Web Analytics

Cum poți folosi dispozitivele de pontaj iFlow în firma ta?

Îți dorești să ți evidența angajaților tăi prin intermediul cartelelor și a dispozitivelor de înregistrare a timpului muncit? Cu iFlow poți face acest lucru foarte simplu și ușor. Mai mult de atât, cu iFlow poți ține evidența timpului muncit la minut și în același timp ai documentele pregătite pentru un eventual control ITM sau pentru salarizare.

Dacă nu deții deja aparaturi specializate pentru înregistrarea timpului muncit al angajaților, le poți achiziționa foarte ușor chiar aici. Cu iFlow poți comanda Kit-ul întreg cu dispozitivele de care ai nevoie, chiar și accesorii. Ne asigurăm că atunci când vei comanda un dispozitiv de la noi, o să îl primești configurat pentru contul tău, astfel tu doar deschizi coletul, conectezi dispozitivul la internet și gata.

De ce ai nevoie de un dispozitiv de pontaj?

Acest tip de dispozitiv poate fi utilizat de către companiile care doresc să monitorizeze timpul efectiv petrecut de angajați la muncă. Începând de la intrarea în unitate, până la ieșirea din aceasta.

Cum alegi dispozitivele de pontaj potrivite?

În funcție de nevoile companiei vei fi nevoit să achiziționezi un singur dispozitiv sau chiar mai multe dispozitive de pontaj. Noi îți oferim asistență atunci când ai nevoie. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi, iar ulterior te vom ajuta să iei decizia corectă.

Cum configurez dispozitivele de pontaj și cartelele RFID?

Dacă dispozitivele sunt comandate direct de la iFlow, acestea vor ajunge la tine configurate cu contul tău iFlow. Astfel, tot ce trebuie să faci este să desfaci coletul, să conectezi dispozitivul la electricitate și internet, iar apoi este gata de utilizat.

În cazul în care nu ai comandat dispozitivul de pontaj de la iFlow, suntem pregătiți să te ajutăm și în acest caz. Poți găsi aici pașii pe care îi poți parcurge pentru a configura dispozitivul de pontaj cu aplicația iFlow.

Chiar și cartelele RFID se configurează foarte simplu în iFlow. Dacă ai deja o listă în Excel cu seriile cartelelor, se adaugă în aplicație în doar câteva minute prin fișierul de actualizare. Dacă nu ai o astfel de listă, nici o grija! Acestea pot fi scanate direct pentru fiecare angajat, prin simpla apăsare a unui buton.

Cum vom utiliza eu și angajații dispozitivele de pontaj?

În cazul în care ai achiziționat pentru prima dată un astfel de dispozitiv, nu îți face griji, noi suntem acolo pentru tine prin intermediul e-mailului, chat-ului din aplicație sau prin telefon. Chiar mai mult de atât, poți programa o sesiune de training cu un specialist iFlow. Astfel, va avea loc o conferință în care reprezentantul iFlow, vă va explica, ție și angajaților cum funcționează acest sistem.

În concluzie..

Încearcă și tu aplicația iFlow gratuit și află dacă ai nevoie de dispozitive de pontaj. Nu ezita să ne contactezi pentru orice întrebare legată de aplicație, suntem doar la un click distanță. Hai să ținem evidența angajaților împreună!

Articole Relevante

Beatrice M.
Beatrice M.
Principalul meu obiectiv este dezvoltarea personală. De aceea, îmi place să primesc și să ofer informații noi ori de câte ori am ocazia. Sunt o persoană energică și optimistă, consider că întotdeauna este loc de mai bine în orice activitate de zi cu zi la care iau parte.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.