Resurse Umane

Resursele umane sunt vitale pentru supraviețuirea organizației, ele asigură dezvoltarea și succesul acesteia. iFlow te ajută să faci managementul eficient de personal și elimină procesele manuale de muncă. Aplicația devine cel mai bun prieten al departamentului HR.

iFlow - partener HR de încredere

Toate informațiile sunt grupate în rapoarte bine definite, care te vor ajuta să eficientizezi toată munca departamentului de resurse umane. Orice informație este la un click distanță!

Foaia colectiva de prezenta

Foaia colectivă de prezență

Pontajul tău este completat automat cu toate orele de muncă și zilele de concediu. Spune adio greșelilor din pontaj și salarizare.

Ore suplimentare

Ore suplimentare și învoiri

Poți urmări toate orele suplimentare și învoirile aprobate în compania ta. Raportul îți va spune cine mai are ore de recuperat.

Condica de prezenta

Condica de prezență

Departamentul tău HR e mereu pregătit pentru un control de la Inspectorii Teritoriali de Muncă cu condica de prezență iFlow - completată automat.

Număr nelimitat de angajați

iFlow poate suține un număr nelimitat de angajați. Aplicația ajută departamentele de resurse umane atât din companiile mici, cât și din multinaționale.

Importă angajații din REVISAL

Pentru configurarea rapidă a contului iFlow folosește funcția de import angajați din Revisal, împreună cu datele acestora.

Am centralizat concediile și am renunțat la google sheets, cumva e un one-stop-shop pentru pontaj, concedii, cereri concediu. E mai ușor cu pontajele și concediile, nu pierzi din vedere ce se întâmplă, salvează mai mult timp și energie. Mulțumim!

BONNIE & CLYDE ADVERTISING

http://www.bonnie-clyde.ro

Cereri și adeverințe digitale

Departamentul de resurse umane transferă dosarele de personal în iFlow. Pe baza informațiilor, angajații au acces la cereri și adeverințe completate automat.

Păstrează organigrama companiei

Nivelurile ierarhice rămân la fel și în aplicația de resurse umane. Setezi departamentele și managerii o singură dată și te bucuri de diferitele nivele de aprobare.

Descoperă iFlow

Eficientizează managementul angajaților tăi și digitalizează munca departamentului HR cu iFlow.