Pontaj puncte de lucru

Angajații tăi lucrează din puncte de lucru diferite? Sau ai agenți de vânzări care muncesc pe teren? iFlow te ajută să păstrezi evidența orelor lucrate de către personalul tău din multiple locații. Raportul de pontaj se completează automat în timp real și poate fi filtrat pe fiecare punct de lucru.

Automatizează procesele de muncă

Vizualizează în timp real raportul de activități al personalului tău din cabinetul de contabilitate. Află pe ce client se înregistrează cele mai multe ore de lucru sau pe ce sarcini de muncă și găsește soluții pentru eficientizare.

Ore suplimentare

Tu decizi dacă aprobi sau nu efectuarea de ore suplimentare, iFlow calculează automat toate orele aprobate.

Rapoarte și tipizate

Cererile și adeverințele pentru angajați sunt accesibile din contul acestora și le pot descărca oricând au nevoie.

Self-service angajați

Fiecare salariat adaugă cererile de concediu sau cererile pentru alte evenimente direct în aplicație și așteaptă aprobarea din partea superiorului.

Zero erori de calcul
în raportul de pontaj

Orele de muncă sunt calculate automat pentru toți angajații. Orele muncite în zi de sărbătoare și în weekend sunt evidențiate pe coloane diferite, astfel încât să ai o vedere clară asupra acestora.

Eficiența magazinelor IL PASSO a crescut de 9x datorită eliminării calculelor manuale din foaia de pontaj.

Creează-ți propriile
schimburi de muncă

Datorită sistemului de alertare iFlow te asiguri că angajații tăi au o planificare corectă a timpului de muncă. Norma de lucru și timpul liber corespunzător sunt respectate.

Magazinele Nobila Casa au redus cu 60% timpul alocat planificării programului de lucru.

Evită suprapunerea concediilor

Planificarea concediilor agenților de vânzări este corectă, evidența concediilor vânzătoarelor este transparentă, astfel toate departamentele evită suprapunerea concediilor.

Magazinele Various Brands planifică de 4x mai eficient procesele de muncă și angajații sunt mult mai atenți la perioada pentru care solicită concediile.

Pontaj pregătit
de salarizare

Foaia de pontaj este generată pe modelul softului de salarizare utilizat și se poate importa cu un singur click pentru un calcul salarial rapid și corect.

Module extra iFlow

Toate informațiile din aplicația de pontaj & HR iFlow sunt stocate în Cloud
și pot fi accesate oricând, de pe orice dispozitiv, în timp real.

Managementul proiectelor

iPM by iFlow este modulul complet pentru monitorizarea timpului petrecut de angajați pe sarcini de lucru și proiecte. iFlow îți oferă informații în timp real referitoare la statusul proiectelor și la modul în care angajații își desfășoară activitățile. Afli instant care proiect este finalizat sau întârziat pentru a lua decizii informate.

Evaluarea angajaților

Fiecare angajat primește șablonul cu evaluarea și o completează în deplină confidențialitate, iar răspunsurile sunt văzute doar de către superior. Acesta poate lua decizii bine informate referitoare la promovarea angajaților, acordarea de bonusuri sau renunțarea la anumiți salariați care nu mai sunt aliniați cu politica companiei.

Banca de ore automată

iFlex reprezintă cel mai finisat și utilizat modul iFlow pentru evidența corectă și automată a orelor suplimentare. iFlex reprezintă banca de ore pentru angajații tăi, iar cu ajutorul acesteia vei putea avea o evidență clară asupra orelor efectuate, recuperate, plătite sau care necesită a fi operate. Elimini calculele manuale și erorile apărute.

Arhiva de documente

iDOCS este soluția digitală pentru documentele companiei tale, care îți oferă o alternativă eficientă la dosarele și fișierele tipărite. Toate documentele la nivel de companie pot fi generate și completate automat, iar tu semnezi digital direct în aplicație. Gestionezi documentele companiei în mod simplu și organizat oriunde te-ai afla.

Administrează și planifică eficient

Concentrează-te pe succesul afacerii tale și oferă experiențe pozitive clienților tăi. Lasă managementul personalului din magazine și de pe teren în seama aplicației de pontaj & HR iFlow.