iPM - iFlow Project Management

Un modul de nelipsit din producție

Ține evidența timpului muncit și obține perspective noi referitoare la productivitatea și profitabilitatea proiectelor tale cu iPM by iFlow. Schimbarea strategiei te ajută să te dezvolți constant. Trebuie să te bazezi pe digitalizare și să adopți soluții cât mai eficiente pentru a evolua într-un ritm sustenabil.

Care sunt beneficiile modulului iPM?

Dorința fiecărui manager de producție este să obțină date actualizate frecvent despre tot ceea ce se întâmplă în companie. Cu noul modul iPM, aceste date se pot accesa în timp real, din orice loc te-ai afla. Află progresul concret realizat de echipa ta pe fiecare sarcină de lucru a unei comenzi în derulare. Astfel de informații sunt de un real folos pentru a estima data finalizării unui proiect, și te ajută să iei decizii corecte referitoare la modul de gestionare a resurselor, angajaților și a timpului.

Concedii

Înregistrarea timpului muncit pe sarcini de lucru

Angajații se pontează rapid și simplu cu cartela RFID proprie pe dispozitivul industrial iFlow și aleg exact proiectul sau procesul de lucru la care muncesc.

Planificare

Monitorizarea progresului comenzilor în timp real

Rămâi informat în permanență despre progresul efectuat de către echipele tale pe fiecare sarcină de lucru a unui proiect sau subproiect.

Personal

Optimizarea costurilor prin luarea de decizii bine informate

iPM estimează progresul în funcție de data scadență și calculează zilele de întârziere. Vei putea lua decizii bine informate în legătură cu situațiile care apar.

Acces instant la informație

Toate informațiile din aplicația de pontaj & HR iFlow sunt stocate în Cloud și pot fi accesate oricând, de pe orice dispozitiv, în timp real.

Înregistrarea timpului muncit pe sarcini de lucru

Angajații se pontează rapid și simplu cu cartela RFID proprie pe dispozitivul industrial iFlow. De pe ecranul cu touchscreen, aceștia au libertatea să aleagă exact proiectul sau procesul de lucru la care muncesc în prezent. Datele înregistrate se transmit instant spre iFlow, iar raportul din modulul iPM se completează automat grație sistemului inteligent de calcul.

Aceste date ajută la aprecierea dacă finalizarea comenzii se va petrece în termenul limită, sau e nevoie de măsuri suplimentare.

Monitorizarea progresului comenzilor în timp real

Mini ERP iPM te ajută să rămâi informat în permanență despre progresul efectuat de către echipele tale pe fiecare sarcină de lucru a unui proiect. Astfel, vei știi mereu în ce stadiu este comanda pentru a transmite informația către clientul contractor.

Pentru fiecare proiect major din companie, poti crea subproiecte pentru a monitoriza în detaliu fiecare proces.

Decizii bine informate

În producție există uneori situații excepționale ce duc la prelungirea termenului de finalizare unei anumite comenzi. Cu acest ERP iPM nu vei fi luat niciodată prin surprindere de asemenea evenimente. Comunicarea dintre angajații din producție și liderul de echipă este facilitată, astfel că situațiile de genul sunt rapid și ușor de sesizat. În iFlow poți personaliza detaliile fiecărui proiect pentru a monitoriza progresul corect și complet. În eventualitatea întârzierii unei comenzi, iPM estimează progresul în funcție de data scadență și calculează zilele de întârziere. În acest mod, vei putea lua decizii bine informate în legătură cu ceea ce urmează să se întâmple.

De exemplu, poți aloca mai mulți angajați pe anumite sarcini de lucru, poți schimba data estimativă de finalizare a comenzii, sau să alegi o altă strategie pentru a o duce la termen.

Ești interesat de iFlow Project Management?

Află totul despre mini ERP care te ajută să gestionezi, monitorizezi și rentabilizezi proiectele din compania ta.

Ce întrebări își găsesc răspunsul în urma folosirii modulului iPM?

Analizarea datelor și observarea de tipare duce la estimări mai corecte pe viitor și la eficiență crescută pe termen lung. Modulul iPM by iFlow ajută companiile să își atingă potențialul dorit prin oferirea de date concrete și folosirea acestora în alcătuirea de rapoarte relevante în industria producției.