iFlow pentru echipe Remote

Managementul echipelor care lucrează de acasă sau remote

În iFlow, angajații tăi se pot ponta de oriunde ar fi, iar aplicația preia și înregistrează ora și locația GPS exactă. O metodă perfectă pentru angajații în telemuncă sau muncă de acasă. Atât tu, cât și angajații tăi aveți acces la o evidență clară, chiar și pentru munca la distanță.

Departamentul HR lucrează remote cu iFlow

Toate informațiile din aplicația de pontaj & HR iFlow sunt stocate în Cloud și pot fi accesate oricând, de pe orice dispozitiv, în timp real.

Management eficient

Împarte angajații pe echipe sau departamente și desemnează liderii care să le gestioneze.

Home Office

Angajații își înregistrează timpul muncit de acasă, iar administratorul verifică rapid și ușor.

Adeverințe online

Bucură-te de toate cererile și adeverințele pentru angajați completate automat.

instrumente pentru munca de acasă

Încarcă documentele direct din telemuncă

Ai nevoie rapid de certificatul medical, dar angajatul lucrează de acasă? Nimic mai simplu! În iFlow angajații pot adăuga orice document, iar administratorul le poate descărca sau le poate șterge. Documentele semnate adăugate în aplicație pot fi accesate oricând.

Munca de la birou sau work from home sunt la fel de ușor de gestionat cu aplicația de pontaj & HR iFlow.

Personalizează aplicația iFlow

Creează-ți propriile tipuri de evenimente

Creează un eveniment de tip Home Office pentru a înregistra timpul muncit de către angajații tăi de acasă. Poți crea orice alte tipuri de evenimente dorești.

Angajații își programeaza munca de acasă direct online. Știi exact când angajații sunt în telemuncă și ai pontajul cu orele de muncă de acasă generat automat.

iFlow, o aplicație foarte ușor de folosit și care mi-a ușurat mult munca în departamentul HR. Îmi place mult faptul că este într-o continuă dezvoltare și perfecționare. Echipa iFlow răspunde foarte repede la toate cerințele / întrebările puse. La început mă interesa doar condica de prezență dar ușor ușor am trecut cu toate documentele și rapoartele în iFlow. Mulțumim că ne ușurați munca!

CODEFY SOFTWARE SRL

https://www.codefysoftware.com

Vizibilitate pentru toți angajații

Oferă acces angajaților la evenimentele colegilor

Crești nivelul de transparență și eviți suprapunerea concediilor pentru întreaga companie. Fie muncă la birou, fie îm telemuncă angajații tăi sunt la zi cu tot ce se întâmplă în echipa lor.

Angajații pot verifica de la ce oră sunt disponibili colegii de echipă. Chiar dacă s-au pontaj de acasă sau și-au programat munca de acasă cu evenimentul Home Office.

Eficientizare departament HR

Transferă departamentul HR în online și digitalizează-l

iFlow poatet fi accesat în timp real de oriunde. Indiferent dacă angajații tăi lucrează remote sau la birou, pot adaugă și verifica informații. Departamentul HR se bucură de procese automate și digitalizate.

Digitalizează munca de acasă cu iFlow!

Concentrează-te pe proiectele companiei și pe succesul afacerii tale. Lasă managementul personalului din telemuncă și de la birou în seama aplicației de pontaj & HR iFlow.