Web Analytics

iNotify

Remindere Generale iFlow

Cu iNotify, gestionezi cu succes toate termenele limită importante. Setezi ușor reminderele, adaugi notițe și primești notificări la momentul potrivit!

Notificări

Ai control total asupra momentului în care tu sau angajații primesc reminderul, astfel, contribuind la maximizarea productivității.

Mesaje email

Pentru ca angajații să nu piardă notificările, ai opțiunea de a le trimite un email, asigurându-te că informațiile sunt livrate eficient.

Notițe

Notificările pot include mesaje personalizate, permițând adăugarea de detalii adaptate fiecărei situații în parte.

Tipuri de remindere disponibile

Generale

Funcția de reminder general facilitează trimiterea mesajelor importante către angajați și primirea notificărilor despre viitoarele evenimente. De exemplu, poți programa un reminder pentru aniversările angajaților sau pentru verificarea pontajului și închiderea de lună.

Concedii și ore suplimentare

Vrei să știi când angajații pleacă sau se întorc din concediul de odihnă sau limitele pentru recuperarea orelor suplimentare prin timp liber? Reminderele sunt soluția. Acestea sunt disponibile atât pentru administrator, cât și pentru angajați, permițându-le să vadă mesajul în contul personal și să confirme primirea.

Documente

Reminderele asigură actualizarea informațiilor esențiale în companie, cum ar fi contractele de muncă, actele de identitate, certificările profesionale ale angajaților și altele. Această funcție previne păstrarea documentelor expirate și garantează conformitatea legală.

Cum te ajută iNotify?

Aplicația iFlow se transformă în partenerul tău de încredere pentru gestionarea activităților zilnice. Mai jos găsești câteva exemple de remindere pe care le poți configura:

Editarea unui document
creat de angajat

Aprobarea cererilor
din aplicație

Verificarea prezenței
angajaților

Tipărirea rapoartelor
la final de lună

Alocarea zilelor
de concediu

Adăugarea programului
de lucru

Semnarea
documentelor

Crearea unui
proiect nou

Descoperă iFlow

Vino la o întâlnire DEMO pentru a afla cum aplicația iFlow contribuie la eficientizarea managementului resurselor umane din compania ta!