iFlow Resurse Umane

Resursele umane sunt vitale pentru supraviețuirea organizației, ele asigură dezvoltarea și succesul acesteia. iFlow te ajută să faci managementul eficient de personal și elimină procesele manuale de muncă. Aplicația devine cel mai bun prieten al departamentului HR.

iFlow - partener HR de încredere

Număr nelimitat de angajați

iFlow poate suține un număr nelimitat de angajați. Aplicația ajută departamentele de resurse umane atât din companiile mici, cât și din multinaționale.

Importă angajații din REVISAL

Pentru configurarea rapidă a contului iFlow folosește funcția de import angajați din Revisal, împreună cu datele acestora.

Am centralizat concediile și am renunțat la google sheets, cumva e un one-stop-shop pentru pontaj, concedii, cereri concediu. E mai ușor cu pontajele și concediile, nu pierzi din vedere ce se întâmplă, salvează mai mult timp și energie. Mulțumim!

BONNIE & CLYDE ADVERTISING

http://www.bonnie-clyde.ro

Cereri și adeverințe digitale

Departamentul de resurse umane transferă dosarele de personal în iFlow. Pe baza informațiilor, angajații au acces la cereri și adeverințe completate automat.

Păstrează organigrama companiei

Nivelurile ierarhice rămân la fel și în aplicația de resurse umane. Setezi departamentele și managerii o singură dată și te bucuri de diferitele nivele de aprobare.

Descoperă iFlow

Departamentele HR și angajații celor peste 2000 de companii înregistrate în iFlow, recomandă aplicația de resurse umane. Alătură-te și tu comunității digitale!