Web Analytics

iPM

iFlow Project Management

Datorită instrumentelor disponibile în iPM by iFlow, procesul de administrare a proiectelor este simplificat semnificativ, iar tu poți să iei decizii informate și în timp util, bazate pe rapoatele automate generate de iFlow.

Cum te ajută iPM în managementul proiectelor?

Afli progresul realizat de echipele din companie pe fiecare sarcină de lucru a unei
comenzi în derulare structurat în rapoarte ușor interpretabile.

Înregistrarea timpului muncit pe sarcini de lucru

Angajații se pontează rapid și simplu cu cartela RFID proprie pe dispozitivul industrial iFlow și aleg exact proiectul sau procesul de lucru la care muncesc.

Monitorizarea progresului comenzilor în timp real

Rămâi informat în permanență despre progresul efectuat de către echipele tale pe fiecare sarcină de lucru a unui proiect sau subproiect.

Optimizarea costurilor prin luarea deciziilor informate

iPM estimează progresul în funcție de data scadență și calculează zilele de întârziere. Vei putea lua decizii bine informate în legătură cu situațiile care apar.

Rapoarte structurate

Creezi proiecte și subproiecte, setezi termenii de realizare și desemnezi angajatul responsabil, după care urmărești progresul sarcinilor direct din aplicația iFlow, oriunde te-ai afla.

Decizii bine informate

Comunicarea între liderii de echipă și angajați devine mai simplă, progresul este monitorizat mai ușor, iar situațiile excepționale, cum ar fi întârzierile sau lipsa rezultatelor, sunt identificate rapid, datorită informațiilor precise.

Transparența datelor

În perspectivă, prin utilizarea iPM, obții o viziune cuprinzătoare asupra eficienței echipelor din companie, identificând cele mai performante echipe, cât și posibile conflicte între liderii de echipă și membrii acestora.

Aplicația de pontaj iFlow este una simplă și intuitivă, fiind ușor de utilizat de către colegii noștri, oricând și de pe orice dispozitiv. În același timp, ne oferă posibilitatea de a monitoriza situația de ansamblu a tuturor angajaților, toate informațiile fiind stocate securizat, în cloud. În tot procesul de implementare am fost sprijiniți îndeaproape de consultanții iFlow. Orice problemă am avut, aceștia ne-au răspuns clar și prompt, ținând cont de nevoile și feedback-ul nostru.

Electrogrup

https://electrogrup.ro/

Self-service angajați

Modulul de proiecte iFlow poate fi folosit de toate categoriile de utilizatori, indiferent de nivelul de familiarizare cu tehnologiile și permite implementarea soluțiilor digitale în orice companie. Angajații pot primi acces în aplicație sau folosesc iFlow Kiosk pentru următoarele activități:

1.

Înregistrarea prezenței

Pontajul se realizează prin scanarea cartelei RFID, iar informațiile se structurează automat în rapoarte complete.

2.