iFlow a primit certificarea privind standardul calității ISO 9001:2015

Echipa iFlow face demersuri constante în a câștiga încrederea clienților, atât prin îmbunătățiri frecvente ale software-ului cât și prin certificări necesare pentru a funcționa corect din punct de vedere legislativ.

Calitatea este un factor cu care ne mândrim și pe care ținem să îl oferim mereu, astfel că de curând am obținut Certificatul ISO 9001:2015, având domeniul de certificare: Activități de realizarea a softului la comandă (software orientat client).

Ce este certificarea ISO?

“Standardul ISO 9001 specifică cerințele generale pentru dezvoltarea, implementarea și îmbunătățirea sistemelor de management al calității, în scopul de a satisface cerințele clienților. Standardul ISO 9001 poate fi aplicat de către orice organizație care dorește să îmbunătățească funcționarea sa, indiferent de mărimea sau domeniul de aplicare și este cel mai raspandit standard de management la nivel mondial.”

Prin această certificare dorim să arătăm companiilor care ne sunt cliente și viitoare cliente:

  • Că pot avea încredere în produsul și serviciile furnizate de noi, deoarece acestea sunt conforme cu cerințele legale și de reglementare.
  • Am demonstrat că am identificat riscurile și acționăm în vederea eliminării sau a limitării efectelor acestora.
  • Creștem eficacitatea prin îmbunătățirea serviciilor.
  • Menținem competitivitatea la nivel global.
  • Creștem satisfacția clientului.

Nu ai încă un cont iFlow? Creează-ți unul gratuit, acum!

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

Articole Populare