Web Analytics

Echipa iFlow participă la GoTech World 2022

Unde?  Romexpo, București, pavilion B1, standul nr. 56.

Când?  În data de 3 și 4 noiembrie 2022.

GoTech World reprezintă cel mai mare eveniment destinat domeniilor de IT și Digital din Europa, iar în calitate de participanți, sunt firmele de succes care se ocupă de Web Development, Digital Marketing, E-comerce, Online Business, CyberSecurity și alte afaceri de actualitate.

Dacă îți este dor de asemenea întâlniri de amploare, unde ai ocazia să cunoști specialiști din diferite sfere de activitate și să afli cele mai recente noutăți din domeniul digital, vrei să participi la work-shopuri și să discuți cu persoanele de succes din lumea tech, atunci locul tău este alături de noi la GoTech World 2022.

Pandemia a fost o perioadă care a limitat semnificativ partea de networking, însă ne-a oferit mult timp în care am putut să ne concentrăm la maxim pe scopul principal de a oferi firmelor cea mai bună experiență în calitate de utilizatori ai aplicației iFlow. Ca rezultat, venim  la GoTech plini de entuziasm și cu foarte multe surprize pentru clienții noștri.

Dacă încă încă te întrebi de ce trebuie să vii? Iată câteva motive:

  • Vei face cunoștință cu cea mai prietenoasă și veselă echipa de IT
  • O să poți urmări prezentarea echipei noastre pentru a înțelege cum funcționează aplicația
  • Vei putea testa aplicația și dispozitivele de pontaj printre care și cel mai nou dispozitiv cu recunoaștere facială
  • Vei pleca de la noi cu multă dispoziție bună și impresii frumoase! 

Așteptăm cu drag să ne întâlnim cu toții pentru a purta discuții despre întrebările și sugestiile pe care le aveți referitoare la softul de pontaj și HR – iFlow. 

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

Articole Populare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
Irina U.
Irina U.
Sunt o persoană optimistă, ambițioasă și cu planuri mari pe viitor. Datorită acestor calități, orice provocare pe care o întâlnesc devine o oportunitate de auto-dezvoltare, iar fiecare zi este o posibilitate de a învăța ceva nou.