Web Analytics

Avertismente pentru programul de lucru planificat

Citește informații relevante despre:

Cu scopul de a te ajuta în continuare să respecți prevederile legislative, am pus la dispoziție câteva avertismente importante care te vor ajuta să planifici corespunzător programele de lucru ale angajaților. Astfel, de fiecare dată când programul de lucru planificat nu se potrivește cu norma stabilită, aplicația te va avertiza cu privire la această eroare, iar tu vei putea remedia rapid toate inconveniențele.

Spre exemplu, poți seta o notificare pentru a verifica dacă angajații beneficiază de suficiente zile libere consecutive într-o săptămână, deoarece acest aspect este prevăzut de lege. Aplicația va realiza o verificare rapidă și precisă, afișând rezultatele pe panoul dedicat programului de lucru. Iar partea cea mai bună este că regula va fi valabilă chiar și atunci când o săptămână de lucru începe într-o lună și se încheie în alta.

Acum banca de ore automată a atins un nou nivel. Tu decizi ce verificare va fi activă în compania ta și ce condiții trebuie să îndeplinească programul de lucru planificat. Vei primi un avertisment dacă ai planificat mai multe ore pe zi sau pe săptămână în programul de lucru decât norma angajaților din companie, fie ea de 8, 4, 2 sau chiar o oră. În același timp, în cazul în care apare necesitatea de a munci suplimentar într-o anumită săptămână, aplicația te va ajuta să ajustezi programul de lucru astfel încât angajații să nu depășească limita lunară de ore lucrate.

Această funcționalitate face parte din pachetul Business, dacă dorești să-ți activăm opțiunea, contactează-ne la [email protected].

Vino la o întâlnire demo pentru a descoperi funcționalitățile iFlow adaptate nevoilor specifice ale companiei tale și bucură-te de acces gratuit timp de 14 zile!

Articole Relevante

Irina U.
Irina U.
Sunt o persoană optimistă, ambițioasă și cu planuri mari pe viitor. Datorită acestor calități, orice provocare pe care o întâlnesc devine o oportunitate de auto-dezvoltare, iar fiecare zi este o posibilitate de a învăța ceva nou.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.