Web Analytics

Echipa iFlow vine la București în data de 2 și 3 octombrie. Descoperă povestea noastră!

Suntem fericiți să te anunțăm că echipa noastră va participa la cel mai mare eveniment de business din regiune – GoTech World 2019. În data de 2 și 3 octombrie ne găsești la Romexpo, în București. 

Povestea celei mai optimiste echipe IT

Suntem o echipă formată din 20 de IT-iști, graphic designers, online marketers, optimiști și veseli, puși pe glume mai mereu. Muncim cu multă pasiune și suntem complet dedicați proiectelor noastre, create pentru a reduce procesele manuale de muncă din cadrul companiilor. 

Echipa noastră are sediul în Alba Iulia, într-o zonă cu o priveliște minunată, care ne inspiră să facem lucruri frumoase zi de zi.

iFlow Team

Radu și Marius sunt deținătorii companiei. Ei au pus bazele celui mai frumos proiect – aplicația de pontaj iFlow.

Cum a apărut ideea aplicației iFlow?

Din nevoia de a soluționa toate procesele HR ale echipei noastre rapid și ușor. Pe măsură ce aplicația a început să fie utilizată în cadrul firmei, am realizat cât de mare este nevoia companiilor de un astfel de soft – automatizat. Așadar, după ce am testat intern aplicația iFlow mai bine de un an, am lansat-o și pentru firmele din România. 

iFlow este constant dezvoltată pe baza feedback-ului primit de la toți utilizatorii. În fiecare lună adăugăm noi funcționalități menite să simplifice și să eficientizeze munca departamentului HR, din fiecare companie.

Radu, Emil, Cristi, Luci, George și Bogdan sunt programatorii care au grijă ca funcționalitățile cerute de către clienți să fie implementate în aplicație într-o perioadă de timp cât mai scurtă.

Beatrice este persoana care sare mereu în ajutorul utilizatorilor și îi ajută să configureze contul iFlow, sau le explică cum pot utiliza aplicația la potențialul ei maxim.

Eu sunt Elisa, persoana care vine în ajutorul tău pentru ca implementarea aplicației de pontaj să fie una lină în cadrul companiei tale. De asemenea, cu mine poți povesti despre nevoile companiei, despre cum putem face pentru ca lucrurile din departamentul HR să fie mai eficiente. Tu îmi descrii problemele întâlnite și eu caut să îți ofer soluțiile ideale pentru tine și compania ta.

Împreună dezvoltăm cea mai completă aplicație de resurse umane!

Ceilalți membrii ai echipei sunt implicați în tot procesul de dezvoltare a aplicației, fiecare are rolul lui foarte bine definit și împreună cu clienții noștri facem o echipă excelentă. Dezvoltăm produse software inteligente, bazate pe feedback-ul primit de la utilizatori, pentru business-uri de succes. 

În urma discuțiilor telefonice cu administratorii conturilor iFlow, am realizat că o parte au fost create de către angajații din departamentul HR, care își doresc să automatizeze procesele de muncă. O altă parte au fost create chiar de către deținătorii companiilor, din dorința de a avea acces în timp real la toate informațiile despre angajați.

De-a lungul timpului am primit solicitări de a ne întâlni față în față pentru a discuta mai multe detalii despre nevoile departamentelor HR și despre cum și în ce măsură le poate rezolva aplicația de pontaj iFlow. Atunci când a fost posibil, am și avut aceste întâlniri și au contat enorm pentru dezvoltarea aplicației. Datorită lor am înțeles mult mai bine care sunt cele mai mari probleme cu care se confruntă departamentele HR din România. 

Îți dorești să ne întâlnești? Acum este posibil!

Venim la București! Am ales cel mai comun oraș de întâlnire pentru mediul business, în speranța că ne vom întâlni cu cât mai mulți utilizatori iFlow. Pentru noi este o ocazie unică să stăm de povești cu tine, să dezbatem probleme HR și să găsim soluții împreună. Dacă îți dorești să te implici în procesul de dezvoltare a aplicației de pontaj iFlow, te așteptăm cu drag să vii să povestim despre ce funcționalități îți dorești în plus, de la soft-ul tău de HR.

Ne găsești în data de 2 și 3 octombrie, în cadrul evenimentului GoTech World 2019, la Romexpo, București, în secțiunea IT OPS, standul nr. 85. Avem o surpriză pentru tine. Cea mai așteptată funcționalitate din aplicație, de acum va fi posibilă: o să prezentăm în exclusivitate, în cadrul evenimentului, cum realizează aplicația iFlow pontajul pe bază de cartele RFID și cum rezolvă diferitele probleme întâlnite în acest tip de pontaj. Te așteptăm și pe tine alături de noi!

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

Articole Populare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
Echipa editorială iFlow
Echipa editorială iFlow
Echipa noastră îți aduce informații de ultimă oră despre tendințele și inovațiile în domeniul resurselor umane, ajutându-te să fii mereu la pas cu evoluțiile din industrie.