iFlow în producția alimentară

Monitorizarea proceselor
de lucru

iPM project management by iFlow oferă o perspectivă extraordinară asupra modului în care se desfășoară procesele de lucru în industria alimentară, astfel ca tu să poți lua din timp decizii strategice pe baza observațiilor. Acestea oferă loc de îmbunătățiri privind evoluția companiei prin comenzile efectuate și profitabilitatea acestora.

Automatizează procesele de muncă

Atunci când se urmărește corect progresul și productivitatea angajaților, un manager este pregătit să ia decizii care să ajute compania pe termen lung.

Monitorizare progres

Fiecare comandă se monitorizează rapid și ușor în modulul iPM. Toate informațiile se regăsesc aici, structurate clar și concis.

Informații în timp real

În funcție de finalizarea fiecărui pas din comandă, liderul de echipă își poate face o idee despre modul în care avansează lucrurile în timp real.

Self-service angajați

În iFlow se monitorizează corect toți pașii până la finalizarea unei comenzi prin înregistrarea timpului muncit de către angajați pe fiecare sarcină în parte.

dispozitive de pontaj industriale

Evidență productivitate angajați

Dispozitivul de pontaj industrial rezistă în medii nefavorabile cum ar fi temperaturi extreme, praf, aburi. De aceea aplicația iFlow împreună cu modulul iPM pe dispozitiv este soluția potrivită în companiile de producție alimentară.

Fiecare angajat se pontează cu cartela RFID proprie, direct pe sarcina prestabilită. Instalează dispozitivul la fiecare stație de lucru unde dorești o măsurare precisă a fiecărui proces.

calcul progres comenzi

Management proiecte și comenzi

În industria alimentară este important ca toate procesele de lucru să fie transparente și astfel se pot lua decizii potrivite privind bunăstarea companiei.

Sub forma unei aplicații de pontaj & HR, iFlow îmbină tot ce ține de pontaj cu managementul proiectelor, devenind astfel o unealtă de nădejde în cadrul companiilor din industria alimentară.

Planifică exact așa cum ai nevoie

Planificare ușoară pe schimburi de lucru

O companie de succes are nevoie de planuri bine puse la punct, inclusiv în ceea ce privește planificarea programului de lucru pentru angajați. Aceștia văd în timp real dacă se modifică ceva și își pot planifica timpul dinafara serviciului în funcție de aceasta.

Cu iFlow ai o comparație clară între ceea ce s-a planificat și ceea ce s-a realizat. Planificarea în raport cu prezența reală oferă informații relevante despre prezența angajaților la locul de muncă.

centralizare concedii în iFlow

Evidența concediilor

Digitalizarea documentelor și oferirea de independență angajaților să își adauge singuri evenimentele de tip concediu salvează mult timp prețios. Fiecare cerere efectuată se transmite direct către superior care are puterea de a decide dacă o aprobă sau respinge.

Calculul salarial devine mai ușor de realizat atunci când toate informațiile relevante se află într-un singur loc cu posibilitatea de a fi descărcate din orice loc, oricând, în timp real.

Integrări multiple

Lucrează cu produsele preferate

Folosește cheia API iFlow pentru a integra aplicația cu softul tău favorit de salarizare.

Administrează și planifică eficient

Concentrează-te pe succesul afacerii tale și lasă managementul proiectelor și comenzilor în seama aplicației de pontaj & HR iFlow.