Web Analytics

Urmărește progresul sarcinilor de lucru

iFlow îți oferă toate instrumentele pentru a monitoriza statusul comenzilor și a sarcinilor de lucru în timp real. Introduci data scadentă și ore alocate fiecărei comenzi și urmărești ca angajații să se încadreze în acești parametrii. În cazul în care se întâmplă să existe întărzieri sau depășiri, tu ești prima persoană care va afla.

Urmărește statusul lucrărilor în timp real

iFlow îți oferă posibilitatea să urmărești în timp real statusul proiectelor pe care se pontează angajații tăi și să îți planifici corect următoarele comenzi sau proiecte.

Ore alocate

Verifică dacă angajații tăi își respectă orele alocate pe proiecte sau sarcini de lucru și ia decizii informate.

Data scadentă

Încadrează-te ușor în data scadentă oferită clienților tăi prin urmărirea în timp real a statusului pe comenzi.

Ore depășite

Utilizează rapoartele iFlow pentru a evidenția orele depășite nefacturate și include-le la final pentru plată.

Înregistrare ore pe comenzi

Indiferent că vorbim de ore lucrate pe comenzi, proiecte sau sarcini de lucru, iFlow îți oferă diferite metode de înregistrare a timpului lucrat împreună cu toate detaliile necesare.

Hardware dedicat

Dispozitivele de pontaj iFlow sunt adaptate proceselor din zonele de producție și rezistă la condițiile din aceste medii. De asemenea, dispun de o interfață intuitivă dezvoltată special pentru personalul din industria prelucrătoare.

Informații structurate

Cu ajutorul panoului rapid din setările programului de lucru, poți obține informații despre totalul orelor planificate, organizate pe filtre precum funcții, echipe, locații sau schimburi. Astfel, vei avea un rezumat eficient al orelor de lucru ale angajaților și vei putea interveni cu ușurință în situațiile în care un anumit schimb sau locație nu are suficienți angajați alocați.

Liste de verificări automate

Prin utilizarea listelor de verificare disponibile în iFlow, ai posibilitatea să editezi toate înregistrările incorecte ale angajaților, precum lipsa orei de intrare sau de ieșire, pontarea la o oră sau locație neplanificată, introducerea cererii de concediu într-o zi în care angajatul a fost prezent și alte detalii importante. În acest fel, vei obține un raport de pontaj precis, fără necesitatea de a verifica și corecta manual toate erorile.

Raportare detaliată

Rapoartele automate iFlow îți oferă informații precum, ce proiect sau sarcină de lucru a consumat cel mai mult timp pe luna în curs, care angajat este cel mai productiv sau cel mai puțin productiv, precum multe alte informații. Rapoartele iFlow pot fi personalizate în funcție de informațiile dorite cu ajutorul unui sistem complex de filtrare.

Module extra iFlow

Managementul proiectelor

iPM by iFlow este modulul complet pentru monitorizarea timpului petrecut de angajați pe sarcini de lucru și proiecte. iFlow îți oferă informații în timp real referitoare la statusul proiectelor și la modul în care angajații își desfășoară activitățile. Afli instant care proiect este finalizat sau întârziat pentru a lua decizii informate.

Evaluarea angajaților

Fiecare angajat primește șablonul cu evaluarea și o completează în deplină confidențialitate, iar răspunsurile sunt văzute doar de către superior. Acesta poate lua decizii bine informate referitoare la promovarea angajaților, acordarea de bonusuri sau renunțarea la anumiți salariați care nu mai sunt aliniați cu politica companiei.

Banca de ore automată

iFlex reprezintă cel mai finisat și utilizat modul iFlow pentru evidența corectă și automată a orelor suplimentare. iFlex reprezintă banca de ore pentru angajații tăi, iar cu ajutorul acesteia vei putea avea o evidență clară asupra orelor efectuate, recuperate, plătite sau care necesită a fi operate. Elimini calculele manuale și erorile apărute.

Arhiva de documente

iDOCS este soluția digitală pentru documentele companiei tale, care îți oferă o alternativă eficientă la dosarele și fișierele tipărite. Toate documentele la nivel de companie pot fi generate și completate automat, iar tu semnezi digital direct în aplicație. Gestionezi documentele companiei în mod simplu și organizat oriunde te-ai afla.

Administrează și planifică eficient

Concentrează-te pe succesul afacerii tale și lasă managementul proiectelor și comenzilor în seama aplicației de pontaj & HR iFlow.