11 motive pentru care iubesc iFlow

Dragă iFlow, am trecut împreună prin taaare multe provocări, de la controale ITM, programe de lucru complicate, la concedii medicale și altele. Așa că, pentru a-ți mulțumi că ai fost alături de mine întotdeauna, ți-am scris o scrisoare cu toate motivele pentru care ești sufletul meu pereche la servici.

1. Arăți extraordinar de bine!

Deși statutul tău este de “doar o aplicație de pontaj”, înfățișarea ta este grozavă! Ești atât de simplă și totuși atât de deosebită. Nu mi-au plăcut niciodată lucrurile prea încărcate, așa că simplitatea ta mă încânta în fiecare zi.

2. Ești atentă la detalii și ții minte totul despre mine și angajații mei.

Fără tine, ar trebui să caut prin teancuri întregi de dosare și hârtii de fiecare dată când am nevoie de o informație. Însă de când ești în viața mea, toate datele mele și ale echipelor pe care le coordonez sunt la îndemână și gata de accesat de pe orice dispozitiv smart.

3. Ești accesibilă și prietenoasă.

Căutam demult o aplicație cloud ce poate fi accesată de pe telefon, laptop, sau chiar și tabletă. Faptul că ești tot timpul disponibilă, chiar și când lipsesc de la birou sau cu probleme personale, mă ajută enorm. Pot să răspund oricărei întrebări despre echipele mele sau să verific de oriunde prezența lor la locul de muncă sau momentul în care s-au pontat.

4. Când sunt cu tine, pot să fiu eu însumi.

Dragă iFlow, îți mulțumesc că îmi permiți să fiu liber în a-mi îndeplini și cele mai nebunești dorințe. Grație generatorului tău de programe de lucru, nimic nu este imposibil. Orice program de lucru, oricât de complicat, devine floare la ureche de creat și aplicat. Angajații mei sunt și ei mulțumiți când își văd programul gata alocat și știu din timp cum urmează să lucreze. Planificarea nu a fost niciodată mai ușoară și mai corectă din punct de vedere legislativ!

5. Îmi simplifici viața și mă ții la curent cu ultimele noutăți!