Web Analytics

Cum utilizezi evidența zilei din iFlow?

Evidența zilei din iFlow este o funcționalitate care îți permite să verifici în timp real cine este la muncă, cine este plecat în delegație, cine efectuează ore suplimentare, cine s-a învoit, etc. Toate acestea le poți vedea într-un singur panou. Citește acest articol pentru a beneficia la maximum de acest feature.

Evidența zilei poate filtra prezența la locul de muncă fie bazată pe programul de lucru (pe planificare), fie pe prezența reală. Vei alege acest aspect în funcție de modul în care utilizezi aplicația.

Evidența zilei bazată pe program de lucru/planificare

Vei bifa această opțiune pentru evidența zilei dacă utilizezi iFlow pe baza planificării programului de lucru. Iar în cazul în care angajații tăi lucrează pe schimburi, vei vedea în timp real cine este la muncă și cine nu chiar la ora în care privești tu această evidență.

Exemplu practic:

Ai 2 schimburi în companie, unul dintre ele începe la ora 08:00  și se termină la ora 16:00, iar cel de al doilea, începe la ora 17:00 – 01:00. Astfel, dacă planificare programului de lucru este realizată, atunci când tu verifici panoul General cu evidența zilei setată pe “Program de lucru”, rezultatele vor fi afișate în funcție de ora la care faci verificarea.

Dacă vei verifica la ora 12:00 – vor figura prezenți la muncă angajații cu schimbul 08:00 – 16:00.

Dacă vei verifica la ora 18:00 – vor figura prezenți la muncă angajații cu schimbul 17:00 – 01:00.

Iar dacă vei verifica la ora 16:30 toți angajații vor figura ca fiind absenți.

După ce ai selectat baza pentru prezența la locul de muncă, poți selecta și evenimente. Dacă selectezi “Delegație”, pe lângă clasificarea “Azi – la lucru” și “Azi – Absent” vei mai avea și clasificarea “Azi – La lucru, Delegație” și aplicația îi va afișa acolo pe angajații care sunt prezenți la muncă și au evenimentul delegație adăugat pe ziua actuală.

Poți selecta orice eveniment, chiar și cele create de tine. Astfel, poți realiza propriile evidențe așa cum ai nevoie.

Evidența zilei bazată pe prezența reală

Vei bifa această opțiune pentru evidența zilei, dacă utilizezi iFlow pe baza prezenței reale. Vei vedea în timp real, la ora la care accesezi aplicație, cine e pontat de intrare la servici și cine nu.

Evidența zilei bazată pe prezența reală se actualizează în timp real, chiar și dacă un angajat era pontat de la 08:00 cu Intrare, dacă acesta la ora 11:00 se pontează de ieșire pentru că pleacă în pauză, după actualizarea panoului General, acesta își va modifica starea din “Azi – la lucru” în “Azi – Absent” până în momentul în care revine și se pontează iar cu Intrare.

Dacă utilizezi iFlow pe baza prezenței reale, și angajații tăi au un program fix, poți verifica și depista angajații care au uitat să se ponteze. De exemplu, dacă tot angajații lucrează de la ora 08:00 la ora 16:00, iar tu vei intra în aplicație la ora 13:00 pentru a verifica prezențele și o parte din angajați figureaza ca fiind absenți (excluși cei care au învoiri, concedii etc), cel mai probabil aceștia au uitat să se ponteze.

Evidența zilei utilizată de angajați

Da, evidența zilei poate fi utilizată oricând, chiar și de angajați. Aceștia pot verifica în timp real dacă colegii lor sunt prezenți la muncă sau dacă sunt plecați. Astfel, coordonarea echipelor este mult mai bine susținută.

Dacă ai întrebări sau sugestii, nu ezita să ne contactezi fie prin mail la [email protected] fie pe chat-ul din aplicație. În cazul în care nu ai deja un cont în aplicație, îți poți crea unul chiar aici. Digitalizează toate procesele legate de prezența angajaților la muncă prin iFlow. Totul devine mai simplu atât pentru angajații de la HR, cât și pentru angajații care trebuie să se ponteze.

Articole Relevante

Beatrice M.
Beatrice M.
Principalul meu obiectiv este dezvoltarea personală. De aceea, îmi place să primesc și să ofer informații noi ori de câte ori am ocazia. Sunt o persoană energică și optimistă, consider că întotdeauna este loc de mai bine în orice activitate de zi cu zi la care iau parte.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.