Web Analytics

Oferte personalizate

Dacă dorești să discuți cu consultanții noștri de vânzări sau îți dorești o ofertă personalizată pentru hardware-ul de pontaj, scrie-ne un email și îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Soluție completă de pontaj & HR

Aplicația iFlow ajută companiile să păstreze evidența angajaților online și în siguranță, astfel simplificând considerabil munca departamentelor de HR. Pontajul electronic este un beneficiu major pentru monitorizarea eficientă a pontărilor în timp real a angajaților.

Aceasta oferă o imagine de ansamblu și o comparație clară asupra a ceea ce s-a planificat și ceea ce s-a realizat în materie de planificare.

Acces instant la informație

Toate informațiile din aplicația de pontaj & HR iFlow sunt stocate în Cloud și pot fi accesate oricând, de pe orice dispozitiv, în timp real.

Monitorizare eficientă

Monitorizarea cea mai eficientă se face atunci când se folosește un sistem performant de pontaj. Aplicația iFlow funcționează pe orice dispozitiv smart cu acces la internet, ideal pentru angajații mobili sau care sunt familiarizați cu tehnologia, și nu numai.

Pentru sedii cu birouri, companii de producție, firme cu mai multe magazine, sau orice alte firme din varii industrii, sistemul de pontaj cu dispozitive este cea mai bună alegere pentru a eficientiza procesul de pontare.

Dispozitive pontaj performante

Dispozitivele de pontaj nu necesită instalare, acestea fiind gata configurate, și au nevoie doar de o sursă de curent plus internet. Procesul este rapid și ușor, și permit în scurt timp pontarea propriu-zisă a angajaților. Cititorul de cartele se conectează la dispozitiv și transmite datele scanate instant spre aplicația iFlow. Pontajul poate fi verificat în timp real de către administrator, acesta fiind mereu informat despre prezența angajaților la locul de muncă, la minut.

Rapoartele se completează automat în aplicație, indiferent de numărul de intrări și ieșiri dintr-o zi, și sunt mereu gata de descărcat și printat.

De ce să folosești dispozitive de pontaj?

  • Fără instalare, fiind gata configurate
  • Nu necesită echipă de montare
  • Ușor de mutat de la o locație la alta
  • Dedicate în funcție de profilul companiei
  • Sunt ușor de folosit de către angajați
  • Pontarea este confirmată pe ecran
  • Simplitate si precizie la stocarea datelor
  • Toate înregistrarile sunt ușor de verificat
  • Toate rapoartele sunt generate automat

Vrei să știi mai multe?

Află totul despre avantajele folosirii dispozitivelor de pontaj de la un specialist iFlow!

Planificare program de lucru

În general, planificarea programului de lucru este un proces care consumă mult timp prețios în departamentele de Resurse Umane. Cu iFlow, din câteva click-uri creezi și aloci programe de lucru pentru angajații tăi, individual sau pe echipe.

Aplicația oferă transparență totală în privința discrepanțelor apărute între planificare și prezența reală înregistrată la minut.

Tipuri de pontaj

iFlow te ajută cu raportarea prin două tipuri de pontaj:
- Pontajul bazat pe planificare
- Pontajul bazat pe prezența reală

Pontajul bazat pe planificare

Oferă control total asupra orelor de muncă și este perfect din punct de vedere legislativ. În funcție de norma fiecărui angajat, de contractul individual de muncă, aplicația te avertizează dacă nu s-au efectuat orele prestabilite sau s-au depășit, printr-un sistem simplu de culori.

Toate datele sunt regăsite într-un raport complet de pontaj gata pregătit pentru calculul salarial.

Pontajul bazat pe prezența reală

Este cel mai eficient mod de a monitoriza timpul efectiv lucrat de angajați. Indiferent de sistemul de pontaj ales, datele se înregistrează la minut și se transmit spre raportul de pontaj gata de descărcat și printat.

Condica de prezență se completează automat, iar tu poti să verifici online locația GPS de unde s-a făcut pontarea.

Sistem complet de raportare

În funcție de tipul de pontaj folosit, prin planificare sau prezența reală, aplicația generează automat rapoarte gata completate. Foaia colectivă de prezență înglobează toate datele pontării, cu informații filtrate în funcție de preferințe.
Ca administrator, ai beneficiul major de a selecta ce date să se afișeze în aceste rapoarte, de la angajați împărțiți pe echipe, la coloane cu ore suplimentare, ore de weekend, sau date personale cum ar fi CNP, număr de marcă, funcție și altele.

iFlow suportă personalizarea oricărui raport și aplicarea filtrelor de locație, echipe sau proiecte în desfășurare.

Integrări

iFlow se integrează cu orice soft de salarizare. Tot ce trebuie să faci este să ne oferi un fișier șablon din softul de salarizare care să cuprindă capătul de tabel. Noi îți vom genera acest fișier în contul tău, iar la final de lună îl descarci din iFlow și îl imporți în salarizare cu un singur click.

Documentele iFlow

Angajații tăi au nevoie de adeverințe, cereri de concediu sau ordine de deplasare? Toate acestea și altele se regăsesc în aplicația iFlow, la îndemâna fiecărui angajat. Acestea pot fi descărcate instant și fiind gata completate cu datele personale, într-un timp foarte scurt pot fi printate pentru a fi trimise la semnat. Pe lângă documentele predefinite, ai posibilitatea să adaugi altele noi, în funcție de specificul companiei tale.

iFlow suportă personalizarea oricărui raport și aplicarea filtrelor de locație, echipe sau proiecte în desfășurare.

Ai nevoie de ajutor?

Întreabă LIVE un specialist iFlow despre cum poți eficientiza procesul de pontare al angajaților!

Evenimente în iFlow

În iFlow, toți angajații care au acces își pot vizualiza toate datele proprii despre evenimentele disponibile. Aceștia sunt la doar câteva clickuri distanță de informații precum zile de concediu alocate și rămase, și durata fiecărui concediu trecut.

În plus, ei pot adăuga cererile de concediu de odihnă direct în aplicație, iar superiorul decide dacă le aprobă sau le respinge. Notificările în timp real pe e-mail aduc un ajutor extra pentru ca echipele să rămână mereu la curent cu aceste informații.

Angajații își pot adăuga în iFlow chiar și concediile medicale împreună cu certificatul medical, iar administratorii sunt anunțați instant. Pe lângă concedii, există și alte tipuri de evenimente, cum ar fi: delegație, ore suplimentare și învoiri, sau se pot crea propriile tipuri de evenimente, de exemplu telemunca.

Rapoartele iFlow

Colectarea tuturor datelor ar fi de prisos fără un sistem de raportare bine pus la punct. Rapoartele iFlow îți oferă calcule și informații completate automat și pot fi tipărite sau descărcate în format Excel.

Raport pontaj - prezența reală

Raportul de pontaj bazat pe prezența reală cuantifică înregistrările prezențelor angajaților la minut, indiferent de metoda de pontare folosită. Atât dispozitivele de pontaj cât și aplicația de pe mobil/tabletă/laptop înregistrează timpul muncit de fiecare angajat în parte, indiferent de numărul de pontări zilnice. Datele sunt centralizate în acest raport care calculează automat orele de muncă efectuate, și poate fi descărcat și printat pe loc.

Raport pontaj - planificare

Aplicația iFlow oferă calcule automatizate evitând astfel micile erori umane. Raportul de pontaj bazat pe planificarea programului de muncă este unul corect din punct de vedere legislativ. Acesta include date complete legate de orele lucrate în funcție de norma fiecărui angajat. Atunci când norma nu este îndeplinită sau există ore suplimentare adăugate, acestea se calculează automat și transmise direct spre condica de prezență.

Raport tichete de masă

Oferirea tichetelor de masă este o decizie opțională, luată în funcție de specificul fiecărei companii. Superiorul decide cine primește tichete și cine nu, iar apoi poate să genereze un raport cu aceste informații. Având în vedere că tichetele se calculează în funcție de numărul de zile lucrătoare, concedii și zile libere predefinite, raportul va fi completat automat cu calculul corect al acestor evenimente și numărul de tichete alocat fiecărui angajat.

Raport concediu plătit

Evidența personalului și al concediilor alocate este un aspect important pentru departamentul de Resurse Umane, astfel că aplicația iFlow vine în ajutor cu un raport atotcuprinzător cu aceste informații. Într-un timp foarte scurt, se poate genera un raport cu toate datele înregistrate în aplicație în care se exprimă numărul de zile de concediu plătit de orice tip. Prin doar câteva clickuri informația poate fi filtrată după angajați, echipe, și tipul de concediu.

Raport concediu medical

În urma adăugării concediilor medicale în aplicație, se poate genera un raport specific cu aceste informații. Ca superior, afli oricând cine și-a luat concediu medical și pe ce perioadă, în decursul unui an. Pentru a simplifica munca departamentului de Resurse Umane, iFlow permite vizualizarea evenimentelor de tip concediu medical filtrate pe echipe, și permite personalizarea acestui raport cu coloane extra, afișând exact informațiile de care ai nevoie.

Raport ore suplimentare și învoiri

iFlow ajută cu păstrarea evidenței orelor de toate tipurile. De un real ajutor este raportul de Învoiri și ore suplimentare deoarece aceste evenimente sunt calculate corect și păstrate pentru a fi verificate oricând de către superior. Este foarte ușor să monitorizezi dacă angajații și-au recuperat orele lipsă și dacă există diferențe mari între învoiri și recuperări.

Raport angajați

iFlow este foarte versatilă și întrunește toate calitățile unui dosar de personal online. Ai nevoie de numărul de telefon sau de CNP-ul unui angajat și nu ești în birou? Nici o problemă. Cu iFlow stochezi toate datele într-un singur loc, sigur și accesibil de oriunde, oricând. Prin doar câteva clickuri afli orice informație instant, sau generezi un raport completat cu orice date despre angajați, de la echipa din care face parte, data nașterii, funcția ocupată sau altele. Raportul este gata de descărcat și printat imediat.

Raport angajați - contracte

Managementul angajaților este simplificat de iFlow care permite generarea rapoartelor de orice fel. Datele despre contractele angajaților sunt mereu la îndemână, gata de vizualizat și descărcat în cateva secunde. Informații referitoare la data de angajare, data încetării contractului de muncă, cât și motivele de încetare dacă este cazul, sunt la îndemână în orice moment de pe orice dispozitiv smart cu acces la internet. Cu acest raport ai o imagine de ansamblu clară asupra fluctuațiilor de personal din companie.

Raport condică de prezență

Cu iFlow este simplu să gestionezi prezența angajaților la locul de muncă și scapi de completarea manuală a tabelelor de prezență. Raportul Condică de prezență se accesează simplu și rapid din orice locație. Acesta este completat automat cu datele corecte despre orele planificate, concedii sau lipsă prezențe, mereu la îndemână gata să fie descărcat și printat în eventualitatea unui control ITM.

Raport condică de prezență reală

Condica de prezență reală arată mereu pontajul real din companie. Accesarea lui afișează orele la care s-au pontat angajații, la minut, indiferent de numărul de pontări dintr-o zi sau sistemul de pontaj folosit. De asemenea, acest raport conține și evenimentele adăugate de angajați cum ar fi concedii de odihnă, medicale sau altele în funcție de fiecare companie.

Raport fișiere

Pentru a simplifica modul de păstrare a documentelor necesare departamentului de HR, iFlow se comportă exact ca un dosar online și cuprinde toate fișierele atașate de angajați. Aceste fișiere necesare motivării concediilor se regăsesc într-un raport complet cu data și ora la care au fost încărcate în aplicație.