Web Analytics

iPM estimează cu precizie timpii de lucru

iFlow îți oferă toate instrumentele pentru a monitoriza statusul comenzilor și a sarcinilor de lucru în timp real. Introduci data scadentă și ore alocate fiecărei comenzi și urmărești ca angajații să se încadreze în acești parametrii. În cazul în care se întâmplă să existe întărzieri sau depășiri, tu ești prima persoană care va afla.

Urmărește statusul lucrărilor în timp real

iFlow îți oferă posibilitatea să urmărești în timp real statusul proiectelor pe care se pontează angajații tăi și să îți planifici corect următoarele comenzi sau proiecte.

Ore alocate

Verifică dacă angajații tăi își respectă orele alocate pe proiecte sau sarcini de lucru și ia decizii informate.

Data scadentă

Încadrează-te ușor în data scadentă oferită clienților tăi prin urmărirea în timp real a statusului pe comenzi.

Ore depășite

Utilizează rapoartele iFlow pentru a evidenția orele depășite nefacturate și include-le la final pentru plată.

Înregistrare ore pe comenzi

Indiferent că vorbim de ore lucrate pe comenzi, proiecte sau sarcini de lucru, iFlow îți oferă diferite metode de înregistrare a timpului lucrat împreună cu toate detaliile necesare.

Hardware dedicat

Dispozitivele de pontaj iFlow sunt adaptate proceselor din zonele de producție și rezistă la condițiile din aceste medii. De asemenea, dispun de o interfață intuitivă dezvoltată special pentru personalul din industria prelucrătoare.

Raportare detaliată

Rapoartele automate iFlow îți oferă informații precum, ce proiect sau sarcină de lucru a consumat cel mai mult timp pe luna în curs, care angajat este cel mai productiv sau cel mai puțin productiv, precum multe alte informații. Rapoartele iFlow pot fi personalizate în funcție de informațiile dorite cu ajutorul unui sistem complex de filtrare.