Web Analytics

Managementul echipelor mobile

Multe companii întâmpină probleme în monitorizarea angajaților care muncesc în diferite puncte de lucru. Cu ajutorul iFlow, angajații se pontează digital din orice locație, iar aplicația centralizează automat toate datele, sigur și corect.

Planificare timp de lucru pe locații

Toate informațiile din aplicația de pontaj & HR iFlow sunt stocate în Cloud
și pot fi accesate oricând, de pe orice dispozitiv, în timp real.

Management eficient

Tu decizi dacă aprobi sau nu efectuarea de ore suplimentare, iFlow calculează automat toate orele aprobate.

Organizare

Cererile și adeverințele pentru angajați sunt accesibile din contul acestora și le pot descărca oricând au nevoie.

Raportare online

Fiecare salariat adaugă cererile de concediu sau cererile pentru alte evenimente direct în aplicație și așteaptă aprobarea din partea superiorului.

Pontaj mobil pe locații

Angajații mobili au nevoie de metode de pontare la îndemână, iar superiorii au nevoie de acces la aceste date în timp real pentru a lua decizii informate. iFlow îți oferă pontarea de pe mobil, cea mai utilizată metodă de către firmele care oferă servicii de curățenie și mentenanță.

Pontarea de pe mobil preia și localizarea GPS a angajatului în momentul pontării. De asemenea, primești notificare în cazul în care angajatul s-a pontat dintr-o altă locație decât cea planificată.

Metode alternative de pontare

Angajații tăi nu sunt familiarizați cu tehnologia? iFlow îți oferă multiple variante de pontare, cele mai uzuale pentru acest caz sunt reprezentate de, varianta de pontare prin cod QR sau prin link web. Responsabilii sau clientul căruia prestezi servicii, vor folosi una dintre aceste metode pentru a ponta angajații.

iFlow oferă multiple variante prin care poți înregistra timpul lucrat de către angajați. Câștigi accesul la informații și scalezi business-ul cu ajutorul aplicației.

Ce spun clienții

iFlow este utilizată cu succes de 500+ companii românești și internaționale cu peste 45 mii de angajați înregistrați.

Inițial, am ales iFlow pentru că ne-am dorit o soluție HR cloud-based. Astfel, am reușit să descoperim una din cele mai bune aplicații pentru HR. Un mare avantaj adus de iFlow este ușurința cu care poate fi personalizată, în funcție de necesitățile noastre. Totodată apreciem cât de intuitivă este pentru angajații noștri. Actualizările sunt mereu la timp, iar echipa de dezvoltare ține mereu cont de nevoiile clienților. Raportul calitate-preț este excelent în acest caz. Aplicația reușește să ne salveze 2 zile de muncă pentru întocmirea statelor de plată.

https://www.globalconvergence.com/

Contextul pandemic a adus schimbări majore la Mendola Group, a accelerat transformarea digitală la nivel de procese și ne-a făcut și mai adaptivi și receptivi la soluții smart, paperless. Pe lângă faptul că am scăpat de evidențe Excel, hârtii, semnături, tot ce se întâmplă în iFlow este realtime. iFlow oferă transparență și accesibilitate la informații și o ai în buzunarul tău (pe telefonul mobil). Minunată echipă iFlow, ne bucurăm foarte mult de suportul vostru! Echipa de customer support este una promptă, amabilă, receptivă la semnalările noastre.

http://www.nobilacasa.ro

Informații structurate

Cu ajutorul panoului rapid din setările programului de lucru, poți obține informații despre totalul orelor planificate, organizate pe filtre precum funcții, echipe, locații sau schimburi. Astfel, vei avea un rezumat eficient al orelor de lucru ale angajaților și vei putea interveni cu ușurință în situațiile în care un anumit schimb sau locație nu are suficienți angajați alocați.

Liste de verificări automate

Prin utilizarea listelor de verificare disponibile în iFlow, ai posibilitatea să editezi toate înregistrările incorecte ale angajaților, precum lipsa orei de intrare sau de ieșire, pontarea la o oră sau locație neplanificată, introducerea cererii de concediu într-o zi în care angajatul a fost prezent și alte detalii importante. În acest fel, vei obține un raport de pontaj precis, fără necesitatea de a verifica și corecta manual toate erorile.

Monitorizare eficientă a angajaților și echipelor

Pentru a oferi servicii de top clienților tăi ai nevoie de organizarea fără eroare a personalului tău. iFlow te ajută să urmărești dacă angajații tăi ajung la timp la client, dacă orele de muncă sunt respectate, totul în timp real. Nu mai aștepți finalul lunii sau telefonul din partea clientului pentru a afla ce nu a mers bine, cu iFlow ești mereu informat la timp!

Mulțumești clientul, îți scalezi business-ul și responsabilizezi angajații. Accesul la informații în timp real este vital pentru o companie de succes, iar iFlow îți oferă acest lucru.

Acces pentru angajați

Alege nivelul de acces pentru angajații tăi în aplicație și oferă-le informațiile de care au nevoie. Aceștia își pot verifica orele de muncă înregistrate și dacă au respectat orele planificate. De asemenea, pot adăuga cereri de concediu de odihnă sau își pot înregistra medicalele. Pentru angajații fără cunoștințe în utilizarea tehnologiei, alege iFlow Kiosk.

Organizare eficientă și integrare automată

Eficientizează monitorizarea angajaților și bucură-te de flexibilitate și versatilitate la pontare. Lasă planificarea programului personalului de pe teren în seama aplicației de pontaj & HR iFlow.