Generator program de lucru automat

Te-ai săturat de planificarea manuală a programului de lucru? Cu iFlow creezi modele de programe pe care le aloci angajaților printr-un singur click!

Cum funcționează generatorul de program de lucru?

Setezi schimburile de lucru

Prin doar câteva clickuri, creezi modelul de program de lucru, realizezi setările caracteristice și îl definești. 

Aloci programul de lucru

Alocarea programului de lucru se face printr-un singur click. Din lista cu modele, îl alegi pe cel potrivit, simplu și ușor. 

Planifici rapid și ușor

Alegi data de început și sfârșit pentru aplicare. Regulile de rotație a schimburilor deja create vor fi puse automat.

Urmărești cu ușurință

Panoul Program de lucru este foarte accesibil. Toate datele necesare sunt la îndemână pentru admin și pentru angajat.

Planificare automată a programului de lucru

Planificarea programului de lucru într-o companie este deseori o muncă grea și obositoare. Pentru a eficientiza acest proces de lucru este nevoie de soluții capabile să îl automatizeze, pentru a economisi timp prețios departamentului de Resurse Umane. Cu iFlow te asiguri de lipsa greșelilor care survin în urma operațiunilor manuale.

Beneficiul major constă în rapiditatea creării de modele de program de lucru, alocat angajaților sau echipelor prin doar câteva click-uri.

Eficientizează prin automatizare

Parte din responsabilitățile unui angajat HR este să mențină legătura cu angajații și să se asigure de bunăstarea acestora la locul de muncă. Planificarea trebuie făcută conform normei legale de lucru, însă și să corespundă nevoilor fiecărui angajat. În funcție de normă și specificul companiei, programele se împart în mai multe categorii.

iFlow le acomodează și susține pe toate, prin funcționalități menite să ajute personalizarea fiecărui orar.

Organizarea programului de muncă în iFlow

program 8h

Program de lucru fix

Când în companie există doar un singur schimb de 8 ore, planificarea se face simplu din câteva click-uri. Crearea unui model de program de lucru se efectuează din câțiva pași și este gata de aplicat unui angajat individual, unei echipe sau tuturor angajaților deodată. Perioada de aplicare este personalizabilă, de la câteva zile la o lună, sau pe tot anul și mai mult.

program in schimburi

Program de lucru în schimburi

Companiile cu 3 schimburi se bucură de aceeași versatilitate binecunoscută, și pot efectua planificarea în câteva minute. În această situație se creează 3 modele diferite și se aplică angajaților rapid și ușor. Nu mai pierzi timpul cu alocarea acestora individual, ci selectezi mai mulți angajați deodată și aplici modelul pe perioada de timp dorită.

program 12 cu 24

Program 12/24 și 24/48

Orice program de muncă este ușor de creat în iFlow, urmărindu-se regulile de aplicare. Planificarea turelor de 12/24 se face automat, odată elaborat modelul de o zi lucrătoare urmată de două libere. De obicei în astfel de cazuri angajații lucrează și în zilele de weekend și sărbătoare, iar iFlow știe să genereze planificarea conform acestei reguli. Orele muncite în astfel de zile se vor vedea în raportul de pontaj, în eventualitatea recompensării în bani sau alte ore libere de către angajator.

program flexibil

Program flexibil

Fiecare firmă are propriile reguli și tipologii de angajați, astfel că unii aleg programul de muncă flexibil. Atunci când se permite un astfel de orar, în general aceștia au ture inegale. Pentru a simplifica planificarea și a ține evidența corectă a orelor muncite de către angajați, în iFlow le este permis să își modifice singuri programul de lucru direct din aplicație. Oferindu-le această libertate, ei își vor efectua singuri planificarea iar tu vei verifica rapid dacă își îndeplinesc norma de lucru lunară.

Pauză setată automat

Când creezi modele de program de lucru, ai opțiunea să adaugi pauza cuvenită în funcție de fiecare orar. iFlow aplică tiparul pe perioada selectată și calculează orele muncite în funcție de pauza setată.

Aplicația ține cont de timpul de repaus atunci când efectuează calculul orelor suplimentare prestate de către angajați.

Corect din punct de vedere legislativ

Indiferent de tipul de program preferat într-o companie, legea specifică un anumit număr de ore lucrătoare permise într-o săptămână. În iFlow setezi cu ușurință norma fiecărui angajat iar aplicația te notifică dacă se respectă norma legală sau nu.

În funcție de programul stabilit, iFlow folosește un sistem de culori pentru a te înștiința dacă norma este în grafic sau există ore suplimentare planificate.

norma de lucru

Descoperă iFlow

Eficientizează managementul angajaților tăi și digitalizează munca departamentului HR cu iFlow.