Web Analytics

Generator program de lucru automat

Te-ai săturat de planificarea manuală a programului de lucru? Cu iFlow creezi modele de programe pe care le aloci angajaților printr-un singur click!

Cum funcționează generatorul de program de lucru?

Setezi schimburile de lucru

Prin doar câteva clickuri, creezi modelul de program de lucru, realizezi setările caracteristice și îl definești. 

Aloci programul de lucru

Alocarea programului de lucru se face printr-un singur click. Din lista cu modele, îl alegi pe cel potrivit, simplu și ușor. 

Planifici rapid și ușor

Alegi data de început și sfârșit pentru aplicare. Regulile de rotație a schimburilor deja create vor fi puse automat.

Urmărești cu ușurință

Panoul Program de lucru este foarte accesibil. Toate datele necesare sunt la îndemână pentru admin și pentru angajat.

Alocare automată a programului de lucru

Setează toate regulile din compania ta referitoare la programul de lucru și începe să folosești un instrument automat pentru a aloca turele și schimburile de lucru. Aplicația te notifică atunci când norma a fost depășită sau nu a fost atinsă, vizualizezi rapid când nu se respectă zilele libere astfel încât să eviți erorile din foaia de pontaj.

Beneficiul major constă în rapiditatea creării de modele de program de lucru, alocat angajaților sau echipelor prin doar câteva click-uri.

Realizat VS. Planificat

Verifică rapid și ușor dacă angajatul și-a respectat programul de lucru planificat prin comparație asupra a ceea ce i-a fost alocat și ceea ce a pontat. Angajatul poate să verifice chiar el această informație pentru a lua măsuri astfel încât la finalul lunii totul să fie conform planificării inițiale.

Transparență și corectitudine prin implementarea în aplicație a regulilor din cadrul companiei.

Organizarea programului de muncă în iFlow

Program de lucru fix

Compania ta utilizează un program de lucru standard? În iFlow îl poți aloca chiar și pe o perioadă de trei ani tuturor angajaților sau doar pe anumite departamente.

Program de lucru în schimburi

Indiferent că ai două schimburi sau trei, în iFlow le definești și stabilești modul în care dorești să se repete. Schimburile pot fi alocate pe angajat sau pe echipe.

Program 12/24 și 24/48

Chiar și cele mai atipice schimburi pot fi definite în aplicație și alocate angajaților fără a depăși norma de lucru și fără încălcarea zilelor libere consecutive.

Program flexibil

Oferă angajaților posibilitatea de a-și introduce singuri orele de lucru. La finalul lunii te vei bucura de un raport de pontaj complet pe baza orelor înregistrate.

Pauză setată automat

Când creezi modele de program de lucru, ai opțiunea să adaugi pauza cuvenită în funcție de fiecare orar. iFlow aplică tiparul pe perioada selectată și calculează orele muncite în funcție de pauza setată.

Aplicația ține cont de timpul de repaus atunci când efectuează calculul orelor suplimentare prestate de către angajați.

Corect din punct de vedere legislativ

Indiferent de tipul de program preferat într-o companie, legea specifică un anumit număr de ore lucrătoare permise într-o săptămână. În iFlow setezi cu ușurință norma fiecărui angajat iar aplicația te notifică dacă se respectă norma legală sau nu.

În funcție de programul stabilit, iFlow folosește un sistem de culori pentru a te înștiința dacă norma este în grafic sau există ore suplimentare planificate.

Informații structurate

Cu ajutorul panoului rapid din setările programului de lucru, poți obține informații despre totalul orelor planificate, organizate pe filtre precum funcții, echipe, locații sau schimburi. Astfel, vei avea un rezumat eficient al orelor de lucru ale angajaților și vei putea interveni cu ușurință în situațiile în care un anumit schimb sau locație nu are suficienți angajați alocați.

Liste de verificări automate

Prin utilizarea listelor de verificare disponibile în iFlow, ai posibilitatea să editezi toate înregistrările incorecte ale angajaților, precum lipsa orei de intrare sau de ieșire, pontarea la o oră sau locație neplanificată, introducerea cererii de concediu într-o zi în care angajatul a fost prezent și alte detalii importante. În acest fel, vei obține un raport de pontaj precis, fără necesitatea de a verifica și corecta manual toate erorile.

Descoperă iFlow

Eficientizează managementul angajaților tăi și digitalizează munca departamentului HR cu iFlow.