iFlow pentru firme de curățenie

Managementul echipelor care schimbă frecvent locația

Multe companii întâmpină probleme în monitorizarea angajaților care muncesc în diferite puncte de lucru. Cu ajutorul iFlow, angajații se pontează digital din orice locație, iar aplicația centralizează automat toate datele, sigur și corect.

Planificarea programului de lucru pe diferite locații

Toate informațiile din aplicația de pontaj & HR iFlow sunt stocate în Cloud și pot fi accesate oricând, de pe orice dispozitiv, în timp real.

Management eficient

Planificarea lunară se face rapid prin câteva clickuri, selectând programul și locurile în care angajații urmează să își presteze munca.

Siguranță sporită

Nici o locație nu rămâne descoperită și vor fi suficienți angajați într-un anumit punct de lucru pentru a-și îndeplini sarcinile stabilite.

Raportare automată

Foaia colectivă de prezență generată automat oferă o imagine de ansamblu asupra echipelor și locațiilor pe care s-a făcut planificarea.

instrumente pentru munca de teren

Pontaj mobil pe locații

Aplicația permite pontarea într-un mod digital de pe orice dispozitiv smart cu conexiune la internet, telefonul fiind cea mai utilizată variantă în cazul personalului mobil. În iFlow se poate adăuga ușor și rapid un număr nelimitat de locații unde angajații își desfășoară activitatea.

Dacă nu există locații predefinite, se preia automat locația prin GPS, astfel monitorizarea personalului este floare la ureche pentru superior, acesta aflând în timp real din ce punct de lucru și la ce oră s-au înregistrat aceștia.

Metode alternative de pontare

Ai angajați care nu sunt familiarizați cu tehnologia? Metoda de pontare prin link web sau cod PIN se potrivește angajaților care nu dispun de telefoane smart sau nu sunt obișnuiți cu tehnologia digitală. În acest sens, aceștia vor fi pontați de către responsabilul locației prestabilite printr-un cod unic de angajat, sau prin cod PIN, fără a necesita acces în iFlow.

iFlow oferă un calcul precis al orelor înregistrate. Raportul de prezență reală se actualizează automat indiferent de tipul de pontare folosit.

DOCUMENTE ÎN FORMAT DIGITAL

În iFlow, toți angajații pot încărca documente de pe orice dispozitiv, vizibile în timp real. Astfel, concediile medicale, adeverințele, cererile pentru delegații, ordine de deplasare, învoiri sau altele vor fi primite instant de administrator, acestea urmând să fie prezentate în format fizic cât mai curând posibil.

Notificări prezență reală

Monitorizare eficientă a angajaților și echipelor

iFlow trimite automat notificări superiorului în momentul în care cineva din echipa sa nu s-a pontat la timp sau din locația prestabilită.

Astfel de măsuri sunt potrivite pentru cazurile frecvente de întârzieri și ajută liderul de echipă să verifice angajații care nu își duc treaba la îndeplinire într-un mod corespunzător.

Angajați informați în permanență

Aplicația iFlow notifică prompt orice angajat când s-a pontat din locația greșită sau a întârziat, oferindu-i astfel răgazul să corecteze eroarea. Metoda aceasta de monitorizare devine o necesitate pentru a asigura funcționarea fără cusur a companiilor de curățenie.

Organizare eficientă și integrare automată

Eficientizează monitorizarea angajaților și bucură-te de flexibilitate și versatilitate la pontare. Lasă planificarea programului personalului de pe teren în seama aplicației de pontaj & HR iFlow.