem de pontaj. Pentru compania noastra este foarte important să avem aceste pontaje și din cauza legislației. Având aplicația pe telefon, suntem online și cu informația la îndemână tot timpul.

BNB Invest

http://www.bnbinvest.ro

Informații referitoare la job

Pe profilul fiecărui angajat se află funcția ocupată în companie, echipa din care acesta face parte și dacă este lider de echipă sau nu. Tot aici sunt cuprinse date despre contractul de muncă al fiecăruia, contul bancar, numărul de marcă și informațiile despre tichetele de masă, acolo unde este cazul.

Acestea întregesc profilul angajatului și oferă personalului responsabil de Resurse Umane o bază de date completă și ușor de accesat.

Registrul cu toate evenimentele angajaților

În iFlow angajații adaugă cererile de concediu, de ore suplimentare și învoiri online, iar superiorul le aprobă sau respinge în timp real. Toate evenimentele de genul rămân înregistrate și corect calculate în aplicație. Profilul fiecărui angajat este completat de informații precum total zile de concediu, zile utilizate, rămase, diferența dintre ore suplimentare și învoiri, și alte tipuri de evenimente existente.

Astfel se poate renunța la cererile de concediu pe hârtie și păstra o evidență clară a acestora online. Din doar câteva click-uri obții informații relevante și descarci rapoarte cuprinzătoare despre activitatea angajaților, dintr-o singură platformă.

Cereri și adeverințe

Profilul de angajat conține cereri și adeverințe gata de descărcat pentru folosire. Toate acestea sunt completate automat cu datele personale necesare care sunt deja existente în aplicație. Angajații și superiorii se bucură de automatizare reducând semnificativ timpul de completare și prezentare a acestor documente.

Evaluări angajați

Pe profilul angajaților se află evaluările disponibile și completate de către aceștia, cu acces doar pentru liderul de echipă sau adminul contului. Astfel se conturează o imagine clară despre fiecare angajat, gradul de mulțumire în companie al acestuia, și se pot vizualiza răspunsurile la toate întrebările dintr-o evaluare.

Planificare și productivitate

iFlow este o aplicație care prin funcționalități de pontaj și HR reușește să înglobeze informații atât despre angajați cât și activitatea acestora la serviciu. La o simplă privire, un responsabil de Resurse Umane sau lider de echipă vede planificarea oricărui angajat în timp real, și prezența la minut a acestuia.

Organigramă completă

Un software de management angajați nu ar fi complet fără organigrama companiei. Pe această schemă organizatorică se văd echipele și liderii acestora, aranjate clar și ușor de înțeles. Astfel se află rapid care este rolul fiecărui angajat, cine coordonează echipele și cine sunt subordonații.

Descoperă iFlow

Eficientizează managementul angajaților tăi și digitalizează munca departamentului HR cu iFlow.