Web Analytics

11 motive pentru care iubesc iFlow

Dragă iFlow, am trecut împreună prin taaare multe provocări, de la controale ITM, programe de lucru complicate, la concedii medicale și altele. Așa că, pentru a-ți mulțumi că ai fost alături de mine întotdeauna, ți-am scris o scrisoare cu toate motivele pentru care ești sufletul meu pereche la servici.

1. Arăți extraordinar de bine!

Deși statutul tău este de “doar o aplicație de pontaj”, înfățișarea ta este grozavă! Ești atât de simplă și totuși atât de deosebită. Nu mi-au plăcut niciodată lucrurile prea încărcate, așa că simplitatea ta mă încânta în fiecare zi.

2. Ești atentă la detalii și ții minte totul despre mine și angajații mei.

Fără tine, ar trebui să caut prin teancuri întregi de dosare și hârtii de fiecare dată când am nevoie de o informație. Însă de când ești în viața mea, toate datele mele și ale echipelor pe care le coordonez sunt la îndemână și gata de accesat de pe orice dispozitiv smart.

3. Ești accesibilă și prietenoasă.

Căutam demult o aplicație cloud ce poate fi accesată de pe telefon, laptop, sau chiar și tabletă. Faptul că ești tot timpul disponibilă, chiar și când lipsesc de la birou sau cu probleme personale, mă ajută enorm. Pot să răspund oricărei întrebări despre echipele mele sau să verific de oriunde prezența lor la locul de muncă sau momentul în care s-au pontat.

4. Când sunt cu tine, pot să fiu eu însumi.

Dragă iFlow, îți mulțumesc că îmi permiți să fiu liber în a-mi îndeplini și cele mai nebunești dorințe. Grație generatorului tău de programe de lucru, nimic nu este imposibil. Orice program de lucru, oricât de complicat, devine floare la ureche de creat și aplicat. Angajații mei sunt și ei mulțumiți când își văd programul gata alocat și știu din timp cum urmează să lucreze. Planificarea nu a fost niciodată mai ușoară și mai corectă din punct de vedere legislativ!

5. Îmi simplifici viața și mă ții la curent cu ultimele noutăți!

Nu credeam vreodată că pot să fiu informat în permanență despre ce se întâmplă în compania mea atât de ușor. La o distanță de câteva clickuri te afli tu întotdeauna, cu informații la minut despre prezența angajaților mei. Funcția ta de intrare/ieșire le oferă independență salariaților să se ponteze singuri, iar tu înregistrezi locația și ora exactă de pontare. Îți mulțumesc că ești atât de precisă și atentă și că transmiți toate datele instant spre rapoartele atât de necesare departamentului de HR!

6. Mă surprinzi mereu cu mesaje scurte informative.

Ca și când înregistrarea prezențelor nu era destul, ai grijă ca eu să știu exact ce se întâmplă în fiecare moment. Mesajele pe care mi le trimiți atunci când un angajat a întârziat la servici sau și-a planificat zile de concediu spontan mă ajută să rămân informat și să am timp să planific programul în funcție de disponibilitatea angajaților mei.

7. Îmi oferi spațiu și libertate să mă mișc, rămânând totuși alături de mine.

Compania la care lucrez mă detașează în diferite puncte de lucru, însă nu mă simt niciodată singur știind că te am. Funcționalitatea de pontaj pe locații îmi permite să îmi înregistrez prezența din orice punct de lucru, anunțându-mi astfel liderul de echipă că am ajuns la muncă. 

8. Ai grijă de mine chiar și atunci când sunt bolnav.

Un lucru pe care îl apreciez la tine dragă iFlow, este că mă ajuți să anunț la servici când nu mă simt bine. Odată ce am primit concediul de la doctorul curant, mă pot odihni liniștit știind că în mai puțin de un minut încarc poza în aplicație și depun cererea online de concediu către compania unde lucrez. Astfel, amân prezentarea documentului fizic pana mă simt mai bine și îmi pot relua activitatea. 

9. Tragi concluzii în locul meu, și nu la modul negativ. 🙂

Te pricepi de minune să tragi concluzii, și asta este, contrar așteptărilor, un lucru minunat. Prin doar câteva click-uri, mă susții să scot rapoarte gata completate cu orice informație îmi doresc, de la prezența reală, la tichete de masă, concedii, prezențe pe proiecte, și multe altele. Ești de un real ajutor la sfârșitul fiecărei luni, și nu numai, prin automatizarea acestui proces obositor de raportare.

10. Îmi oferi independența de care am nevoie.

De când am pornit pe acest drum împreună, am posibilitatea să îmi adaug în aplicație propriile cereri de evenimente, de orice fel ar fi. Astfel, nu mai am nevoie de intermediari ca să îmi anunț concediul de odihnă, delegațiile, învoirile sau orele suplimentare. Tu ești cel mai bun soft pe care puteam să îl aleg și care îmi oferă încrederea că toate datele mele sunt în siguranță, păstrate în propriul meu dosar de angajat online.

11. Ești dispusă să te îmbunătățești fără să schimbi cine ești cu adevărat.

Mă încânți regulat cu lucruri noi care mă ajută pe partea profesională, fără să devii încrezută sau să renunți la mine. Relația noastră se bazează pe sinceritate, astfel că în urma feedback-ului meu vii cu soluții potrivite și îmbunătățiri. 


Pentru aceste motive și multe altele eu te iubesc, și mă bucur că îmi încep fiecare dimineață la serviciu alături de tine. De asemenea, îmi ești aproape la bine și la rău, când am concediu medical sau plec în delegație, când am nevoie de un raport rapid, sau ITM-ul îmi bate la ușă. Abia aștept să văd ce ne rezervă viitorul împreună, am auzit că îmi pregătești o surpriză!

*Happy Valentine’s Day!

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

Articole Populare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
Iulia S.
Iulia S.
Sunt o susținătoare a procesului de auto-învățare. Social media mă ajută să descopăr lucruri noi în fiecare zi. Activitatea mea de zi cu zi implică o comunicare eficientă cu persoanele din jurul meu, dar și punerea în practică a unor idei inovative de marketing.