iPM în producția produselor de plastic

iPM estimează cu precizie timpii de lucru

Pentru a estima corect timpii de lucru pentru fiecare proces din cadrul unui proiect, e nevoie de o monitorizare atentă a productivității angajaților și cum își împart aceștia timpul între sarcini.

Având o evidență clară a eficienței fiecărui angajat se pot observa tipare și construi planuri concrete de operare.

Automatizează procesele de muncă

Funcționalitățile menite să ajute cu monitorizarea productivității și progresul în cadrul proiectelor, fac din iPM un modul complet și complex care nu trebuie să lipsească din nicio companie de producție.

Înregistrare comenzi

Fiecare comandă se înregistrează rapid și ușor în modulul iPM. Toate informațiile se regăsesc aici, structurate clar și concis.

Informații în timp real

În funcție de finalizarea fiecărui pas din comandă, liderul de echipă își poate face o idee despre modul în care avansează lucrurile în timp real.

Self-service angajați

În iFlow se monitorizează corect toți pașii până la finalizarea unei comenzi prin înregistrarea timpului muncit de către angajați pe fiecare sarcină în parte.

Date relevante completate automat

Procesele din industria de producție plastic sunt multe și variate, de la proiectare, fabricare și comercializare. Este necesar ca acestea să fie atent măsurate și studiate pentru a obține rapoarte concluzive.

Prin folosirea modulului iPM fiecare detaliu al statusului comenzilor se completează automat în funcție de activitatea înregistrată în timp real.

Responsabili proiecte informați în timp real

În iFlow angajații se împart pe echipe și se desemnează câte un lider pentru fiecare. Liderii vor deveni responsabili de fiecare proiect pe care îl vor coordona și urmări cu ajutorul modulului iPM.

În acest mod, managerul va știi mereu cine este persoana care răspunde pentru o anumită echipă și productivitatea acesteia.

Monitorizează corect prin digitalizare

Cu iPM fiecare pas din procesul de producție este atent monitorizat. În cazul unor situații excepționale cum ar fi defectarea unei mașinării sau accidentarea unui operator, informația ajunge rapid la persoana responsabilă.

Datele din iPM se modifică rapid și ușor de pe dispozitivul de pontaj industrial iFlow, prin simpla scanare a cartelei RFID.

iPM facilitează comunicarea dintre producător și client

Foarte important într-o companie de producție este estimarea progresului unei comenzi, iar atunci când se întârzie trebuie să se consemneze data la care se preconizează finalizarea acesteia.

Situațiile neprevăzute pot crea neplăceri, însă informarea în timp real scade riscul neînțelegerilor între producător și client.

Pontaj angajați la minut

Implicarea angajaților în procesul de pontare salvează timp prețios responsabilului de Resurse Umane. Prin simpla scanare a cartelei RFID, aceștia își înregistrează prezența la muncă, la minut. Datele sunt transmise în timp real spre iFlow, care generează condica de prezență cu date complete și corecte.

Pentru un calcul salarial precis la final de lună, este importantă păstrarea unei evidențe corecte a prezenței reale a angajaților. Astfel se observă cu ușurință discrepanțe între ceea ce s-a planificat și ce s-a realizat de fapt.

Planificare corectă în doi pași

În industria de producție de orice fel se lucrează deseori pe programe inegale sau pe schimburi. În iFlow planificarea schimburilor se face ușor și convenabil, în doi pași.

Angajații sunt mereu informați cu privire la programul de lucru, se evită suprapunerea concediilor, și se urmărește în timp real îndeplinirea normei de lucru prestabilite.

Administrează și planifică eficient

Concentrează-te pe succesul afacerii tale și lasă managementul proiectelor și comenzilor în seama aplicației de pontaj & HR iFlow.