Web Analytics

iFlex - Flexible Work Schedule

Gestionează orele de muncă like a PRO

Banca automată de ore iFlow ajută managerii și angajații să își facă o idee despre orele efectiv muncite, suplimentare, învoiri și raportul dintre acestea, în vederea întocmirii corecte a statelor de plată.

Care sunt beneficiile?

Personal

Transparență

Verifici rapid și ușor câte ore s-au lucrat în compania ta pe un an de zile sau pe o anumită perioadă de timp. Angajații tăi vor știi că deși au perioade mai aglomerate, cu ore suplimentare efectuate, au și perioade cu program de lucru redus.

Prezenta reala

Corectitudine

Balanța de ore iFlow te ajută să faci o planificare corectă a timpului de lucru, să oferi timp liber corespunzător atunci când e nevoie sau să planifici ore suplimentare atunci când compania trece printr-o perioadă aglomerată.

Personal

Automatizare

Spune adio calculelor manuale. iFlow calculează totul automat, fie că vorbim de ore suplimentare, de weekend sau de noapte. Toate calculele sunt strânse în banca de ore și pot fi utilizate pentru planificarea eficientă a muncii.

Banca de ore simplă

Dacă vrei să monitorizezi cu ușurință orele suplimentare ale angajaților tăi, poți folosi evenimentele iFlow. Fie că este vorba de ore lucrate în plus sau de învoirile luate, acestea se introduc manual în aplicație de către angajat sau de liderul echipei. Apoi, aplicația face automat calculele necesare și îți arată totalul orelor în profilul fiecărui angajat sau în raportul dedicat.

Aceste ore nu expiră la o dată anume, dar poți stabili o limită la nivel de companie. De asemenea, fiecare angajat trebuie să își gestioneze și să își recupereze timpul conform regulilor pe care le stabilești.

Banca de ore plătite

Ai posibilitatea să urmărești orele suplimentare lucrate de angajații tăi, inclusiv în weekend sau în zilele libere legale. De asemenea, ai libertatea să alegi cum să remunerezi aceste ore, fie prin plată, fie prin compensare cu timp liber.

Poți să stabilești termenii de plată, să monitorizezi datele în tabele actualizate și să eviți calculele manuale, respectând totodată legislația în vigoare.

Aplicația de pontaj iFlow este una simplă și intuitivă, fiind ușor de utilizat de către colegii noștri, oricând și de pe orice dispozitiv. În același timp, ne oferă posibilitatea de a monitoriza situația de ansamblu a tuturor angajaților, toate informațiile fiind stocate securizat, în cloud. În tot procesul de implementare am fost sprijiniți îndeaproape de consultanții iFlow. Orice problemă am avut, aceștia ne-au răspuns clar și prompt, ținând cont de nevoile și feedback-ul nostru.

Electrogrup

https://electrogrup.ro/

Banca de ore pe schimburi

Dacă angajații tăi lucrează pe schimburi, știi cât de dificil este să verifici dacă au respectat norma lunară de ore lucrate. Dar nu și cu iFlow, care îți oferă instrumentul perfect pentru această situație. Cu banca de ore, poți să ții o evidență clară a orelor muncite de fiecare angajat, în funcție de norma stabilită și de timpul înregistrat.

Ex: în cazul în care schimbul unui angajat se întinde pe finalul și începutul a două luni consecutive, iar rezultatul este un sold de ore negativ, iFlex asigură compensarea acestora în luna următoare, prin utilizarea timpului înregistrat suplimentar.

Banca de ore automată chiar există?

Da! Avem feedback-ul primit de la un număr de peste 500 de companii și am lucrat mai bine de un an pentru a dezvolta cel mai dorit modul. La fel ca majoritatea funcționalităților iFlow, banca de ore poate fi personalizată astfel încât să acopere nevoile companiei tale.

Reprezentările sunt de mare ajutor pentru a interpreta informațiile primite prin sintetizarea lor în grafice cu bare orizontale, verticale, pie charts sau procente.

Descoperă banca de ore iFlex by iFlow

Alege iFlow și convinge-te de existența băncii automate de ore!