Web Analytics

De ce să alegi dispozitivele iFlow

Îți dorești claritate asupra orelor muncite de către angajați? Cu iFlow poți ține foarte ușor și simplu evidența angajaților tăi prin intermediul dispozitivelor de pontaj.

Utilizarea sistemelor de pontaj pe bază de cartelă este ideală pentru companiile în care angajații nu au acces la dispozitive smart sau nu sunt familiarizați cu acestea.

Utilizând dispozitivele iFlow vei avea în evidență timpul muncit la minut, deoarece acestea vor monitoriza orele din momentul intrării în companie până la ieșirea din aceasta. Toate informațiile sunt actualizate în timp real în aplicație, iar tu poți verifica de oriunde te-ai afla cine este la muncă și cine este absent.

Ce au în plus dispozitivele de pontaj iFlow?

  1. Folosind alte dispozitive procesul este unul îndelungat și deloc eficient. La final de zi responsabilul va trebui să scoată toate pontările angajaților, să le transmită în Excel și să realizeze singur raportul final. Cu iFlow totul este mult mai ușor! Angajații doar se pontează și totul se actualizează în timp real în aplicație, iar rapoartele se completează automat. Chiar atât de simplu. Responsabilului îi rămâne doar să verifice cine este la lucru și cine absentează.
  2. Aplicația va contoriza timpul total muncit de angajați și vei avea în vedere toate intrările și ieșirile dintr-o zi.
  3. Vei avea mereu la îndemână raportul pe baza prezenței reale, astfel vei putea face foarte ușor o comparație între orele care au fost planificate și cele care s-au muncit.
  4. Poți să ai o evidență clară asupra punctelor de lucru, denumind dispozitivele după locațiile în care le montezi. În acest fel vei putea filtra rapoartele în funcție de locații pentru a afla exact informația care te interesează.
  5. Dacă punctele de lucru se schimbă des, dispozitivele pot fi oricând mutate în locația în care se vor ponta angajații.
dispozitivele iFlow

Tot timpul avem în vedere îmbunătățirea procesului de pontare a angajaților tăi și ținem cont de diferitele situații pe care le au companiile, tocmai de aceea noi îți oferim mai multe variante de pontaj prin intermediul dispozitivelor.

  • Dispozitiv RFID Industrial – este un dispozitiv industrial, ideal pentru spațiile în care condițiile sunt nefavorabile (praf, umiditate, etc.)
  • Mini PC – este un dispozitiv potrivit pentru companiile care au un program fix, fără schimburi.
  • Cititorul – dacă vrei să ai o investiție minimă pentru dispozitivele de pontaj , vei putea achiziționa doar cititorul pe care îl conectezi la orice dispozitiv cu Windows (tabletă, laptop, PC, etc).

Poți comanda Kit-ul complet cu dispozitivele de care ai nevoie, chiar și accesorii. Înainte de a-ți trimite produsele pregătim noi tot ce este nevoie pentru a le folosi chiar din momentul în care au ajuns în mâinile tale. Totul este configurat pentru contul tău, astfel ție îți rămâne doar să conectezi dispozitivul la internet.

Vino cu o schimbare în compania ta!

Cu iFlow vei găsi mereu soluții pentru a ține evidența angajaților și pentru a eficientiza timpul. Fă-ți chiar acum un cont în aplicație, iar noi îți oferim o perioadă de testare complet gratuită. Ne poți contacta oricând pentru ajutor și întrebări suplimentare.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

Articole Populare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
Iulia S.
Iulia S.
Sunt o susținătoare a procesului de auto-învățare. Social media mă ajută să descopăr lucruri noi în fiecare zi. Activitatea mea de zi cu zi implică o comunicare eficientă cu persoanele din jurul meu, dar și punerea în practică a unor idei inovative de marketing.