Web Analytics

Colaborare iFlow – Soter & Partners

Suntem încântați să anunțăm începutul unei colaborări frumoase și productive cu compania Soter & Partners. Această colaborare ne va ajuta să oferim atât clienților noștri, cât și clienților Soter & Partners soluții complete pentru afacerile lor.

Istoria SOTER & PARTNERS de peste 20 ani în domeniul financiar ne conferă experienţa profesională necesară pentru a putea întrevedea problemele unei afaceri şi pentru a găsi soluţiile adecvate pentru acea afacere. În plus, cunoştinţele extinse ale membrilor din diferitele departamente Soter & Partners, precum şi statutul nostru de martori activi ai schimbărilor din legislaţia română fiscală şi contabilă de-a lungul celor 15 ani, ne permit să avem o viziune cu adevărat globală asupra evoluţiei financiare şi fiscale a unei afaceri.” – Soter & Partners

De acum, clienții noștri iFlow au ocazia de a alege dintre serviciile oferite de Soter & Partners: Contabilitate, Salarizare, Expatriați, Audit, Taxe, Prețuri de transfer. Descoperă oferta completă accesând link-ul.

Aplicația iFlow va fi integrată pentru început cu softul de salarizare CONTAS – dezvoltat de Soter & Partners, astfel încât toate informațiile necesare salarizării să poată fi transferate printr-un singur click. 

“Am pus bazele acestei colaborări din dorința de a oferi atât clienților noștri, cât și clienților Soter & Partners, soluții business complete, corecte și profesioniste, care să-i ajute în dezvoltarea unei afaceri de succes. Echipa noastră va munci în continuare la dezvoltarea aplicației, dar, vom avea de acum feedback din punct de vedere legislativ și din partea companiei Soter & Partners. Echipa noastră este atentă ca aplicația iFlow să țină mereu pasul cu schimbările legislative.” Elisa S. – Sales Executive, iFlow

Beneficiile utilizatorilor iFlow

Am fost întrebați frecvent de către utilizatorii iFlow dacă oferim și servicii de salarizare și contabilitate. Din păcate, aceste servicii nu erau disponibile până acum. Datorită noii colaborări, vă vom putea oferi serviciul business complet.

Indiferent de domeniul de activitate sau de dimensiunile companiei tale, dacă ai nevoie de servicii de contabilitate și salarizare, ne poți contacta și te vom pune în legătură cu cei de la Soter & Partners. 

“Momentan, nu ne dorim să începem dezvoltarea altor produse și preferăm să ne dedicăm 100% unui singur proiect, astfel încât să le oferim clienților noștri calitatea pe care o merită. Din acest motiv am ales să punem bazele unei colaborări cu o companie care oferă servicii complementare aplicației noastre de pontaj & HR și am ales – Soter & Partners.” povestește Elisa.   

Așadar, dacă ai nevoie de servicii externalizate de salarizare și contabilitate sau orice alt tip de servicii din portofoliul Soter & Partners, îi recomandăm cu multă căldură și încredere!

Va urma…

Avem în plan și alte tipuri de colaborări prin care să îți aducem toate serviciile necesare unui business de succes și fără stres, într-un singur loc. Dacă ai nevoie de informații suplimentare despre colaboratorii noștri sau crezi că poți să oferi un serviciu util pentru utilizatorii iFlow, ne poți contacta pe [email protected].

Articole Relevante

Beatrice M.
Beatrice M.
Principalul meu obiectiv este dezvoltarea personală. De aceea, îmi place să primesc și să ofer informații noi ori de câte ori am ocazia. Sunt o persoană energică și optimistă, consider că întotdeauna este loc de mai bine în orice activitate de zi cu zi la care iau parte.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.