De ce iFlow?

Nu ești mulțumit/ă de metoda de pontaj utilizată în prezent?

Angajații tăi nu se pot obișnui cu folosirea soluției de pontaj actuală?

Ai constatat că ce folosești acum nu este ceea ce aveai nevoie?

E momentul să faci o schimbare!

iFlow se diferențiază de alte aplicații prin faptul că este prietenoasă cu angajații și ajută departamentul de HR să extragă cu ușurință date relevante necesare calculului salarial. Dacă vrei să ai angajați mai implicați, mai productivi și să poți cuantifica acești indici, implementarea iFlow este pasul cel mai firesc în compania ta.

Care sunt beneficiile iFlow?

Accesezi în timp real informațiile înregistrate în aplicație, de pe orice dispozitiv: telefon, tabletă, laptop sau PC, de oriunde te-ai afla. Știm că fiecare companie este diferită, prin urmare iFlow îți oferă multiple opțiuni pentru a urmări orele lucrate de către angajații tăi.

Program de lucru

Planificarea programului de lucru

Planifici programul de lucru pentru întreaga echipă cu doar câteva click-uri. Uită de hârtii. Bucură-te de beneficiile unei soluții automate.

Prezenta reala

Prezența reală

Angajații tăi pot utiliza această funcție de pe orice dispozitiv, oriunde s-ar afla. Urmărești timpul petrecut la birou sau pe teren.

Dispozitive RFID

Dispozitive de pontaj

Încearcă sistemele noastre de prezență cu carduri RFID. Ușor de instalat, prețuri accesibile, perfecte pentru orice companie.

Acces instant la informație

Toate informațiile din aplicația iFlow sunt stocate în Cloud și pot fi accesate oricând, de pe orice dispozitiv, în timp real.