Web Analytics

Cum adaugi zilele de concediu de odihnă pentru anul 2021 în iFlow?

În câteva zile vom trece în noul an, asta înseamnă că va trebui să adaugi zilele de concediu de odihnă pentru anul 2021 și în aplicație, pentru fiecare angajat. Care sunt metodele pentru a face acest lucru rapid și ușor? Află din rândurile de mai jos. 

1. Adaugă zilele de concediu de odihnă pentru anul 2021 prin fișierul de actualizare

Accesează panoul Angajați, apoi click pe Import Angajați. Pe această pagină gasești două fișiere: Actualizare și Import. Click pe fișierul Actualizare, acesta cuprinde informațiile din iFlow despre fiecare angajat, iar la final ai și coloana zile de concediu 2021. În această coloana vei completa numărul de zile alocate pe fiecare angajat, pentru noul an. 

Sfat: Această variantă de a adăuga zilele de concediu de odihnă pentru anul 2021 este utilă pentru situațiile în care angajații au un număr diferit de zile de concediu alocate. 

2. Adaugă zilele de concediu de odihnă pentru anul 2021 automat

Dacă angajații tăi au același număr de zile de concediu, le poți aloca aceste zile rapid și ușor cu un singur click. Accesează Setări, apoi click pe Instrumente și completează numărul de zile pe care vrei să le aloci tuturor angajaților, click pe Adaugă. Acum toți angajații tăi vor avea numărul de zile de concediu de odihnă pentru anul 2021 actualizat. 

Sfat: Recomandăm această variantă doar companiilor care oferă același număr de zile de concediu tuturor angajaților. În caz contrar, cea mai rapidă variantă este cea de mai sus.   

Articole Relevante

Echipa editorială iFlow
Echipa editorială iFlow
Echipa noastră îți aduce informații de ultimă oră despre tendințele și inovațiile în domeniul resurselor umane, ajutându-te să fii mereu la pas cu evoluțiile din industrie.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

1 COMENTARIU

  1. Bună seara! Mie îmi mai trebuie 4 luni de muncă pentru a beneficia de indemnizația creştere copil.Se poate plăti aceste 4 luni de muncă?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.