Web Analytics

Noul Modul de Evaluare a Angajaților va fi lansat în curând! Obține acces prioritar și reducere de 20%! Află mai multe!

Noul Modul de Evaluare a Angajaților va fi lansat în curând! Obține acces prioritar și reducere de 20%! Află mai multe!

Pontaj contabilitate

Evidența angajaților din contabilitate

Notează orele lucrate pentru fiecare client și emite factura pentru serviciile prestate conform raportului de activitate. Pontajul în contabilitate este esențial pentru a asigura exactitatea în facturare și gestionarea timpului de muncă.

Automatizează procesele de muncă

Vizualizarea în timp real a raportului de activități al personalului din cabinetul contabil este esențială pentru optimizarea resurselor și eficientizarea muncii. Utilizând un sistem pentru operarea pontajului în contabilitate, poți monitoriza precis orele de lucru alocate diferiților clienți și sarcinilor specifice.

Ore suplimentare

Tu decizi dacă aprobi sau nu efectuarea de ore suplimentare, iFlow calculează automat toate orele aprobate.

Rapoarte și tipizate

Cererile și adeverințele pentru angajați sunt accesibile din contul acestora și le pot descărca oricând au nevoie.

Self-service angajați

Fiecare salariat adaugă cererile de concediu sau cererile pentru alte evenimente direct în aplicație și așteaptă aprobarea din partea superiorului.

Evidența repartizării sarcinilor

Prin utilizarea funcției de pontare pe proiecte, fiecare angajat va ști exact câte ore a lucrat pentru fiecare client. Implementarea unui sistem de pontaj pentru contabili asigură recompensarea activității proporțional cu timpul investit.

Cu iFlow, ai acces precis la distribuția sarcinilor și la timpul alocat pentru diverse proiecte în cadrul organizației tale. Această platformă îți permite să monitorizezi și să gestionezi eficient resursele umane.

Date privind profitabilitatea

Sistemul de pontaj contabilitate permite contabililor evaluarea resurselor necesare pentru firme, comparând rentabilitatea acestora și renegociind contractele sau renunțând la proiectele neprofitabile.

Această funcționalitate permite o măsurare exactă a efortului depus pentru fiecare activitate desfășurată în cadrul companiei, asigurând transparență și eficiență.

Evită suprapunerea concediilor

Cu iFlow, primești notificări despre suprapunerea concediilor și informarea angajaților privind concediile programate. Totodată facilitează gestionarea pontajului în contabilitate, oferind o imagine clară a timpului de lucru.

O organizare atentă este esențială pentru succes și feedback pozitiv din partea clienților, contribuind la creșterea satisfacției și încrederii în serviciile oferite.

Pontaj gata de salarizare

Foaia de pontaj este creată în conformitate cu modelul specific al softului de salarizare utilizat, permițând importarea acesteia cu un singur click pentru un calcul salarial rapid și precis.

Angajatorii pot asigura calcularea corectă a salariilor, îmbunătățind eficiența operațională și satisfacția angajaților prin utilizarea unui sistem de pontaj integrat.

iFlow pentru clienții tăi

Înscrie-te în programul iFlow Referral și recomandă aplicația clienților tăi. Câștigi bonusuri oferite de compania noastră și te bucuri de rapoarte corecte și complete din partea clienților tăi.