Web Analytics

Cum a fost la GoTech World 2022

Evenimentul destinat domeniilor IT & Digital, GoTech World, a avut loc în perioada 3 și 4 noiembrie la București. Ne bucurăm pentru faptul că am făcut parte din această întâlnire, unde am cunoscut multe firme de succes care și-au îndreptat business-ul spre lumea digitală.

După ce am participat și în 2019 la GoTech World, ne-am întors acasă inspirați de utilizatorii noștri și ne-am pus scopul de a dezvolta în continuare softul de HR, pentru a pune la dispoziția firmelor toate instrumentele necesare gestionării personalului într-o singură aplicație. 

Am creat soluții adaptate la modul de muncă în diferite industrii, cum sunt: fabricile producătoare de bunuri, construcții, comerț și alte sfere de activitate, precum și după locațiile angajaților: office, teren sau remote. Totodată, am pus la dispoziția clienților și un șir de facilități cum sunt: evenimentele, documentele, rapoartele în timp real și altele. Astfel, prin îmbunătățirea constantă, bazată pe nevoile utilizatorilor și modificările legislative, am ajuns să fim una dintre cele mai bune aplicații în domeniul respectiv. 

Progresul iFlow comparativ cu 2019

Suntem mândri să anunțăm că din 2019 până acum am reușit să creștem portofoliul de clienți de la 50 de firme la peste 400 de companii care utilizează iFlow în activitatea zilnică. 

Anul acesta, am venit din nou cu multe surprize pentru clienții și vizitatorii standului nostru, iar una dintre cele mai noi implementări în aplicația iFlow prezentate publicului, a fost dispozitivul de pontaj cu recunoaștere facială. 

În urma evenimentului, am fost bucuroși să realizăm, cât de mult companiile din România își dezvoltă activitatea în domeniul tech, de noile soluții lansate pe piață și nivelul înalt de profesionalism promovat de către specialiștii din țară.

Vrem să mulțumim celor care ne-au fost alături pe parcursul acestor două zile, pentru dispoziția bună creată și emoțiile dăruite. Satisfacția clienților este cel mai bun trofeu pentru noi și din acest motiv, așteptăm cu nerăbdare să venim din nou la GoTech World în anul viitor pentru a bucura publicul cu noi facilități utile a aplicației. 

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

Articole Populare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
Irina U.
Irina U.
Sunt o persoană optimistă, ambițioasă și cu planuri mari pe viitor. Datorită acestor calități, orice provocare pe care o întâlnesc devine o oportunitate de auto-dezvoltare, iar fiecare zi este o posibilitate de a învăța ceva nou.