Web Analytics

Fișa de pontaj

Fișa de pontaj din aplicația iFlow este versatilă și ușor de folosit. Filtrele speciale ajută la generarea unui raport automat, care înglobează calculul orelor de muncă. Foaia colectivă de prezență este apoi descărcată printr-un singur click.

Cum te ajută iFlow cu evidența pontajului?

Toate informațiile din aplicația de pontaj & HR iFlow sunt stocate în Cloud și pot fi accesate oricând, de pe orice dispozitiv, în timp real.

Raport integrat pentru pontaj

Fișa de pontaj aduce împreună orele de intrare și ieșire, precum și totalul orelor de lucru zilnice. Acest raport este special conceput pentru controlul ITM, având condica de prezență integrată în pontaj.

Pontaj cu ora sosirii și ora plecării

Grație filtrului de afișare special, în raport vor fi afișate orele de lucru (ora sosirii și ora plecării), și/sau totalul orelor din fiecare zi. Prin doar câteva clickuri, rapoartele companiei vor fi generate și completate!

Pontaj ore de noapte

Tu stabilești intervalul orar pe care compania ta îl consideră ca fiind ore lucrate în tura de noapte. iFlow creează rapoarte personalizate printre care se numără și pontajul orelor de noapte.

Raport zile de concediu medical

Din iFlow poți genera raportul integral cu pontajul pe zilele de concediu medical. Acesta este completat pe baza evenimentelor de tip concediu medical adăugate în Aplicație.

Afișare pontaj pe zile de sărbătoare

iFlow vine în ajutorul tău aducând zilele legale de sărbătoare pentru fiecare an în curs. Acum poți scoate totalul orelor lucrate în zile de sărbătoare, calculate automat în raportul pontaj.

Pontaj absențe

Se întâmplă uneori ca angajații să absenteze neanunțat, fără să ofere un motiv întemeiat. Pentru acest caz, există un eveniment dedicat care se afișează în raportul Foaie colectivă de prezență.

Am aflat despre aplicația iFlow în perioada stării de urgență, cand încercam să găsesc o soluție pentru a putea ține evidența corectă a zilelor de telemuncă pentru angajații nostri. Deși am revenit la normalitate, continuăm să folosim aplicația pentru că ne oferă o mai bună organizare. iFlow este o aplicație utilă, cu o interfață prietenoasă și foarte ușor de folosit. O aplicație pe care o recomand din tot sufletul! Bravo, echipa Iflow!

Sportvision

www.sportvision.ro

Raport HR și pontaj în timp real

Cu iFlow accesezi toate informațiile în timp real, de pe orice dispozitiv smart: telefon, tabletă, laptop sau PC. Documentele pentru angajați în format electronic, cererile de concediu sau rapoartele de pontaj sunt doar la un click distanță!

Condica de prezență detaliată

iFlow facilitează gestionarea și monitorizarea angajaților prin furnizarea unei condici de prezență detaliate, care oferă o imagine clară a intervalelor de timp în care aceștia sunt prezenți la locul de muncă, precum și a pauzelor alocate fiecărui angajat.

Banca de ore

Folosind banca de ore, poți urmări eficient orele de lucru, orele suplimentare și învoirile angajaților. Această caracteristică facilitează realizarea unei compensări corecte, fie în bani, fie sub formă de timp liber, și oferă rapoarte detaliate.

Descoperă iFlow

Eficientizează managementul angajaților tăi și digitalizează munca departamentului HR cu iFlow.