Web Analytics

Update 5.4 – Funcțiile angajaților și codul COR

Află ce altceva este nou în update-ul iFlow 5.4 din articolele de mai jos:

Evidența codurilor COR în iFlow

Știm că aplicația iFlow a devenit un partener de încredere pentru tine și că te-ai obișnuit deja să o folosești în majoritatea proceselor ce țin de managementul de personal. În semn de mulțumire, ne-am gândit să-ți reducem birocrația cu care ai de-a face în viața de zi cu zi la muncă. iFlow 5.4 îți oferă posibilitatea de a înregistra codul COR pentru fiecare funcție pe care o aloci mai apoi pe fiecare angajat. Odată înregistrate aceste informații în aplicație, vei face alocarea funcților împreună cu codul COR fără efort.

În plus, ne-am gândit să-ți oferim instrumentele necesare pentru o evidență detaliată asupra acestor informații. Cum? Raportul Angajați-Contracte nu numai că îți oferă informații despre fluxul de personal din companie, dar cu adăugarea în cadrul acestui raport a coloanelor de funcție și cod COR vei avea răspunsuri la întrebări precum:

  • Pe ce funcție ai cei mai mulți angajați?
  • Pe ce funcție ai cei mai puțini angajați?
  • De pe ce funcție ai cele mai multe plecări din firmă pe o anumită perioadă de timp?
  • Pe ce funcție s-au făcut cele mai multe angajări în ultima lună?
  • Ce funcții există în cele mai de succes echipe din compania ta, dar în cele mai puțin performante?

Considerăm că iFlow își merită statutul de partener de încredere deoarece îți oferă toate instrumentele necesare pentru a dezvolta un business de succes cu un leadership impecabil.

Află cum poți seta codurile COR pentru funcțiile din compania ta în ghidul de utilizare iFlow.

Dacă ai întrebări suplimentare sau dacă ai nevoie de ajutor în implementarea noilor funcționalități, contactează-ne la [email protected].

Articole Relevante

Irina U.
Irina U.
Sunt o persoană optimistă, ambițioasă și cu planuri mari pe viitor. Datorită acestor calități, orice provocare pe care o întâlnesc devine o oportunitate de auto-dezvoltare, iar fiecare zi este o posibilitate de a învăța ceva nou.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.