Web Analytics

iFLEX - Flexible Work Schedule

Gestionează orele de muncă like a PRO

Banca automată de ore iFlow ajută managerii și angajații să își facă o idee despre orele efectiv muncite, suplimentare, învoiri și raportul dintre acestea, în vederea întocmirii corecte a statelor de plată.

Ture și schimburi de lucru, cu / fără ore suplimentare

Ore din perioade aglomerate cu compensare

Ore suplimentare plătite

Ore suplimentare compensate cu timp liber

Care sunt beneficiile?

Personal

Transparență

Verifici rapid și ușor câte ore s-au lucrat în compania ta pe un an de zile sau pe o anumită perioadă de timp. Angajații tăi vor știi că deși au perioade mai aglomerate, cu ore suplimentare efectuate, au și perioade cu program de lucru redus.

Prezenta reala

Corectitudine

Balanța de ore iFlow te ajută să faci o planificare corectă a timpului de lucru, să oferi timp liber corespunzător atunci când e nevoie sau să planifici ore suplimentare atunci când compania trece printr-o perioadă aglomerată.

Personal

Automatizare

Spune adio calculelor manuale. iFlow calculează totul automat, fie că vorbim de ore suplimentare, de weekend sau de noapte. Toate calculele sunt strânse în banca de ore și pot fi utilizate pentru planificarea eficientă a muncii.

Program de lucru

Planificare

iFlow îți oferă posibilitatea să-ți aduci informații importante în programului de lucru. Planifică eficient cu adăugarea evidența orelor de noapte, de weekend sau suplimentare în tabel, pe o perioadă de 30 de zile, de 60 de zile sau 4 luni.

Stat de plată corect cu banca de ore iFlow

Calcularea corectă a orelor muncite sau nemuncite de către angajați și raportarea acestora este importantă pentru o funcționare corectă a companiei, dar ele reprezintă mai mult de atât. Statul de plată este mereu corect datorită calculelor automate iFlow, iar angajații sunt mulțumiți de transparența și corectitudinea companiei.

Banca de ore este setată să funcționeze automat dar conform politicii companiei. Personalizezi ce dorești să fie calculat automat și care sunt regulile de calcul pentru o raportare corectă.

Banca de ore automată chiar există?

Da! Avem feedback-ul primit de la un număr de peste 350 de companii și am lucrat mai bine de un an pentru a dezvolta cel mai dorit modul. La fel ca majoritatea funcționalităților iFlow, banca de ore poate fi personalizată astfel încât să acopere nevoile companiei tale.

Reprezentările sunt de mare ajutor pentru a interpreta informațiile primite prin sintetizarea lor în grafice cu bare orizontale, verticale, pie charts sau procente.

Descoperă banca de ore iFlex by iFlow

Alege iFlow și convige-te de existența băncii automate de ore!