Web Analytics

Resurse Umane

Resursele umane sunt esențiale pentru supraviețuirea și succesul organizației. Cu iFlow, poți gestiona eficient personalul și elimină procesele manuale de muncă. Aplicația devine cel mai bun prieten al departamentului HR.

iFlow - partener HR de încredere

Simplifici procesul de administrare a angajaților mulțumită instrumentelor diverisificate disponibile în aplicație și actualizate conform ultimelor modificări legislative.

Foaia colectiva de prezenta

Foaia colectivă de prezență

Pontajul tău este completat automat cu toate orele de muncă și zilele de concediu. Spune adio greșelilor din pontaj și salarizare.

Ore suplimentare

Ore suplimentare și învoiri

Poți urmări toate orele suplimentare și învoirile aprobate în compania ta. Raportul îți va spune cine mai are ore de recuperat.

Condica de prezenta

Condica de prezență

Departamentul tău HR e mereu pregătit pentru un control de la Inspectorii Teritoriali de Muncă cu condica de prezență iFlow - completată automat.

Normă legală respectată

iFlow îți oferă un sistem complet de alerte care te vor ajuta să respecți legislația și politica companiei. Setezi reguli precum numărul de ore permis pe săptămână, zile libere consecutive sau maximul orelor suplimentare, iar iFlow te atenționează imediat ce aceste reguli nu sunt respectate.

Dosar de personal digital

Păstrează dosarul de personal în format digital, de la contracte de muncă, SSM, fișe de post, cereri și adeverințe, la orice alt tip de document necesar, totul este la un click distanță. Organizat și mereu la îndemână.

Organigrama online a companiei

Organigrama iFlow se actualizează pe măsură ce compania ta trece prin transformări, se fac angajări noi, se schimbă sau se înființează noi departamente. În plus, păstrezi structura organizatorică în aplicație exact așa cum este definită în compania ta. Organigrama este actualizată în timp real și o poți vizualiza sau descărca oricând ai nevoie.