Web Analytics

Update 5.4 – Foaia completă de pontaj

Citește ce este nou în update-ul iFlow 5.4 din articolele de mai jos:

Câte ore din timpul pontat își petrec angajații tăi pe proiecte sau sarcini de lucru? 

Modulul iPM – iFlow Project Management a fost îmbunătăți cu o nouă funcționalitate extrem de utilă pentru evidența orelor de lucru pe proiecte. 

În iFlow 5.4 angajații tăi se pot ponta într-un mod mai avansat atunci când lucrează pe proiecte. Pontarea multiplă are avantaje pentru un management eficient de timp și resurse. Cum funcționează?

iFlow te ajută să monitorizezi prezența angajaților încă de la sosirea acestora în sediul companiei, unde se vor ponta de intrare pe ziua respectivă. Această intrare nu reprezintă automat începerea muncii. De la intrarea în sediu și până în zona de lucru angajații pot avea minute, sau chiar o oră până să înceapă munca efectivă. Așadar, iFlow 5.4 va face această diferență atunci când ai cel puțin două dispozitive iPM, unul la intrarea în companie, iar al doilea în zona de lucru.

În funcție de înregistrările angajaților, vei avea informații relevante cum ar fi:

  1. Cât timp petrec angajații în medie lucrând pe proiecte/sarcini de lucru?
  2. În cât timp încep munca efectivă de la intrarea în sediu?
  3. Câte ore din totalul orelor pontate angajații tăi lucrează pe proiecte sau sarcini de muncă
  4. Care este realitatea referitoare la orele lucrate pe proiecte?
  5. Cât din timpul înregistrat pe un proiect este muncă efectivă și cât timp este organizare pe proiect?

Datorită acestei funcționalități, liderul de echipă poate trage concluzii pe baza eficienței  angajaților și poate lua decizii bine gândite pentru îmbunătățirea performanței. În plus, administratorul primește o imagine clară asupra activităților din firmă și a progresului proiectelor.

Important: Funcționalitatea este disponibilă numai pentru dispozitivele RFID. 

Evenimente personalizate afișate în pontaj

În timp ce vei crea în aplicație un eveniment personalizat care se desfășoară pe intervale de timp, vei putea alege și modul de afișare a acestuia în rapoarte. Timpul de pe evenimente se va scădea sau adăuga la totalul orelor muncite automat, în dependență de setările aplicate. Astfel, la sfârșit de lună vei avea o evidență clară despre activitatea angajaților și nivelul de respectare a normelor de muncă. 

De exemplu, vrei să creezi un eveniment de recuperare ore lucrate în zi de sărbătoare. Dorești să le oferi posibilitatea angajaților de a-și efectua recuperarea și pe interval de ore, nu doar pe interval de zile. Perfect! În iFlow 5.4 vei putea seta acest lucru. Echipa noastră de suport te va ajuta să creezi și să setezi evenimentele dorite astfel încât să te bucuri de o foaie de pontaj corectă și să oferi angajaților autonomie.

Află cum folosești noile instrumente din actualizare în ghidul de utilizare iFlow.

Dacă ai întrebări suplimentare sau dacă ai nevoie de ajutor în implementarea noilor funcționalități, contactează-ne la [email protected].

Articole Relevante

Irina U.
Irina U.
Sunt o persoană optimistă, ambițioasă și cu planuri mari pe viitor. Datorită acestor calități, orice provocare pe care o întâlnesc devine o oportunitate de auto-dezvoltare, iar fiecare zi este o posibilitate de a învăța ceva nou.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.