Web Analytics

De ce iFlow?

Nu ești mulțumit/ă de metoda de pontaj utilizată în prezent?

Angajații tăi nu se pot obișnui cu folosirea soluției de pontaj actuală?

Ai constatat că ce folosești acum nu este ceea ce aveai nevoie?

E momentul să faci o schimbare!

iFlow se diferențiază de alte aplicații prin faptul că este prietenoasă cu angajații și ajută departamentul de HR să extragă cu ușurință date relevante necesare calculului salarial. Dacă vrei să ai angajați mai implicați, mai productivi și să poți cuantifica acești indici, implementarea iFlow este pasul cel mai firesc în compania ta.

Care sunt beneficiile iFlow?

Accesezi în timp real informațiile înregistrate în aplicație, de pe orice dispozitiv: telefon, tabletă, laptop sau PC, de oriunde te-ai afla. Știm că fiecare companie este diferită, prin urmare iFlow îți oferă multiple opțiuni pentru a urmări orele lucrate de către angajații tăi.

Program de lucru

Planificarea programului de lucru

Planifici programul de lucru pentru întreaga echipă cu doar câteva click-uri. Uită de hârtii. Bucură-te de beneficiile unei soluții automate.

Prezenta reala

Prezența reală

Angajații tăi pot utiliza această funcție de pe orice dispozitiv, oriunde s-ar afla. Urmărești timpul petrecut la birou sau pe teren.

Dispozitive RFID

Dispozitive de pontaj

Încearcă sistemele noastre de prezență cu carduri RFID. Ușor de instalat, prețuri accesibile, perfecte pentru orice companie.

Acces instant la informație

Toate informațiile din aplicația iFlow sunt stocate în Cloud și pot fi accesate oricând, de pe orice dispozitiv, în timp real.

Poți importa cu ușurință toată baza de date în iFlow

Știm cât de greu se produc schimbările într-o companie, dar mai știm și cât de satisfăcătoare sunt cele cu adevărat utile, care aduc valoare companiei. Ai deja toți angajații introduși într-o altă aplicație sau soft? Crezi că e greu să transferi prezențele, concediile și învoirile? Ei bine, află că nu este așa!

Prin sistemul inteligent de import, aduci toată baza de date în iFlow, împărțită pe categorii, printr-un singur click.

Metodă simplă de pontare de pe telefon

În companii există diferite tipologii de angajați, unii dintre ei nefiind familiari cu dispozitivele smart, astfel încât am implementat o metodă rapidă și ușoară pentru a înregistra prezențele de pe telefon. Singura condiție este ca dispozitivul să fie conectat la internet.

Se preia și localizarea GPS din momentul pontării, astfel superiorul va știi mereu dacă s-au pontat din locația corectă. În caz contrar, se va trimite o notificare în timp real persoanei responsabile.

Suport tehnic dedicat

Echipa de suport tehnic iFlow îți este alături la fiecare pas. Permite-i să-ți configureze contul companiei și bucură-te de o soluție de pontaj la cheie, gata de folosit.

Te ajutăm să implementezi soluția potrivită companiei tale în timp record!

Ce face echipa iFlow pentru a te ajuta să începi folosirea aplicației cât mai repede cu putință?

Configurarea contului, inclusiv efectuarea de setări specifice

Importul tuturor angajaților cu toate datele lor personale

Crearea de echipe și stabilirea liderilor si membrilor acestora

Crearea programului de lucru și aplicarea lui

Actualizarea diferitelor zile de concediu rămase

* Tot ce trebuie să faci este să furnizezi un fișier cu toate datele necesare iar noi ne ocupăm de partea cea mai grea. Tu o să te bucuri de aplicația gata configurată fără stresul adus de această schimbare.

Alege aplicația completă iFlow

Angajații tăi se plâng de soluția de pontaj utilizată în acest moment? Poate aceasta nu este cea mai prietenoasă, sau experiența utilizării acesteia lasă de dorit. Clienții iFlow nu întâmpină aceste probleme datorită ușurinței de folosire a aplicației și a unei echipe prietenoase de suport tehnic. Totul a fost gândit până în cel mai mic detaliu pentru a oferi simplitate și complexitate într-o singură platformă, dedicată atât angajaților unei companii cât și departamentului de Resurse Umane.

Beneficiile iFlow pentru angajați

  • Au independența de a-și înregistra prezența zilnică, la minut, prin diferite metode de pontaj
  • Își fac singuri cererile de concediu în funcție de zilele libere disponibile în orice moment
  • Au datele personale și cele legate de activitatea la locul de muncă într-un panou dedicat
  • Își văd planificarea programului de lucru în avans, și în cazul unei situații care necesită absenteism, aleg un coleg ca înlocuitor
  • Evită suprapunerea concediilor prin faptul că văd programarea zilelor libere ale tuturor colegilor, într-un tabel ușor de înțeles
  • Știu mereu când urmează zile de sărbători legale, deoarece aplicația iFlow este actualizată la zi conform legislației din România
  • Descarcă adeverințe, documente și cereri completate automat cu datele personale, gata de printat

Beneficiil