Planificare ture de lucru

iFlow pentru Horeca

Realizează planificarea programului de lucru rapid și ușor cu iFlow. Vezi în timp real orele muncite de către angajați, fie ele de noapte, suplimentare sau de weekend.

Află în timp real activitatea personalului tău

Toate informațiile din aplicația de pontaj & HR iFlow sunt stocate în Cloud și pot fi accesate oricând, de pe orice dispozitiv, în timp real.

Prezența cu card RFID

Primești notificări în timp real atunci când angajații nu au venit la muncă pe schimbul potrivit.

Evidența concediilor

Păstrează evidența concediilor pentru toți angajații, atât din anii precedenți, cât și din anul în curs.

Rapoarte HR complete

Bucură-te de rapoarte generate automat în funcție de activitatea angajaților.

Creează-ți propriile schimburi de muncă

Datorită sistemului de alertare iFlow te asiguri că angajații tăi au o planificare corectă a timpului de muncă. Norma de lucru și timpul liber corespunzător sunt respectate.

Hotelul Caro a redus cu 60% timpul alocat planificării programului de lucru.

Zero erori de calcul în raportul de pontaj

Pontajul personalului cu ore de noapte sau pontajul bucătarilor și ospătarilor cu ore de weekend este calculat automat în foaia de pontaj

Eficiența Hotelului Double Tree by Hilton a crescut de 6x datorită eliminării calculelor manuale din foaia de pontaj.

iFlow Kiosk pentru angajați

Printr-o simplă scanare a cartelei RFID, angajații tăi au acces la planificarea turelor de lucru, zile de concediu rămase și își pot înregistra chiar și cererile de concediu.

Personalul fără experiență în utilizarea tehnlogiei poate utiliza iFlow Kiosk și se poate bucura de acces simplu la informații relevante. iFlow Kiosk eficientizează comunicarea dintre superiori, departamentul HR și angajați.

Multiple metode de pontare

iFlow îți oferă numeroase modalități de înregistrare prezență angajați. Alege ceea ce se potrivește personalului tău sau combină mai multe variante. Pontările angajaților pot fi verificate în timp real de oriunde te-ai afla, iar raportul de pontaj se va completa automat cu totalul orelor pontate.

Hotel Ramada Craiova a eliminat întârzierile angajaților la muncă și a responsabilizat personalul. În felul acesta a înregistrat o creștere de 40% a eficienței și a crescut gradul de satisfacție în rândul clienților.

Module extra iFlow

Managementul proiectelor

iPM by iFlow este modulul complet pentru monitorizarea timpului petrecut de angajați pe sarcini de lucru și proiecte. iFlow îți oferă informații în timp real referitoare la statusul proiectelor și la modul în care angajații își desfășoară activitățile. Afli instant care proiect este finalizat sau întârziat pentru a lua decizii informate.

Evaluarea angajaților

Fiecare angajat primește șablonul cu evaluarea și o completează în deplină confidențialitate, iar răspunsurile sunt văzute doar de către superior. Acesta poate lua decizii bine informate referitoare la promovarea angajaților, acordarea de bonusuri sau renunțarea la anumiți salariați care nu mai sunt aliniați cu politica companiei.

Banca de ore automată

iFlex reprezintă cel mai finisat și utilizat modul iFlow pentru evidența corectă și automată a orelor suplimentare. iFlex reprezintă banca de ore pentru angajații tăi, iar cu ajutorul acesteia vei putea avea o evidență clară asupra orelor efectuate, recuperate, plătite sau care necesită a fi operate. Elimini calculele manuale și erorile apărute.

Arhiva de documente

iDOCS este soluția digitală pentru documentele companiei tale, care îți oferă o alternativă eficientă la dosarele și fișierele tipărite. Toate documentele la nivel de companie pot fi generate și completate automat, iar tu semnezi digital direct în aplicație. Gestionezi documentele companiei în mod simplu și organizat oriunde te-ai afla.

Administrează și planifică eficient

Concentrează-te pe succesul afacerii tale și oferă experiențe pozitive clienților tăi. Lasă managementul de personal și planificarea timpului de lucru în seama aplicației de pontaj & HR iFlow.