iFlow în industria prelucrării lemnului

Urmărește progresul sarcinilor de lucru în timp real

Aplicația iFlow împreună cu modulul iPM vine cu soluția potrivită pentru companiile care își doresc o monitorizare corectă a sarcinilor de lucru din cadrul unei comenzi.

Unul dintre cele mai importante aspecte este măsurarea productivității angajaților și profitabilitatea proiectelor. În acest mod superiorul are mereu o privire de ansamblu reală asupra activității companiei.

Automatizează procesele de muncă

Atunci când se urmărește corect progresul și productivitatea angajaților, un manager este pregătit să ia decizii care să ajute compania pe termen lung.

Înregistrare comenzi

Fiecare comandă se înregistrează rapid și ușor în modulul iPM. Toate informațiile se regăsesc aici, structurate clar și concis.

Informații în timp real

În funcție de finalizarea fiecărui pas din comandă, liderul de echipă își poate face o idee despre modul în care avansează lucrurile în timp real.

Self-service angajați

În iFlow se monitorizează corect toți pașii până la finalizarea unei comenzi prin înregistrarea timpului muncit de către angajați pe fiecare sarcină în parte.

iPM estimează corect statusul comenzii de livrat

De la descărcarea lemnului și până la finisarea pieselor este un proces lung și este foarte important ca liderul de echipă să știe cât durează fiecare pas. Astfel se pot aprecia timpii de lucru și se păstrează o evidență clară a productivității pe fiecare proiect.

În funcție de data scadentă și timpul efectiv înregistrat pe fiecare sarcină, iPM by iFlow estimează progresul realizat în timp real.

iPM susține luarea de decizii în timp util

Uneori se întâlnesc situații excepționale cum ar fi accidentarea unui angajat sau defectarea unei mașini de prelucrare a lemnului. Aceste circumstanțe neașteptate pot cauza întârzieri comenzilor sau produce neînțelegeri între producător și client. De aceea este de preferat să se comunice în timp real pentru ca toate părțile implicate să știe statusul real al comenzii.

Zilele de întârziere se calculează automat în iFlow, iar superiorul poate lua decizii în cunoștință de cauză despre pașii de urmat într-o astfel de situație.

iPM monitorizează productivitatea angajaților

Vrei să afli care echipă e mai productivă sau muncește mai eficient? Înregistrarea timpului muncit în iFlow se face simplu pe dispozitivele de pontaj industriale, prin scanarea cartelei de către fiecare angajat. De pe ecranul cu touchscreen, angajații aleg ușor proiectul în derulare și se pontează pe sarcina aferentă.

Datele se transmit către iFlow și se centralizează automat și corect. Astfel rezultă nu doar un pontaj exact dar și rapoarte precise care arată timpul în care s-au executat diferitele operațiuni de producție.

Pontaj angajați la minut

Implicarea angajaților în procesul de pontare salvează timp prețios responsabilului de Resurse Umane. Prin simpla scanare a cartelei RFID, aceștia își înregistrează prezența la muncă, la minut. Datele sunt transmise în timp real spre iFlow, care generează condica de prezență cu date complete și corecte.

Pentru un calcul salarial precis la final de lună, este importantă păstrarea unei evidențe corecte a prezenței reale a angajaților. Astfel se observă cu ușurință discrepanțe între ceea ce s-a planificat și ce s-a realizat de fapt.

Planificare corectă în doi pași

În industria de producție de orice fel se lucrează deseori pe programe inegale sau pe schimburi. În iFlow planificarea schimburilor se face ușor și convenabil, în doi pași.

Angajații sunt mereu informați cu privire la programul de lucru, se evită suprapunerea concediilor, și se urmărește în timp real îndeplinirea normei de lucru prestabilite.

Administrează și planifică eficient

Concentrează-te pe succesul afacerii tale și lasă managementul proiectelor și comenzilor în seama aplicației de pontaj & HR iFlow.