iPM - iFlow Project Management

Un modul de nelipsit din producție

Ține evidența timpului muncit și obține perspective noi referitoare la productivitatea și profitabilitatea proiectelor tale cu iPM by iFlow. Schimbarea strategiei te ajută să te dezvolți constant. Trebuie să te bazezi pe digitalizare și să adopți soluții cât mai eficiente pentru a evolua într-un ritm sustenabil.

Care sunt beneficiile modulului iPM?

Dorința fiecărui manager de producție este să obțină date actualizate frecvent despre tot ceea ce se întâmplă în companie. Cu noul modul iPM, aceste date se pot accesa în timp real, din orice loc te-ai afla. Află progresul concret realizat de echipa ta pe fiecare sarcină de lucru a unei comenzi în derulare. Astfel de informații sunt de un real folos pentru a estima data finalizării unui proiect, și te ajută să iei decizii corecte referitoare la modul de gestionare a resurselor, angajaților și a timpului.

Concedii

Înregistrarea timpului muncit pe sarcini de lucru

Angajații se pontează rapid și simplu cu cartela RFID proprie pe dispozitivul industrial iFlow și aleg exact proiectul sau procesul de lucru la care muncesc.

Planificare

Monitorizarea progresului comenzilor în timp real

Rămâi informat în permanență despre progresul efectuat de către echipele tale pe fiecare sarcină de lucru a unui proiect sau subproiect.

Personal

Optimizarea costurilor prin luarea de decizii bine informate

iPM estimează progresul în funcție de data scadență și calculează zilele de întârziere. Vei putea lua decizii bine informate în legătură cu situațiile care apar.