iFlow în industria prelucrării lemnului

Urmărește progresul sarcinilor de lucru în timp real

Aplicația iFlow împreună cu modulul iPM vine cu soluția potrivită pentru companiile care își doresc o monitorizare corectă a sarcinilor de lucru din cadrul unei comenzi.

Unul dintre cele mai importante aspecte este măsurarea productivității angajaților și profitabilitatea proiectelor. În acest mod superiorul are mereu o privire de ansamblu reală asupra activității companiei.

Automatizează procesele de muncă

Atunci când se urmărește corect progresul și productivitatea angajaților, un manager este pregătit să ia decizii care să ajute compania pe termen lung.

Înregistrare comenzi

Fiecare comandă se înregistrează rapid și ușor în modulul iPM. Toate informațiile se regăsesc aici, structurate clar și concis.

Informații în timp real

În funcție de finalizarea fiecărui pas din comandă, liderul de echipă își poate face o idee despre modul în care avansează lucrurile în timp real.

Self-service angajați

În iFlow se monitorizează corect toți pașii până la finalizarea unei comenzi prin înregistrarea timpului muncit de către angajați pe fiecare sarcină în parte.

iPM estimează corect statusul comenzii de livrat

De la descărcarea lemnului și până la finisarea pieselor este un proces lung și este foarte important ca liderul de echipă să știe cât durează fiecare pas. Astfel se pot aprecia timpii de lucru și se păstrează o evidență clară a productivității pe fiecare proiect.

În funcție de data scadentă și timpul efectiv înregistrat pe fiecare sarcină, iPM by iFlow estimează progresul realizat în timp real.