Evidență angajați

Cu ajutorul aplicației iFlow poți păstra evidența angajaților într-un singur loc. Ușor de accesat, rapid și compatibilă cu orice dispozitiv, baza de date cu angajați ideală pentru compania ta.

Cum te ajută iFlow cu evidența angajaților?

Toate informațiile din aplicația de pontaj & HR iFlow sunt stocate în Cloud și pot fi accesate oricând, de pe orice dispozitiv, în timp real.

Personal

Dosare de personal

iFlow devine baza de date cu toți angajații tăi. Evidența angajaților tăi se mută online și o poți accesa de oriunde.

Evidenta

Evidența muncii

Angajații tăi se pontează zilnic la muncă. Monitorizarea angajaților e simplă când ai o evidență clară cu timpul de muncă și de odihnă.

Cereri

Cereri și adeverințe

Toate cererile și adeverințele sunt completate automat pe baza informațiilor adăugate de angajații tăi: Cereri de concediu, adeverință CAS, etc.

Aplicația iFlow - compatibilă cu orice dispozitiv

Ai acces la registrul cu evidența concediilor de pe orice dispozitiv. Descarcă aplicația iFlow pentru PC, tabletă sau mobil și începe managementul concediilor în timp real.

Registrul cu toate concediile angajaților

Angajații tăi depun cereri de concediu online, iar tu le aprobi sau respingi cu un singur click. Ai o evidență clară a concediilor din compania ta.

Am început să folosim iFlow cu puțină reținere și s-a dovedit a fi “dragoste la prima vedere” deoarece programul e foarte flexibil și te lasă să îți construiești propriul sistem de pontaj. Pentru compania noastra este foarte important să avem aceste pontaje și din cauza legislației. Având aplicația pe telefon, suntem online și cu informația la îndemână tot timpul.

BNB Invest

http://www.bnbinvest.ro

Rapoarte HR disponibile online

Toate informațiile sunt filtrate în rapoarte HR disponibile online care te vor ajuta să iei decizii informate în compania ta.

Foaia de pontaj direct în softul de salarizare

Imporți foaia de pontaj direct în softul de salarizare. Transferul este rapid și sigur. Scapi de munca suplimentară de la final de lună.

Descoperă iFlow

Eficientizează managementul angajaților tăi și digitalizează munca departamentului HR cu iFlow.