Web Analytics

Aplicația iFlow disponibilă pe App Store

Muncim de mult timp pentru a oferi o variantă completă și complexă a aplicației pe sistemul de operare iOS. Momentul a sosit și putem anunța cu bucurie că iFlow este acum disponibilă pentru a fi descărcată din App Store. Cu iFlow pentru iOS:

  • Se manageriază ușor timpul muncit prin funcția de intrare și ieșire
  • Se administrează angajații, echipele și datele acestora
  • Se monitorizează productivitatea pe sarcini de lucru
  • Se descarcă rapoarte de pontaj corecte

Pentru utilizatorii de iPhone este necesar minim iOS 14.0 pentru a putea fi folosită fără nicio problemă. Toate funcționalitățile iFlow se regăsesc și în aplicația pentru iOS și utilizatorii se pot bucura de aceeași versatilitate și rapiditate direct de pe telefonul propriu. Acesta preia localizarea GPS și permite pontajul real cu ora de intrare și ieșire, și generează rapoarte concluzive specifice HR. 

iFlow pe iOS pentru membrii de echipă

Angajații care folosesc iPhone beneficiază de un dispozitiv de pontaj propriu, corect și sigur. La fel ca versiunea din browser, iFlow pe iOS include toate funcționalitățile necesare pentru a își consemna ora de intrare și ieșire împreună cu localizarea GPS în timp real.

Utilizatorii își pot adăuga singuri evenimentele de tip concediu medical, de odihnă, învoiri și ore suplimentare, plus altele. Toate aceste informații se înregistrează cu precizie în iFlow și pot fi vizualizate cu ușurință de către liderul de echipă sau administrator.

iFlow pe iOS pentru responsabilul de HR

Chiar și de pe telefon, un responsabil de HR poate extrage informațiile necesare atunci când are nevoie. Indiferent că se află înafara biroului pentru o perioadă de timp, acesta are acces la datele angajaților, la pontările acestora sau la rapoarte complete de prezență, contracte, organigramă și altele. 

iFlow iOS pentru manageri

Un manager necesită informațiile despre productivitatea în compania sa, gata de vizualizat din orice loc s-ar afla, oricând. Chiar și plecat într-o delegație, acesta primește date în timp real și are la îndemână rapoarte utile pentru a lua decizii chiar și dinafara biroului. 

Descarcă iFlow pentru iOS și bucură-te de beneficiile aduse de aceasta în compania ta. 

Articole Relevante

Iulia S.
Iulia S.
Sunt o susținătoare a procesului de auto-învățare. Social media mă ajută să descopăr lucruri noi în fiecare zi. Activitatea mea de zi cu zi implică o comunicare eficientă cu persoanele din jurul meu, dar și punerea în practică a unor idei inovative de marketing.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.