Web Analytics

Managementul echipelor remote

În iFlow, angajații tăi se pot ponta de oriunde ar fi, iar aplicația preia și înregistrează ora și locația GPS exactă. O metodă perfectă pentru angajații care lucrează de acasă sau pentru companiile cu multiple puncte de lucru. Atât tu, cât și angajații tăi aveți acces la o evidență clară, chiar și pentru munca de la distanță.

Comunică eficient cu angajații tăi

Toate informațiile din aplicația de pontaj & HR iFlow sunt stocate în Cloud
și pot fi accesate oricând, de pe orice dispozitiv, în timp real.

Management eficient

Împarte angajații pe echipe sau departamente și desemnează lideri care să le gestioneze.

Home Office

Angajații își înregistrează timpul muncit de acasă, iar liderii de echipă și colegii sunt mereu informați.

Adeverințe online

Bucură-te de toate documentele necesare angajaților completate automat, la un click distanță.

Încarcă documentele direct din telemuncă

Ai nevoie rapid de certificatul medical, dar angajatul lucrează de acasă? Nimic mai simplu! În iFlow angajații pot adăuga orice document, iar administratorul le poate descărca sau le poate stoca în format digital.

Indiferent că angajații tăi lucrează de la birou, de acasă sau de pe teren, aplicația de pontaj & HR îți simplifică managementul timpului lucrat.

Creează-ți propriile tipuri de evenimente

Creează un eveniment de tip Home Office pentru a înregistra timpul muncit de către angajații tăi de acasă. Poți crea orice alte tipuri de evenimente dorești.

Angajații își programeaza munca de acasă direct online. Știi exact când angajații sunt în telemuncă și ai pontajul cu orele de muncă de acasă generat automat.

Ce spun clienții

iFlow este utilizată cu succes de 500+ companii românești și internaționale cu peste 45 mii de angajați înregistrați.

Inițial, am ales iFlow pentru că ne-am dorit o soluție HR cloud-based. Astfel, am reușit să descoperim una din cele mai bune aplicații pentru HR. Un mare avantaj adus de iFlow este ușurința cu care poate fi personalizată, în funcție de necesitățile noastre. Totodată apreciem cât de intuitivă este pentru angajații noștri. Actualizările sunt mereu la timp, iar echipa de dezvoltare ține mereu cont de nevoiile clienților. Raportul calitate-preț este excelent în acest caz. Aplicația reușește să ne salveze 2 zile de muncă pentru întocmirea statelor de plată.

https://www.globalconvergence.com/