Adăugarea zilelor de concediu de odihnă pentru anul 2022 în iFlow

La sfârșitul fiecărui an departamentul de Resurse Umane are sarcina de a actualiza zilele de concediu și de a face planificarea pe anul 2022. Ce metode există pentru a adăuga zilele de concediu de odihnă în aplicația iFlow? Citește acest articol pentru a afla cele două mijloace de actualizare.

1. Adăugarea automată a zilelor de concediu de odihnă pentru anul 2022

În situația în care toți angajații tăi au același număr de zile de concediu, acestea se pot aloca simplu printr-un singur click. Accesează meniul Setări, click pe Instrumente și completează aici numărul de zile de alocat tuturor angajaților. Click pe Adaugă. În acest moment, toți angajații au același număr de zile de concediu pe anul 2022. Cu iFlow este atât de convenabil să faci aceste schimbări din doar câteva clickuri!

*Folosește această metodă de actualizare a datelor atunci când aloci același număr de zile de concediu pentru toți angajații.

2. Adăugarea zilelor de concediu de odihnă pentru anul 2022 prin fișierul de actualizare

Primul pas este să accesezi panoul Angajați, apoi click pe Import Angajați. Această pagină oferă două opțiuni – Actualizare și Import. Dă click pe Actualizare și descarcă fișierul Excel cu toate datele angajaților din aplicație. La final se regăsește coloana cu zilele de concediu pe anul 2022. Aici se completează cu numărul de zile alocate pentru fiecare angajat în parte, pe acest an. Citește mai multe detalii despre actualizarea datelor pentru angajații din iFlow aici.