Web Analytics

Ce sunt evenimentele iFlow?

Din experiența personală și a clienților noștri știm că într-o companie procesele de HR consumă timp important pe care nu-l putem recupera dacă rămânem la aceleași metode. iFlow digitalizează procesele departamentului de resurse umane și păstrează totul în siguranță pentru tine și angajații tăi.

Procesul îndelungat de depunere a unei cereri pentru diferite tipuri de evenimente, de la concedii de odihnă până la învoiri și ore suplimentare, se limitează la doar câteva click-uri.

Evenimentele iFlow

În iFlow sunt considerate evenimente toate tipurile de concedii prestabilite, de odihnă, medicale sau fără plată. Aplicația îți oferă evenimente și pentru activitățile speciale ale angajatului, cum ar fi învoirile, orele suplimentare, delegațiile, etc. iFlow permite angajaților tăi să depună oricând o cerere din propriul profil, de oriunde s-ar afla, chiar de pe telefonul mobil sau orice alt tip de dispozitiv cu conexiune la internet!

Comunicarea dintre angajați și superior este simplificată și eficientizată cu iFlow. Angajații vor știi câte zile libere mai au disponibile chiar din profilul lor și vor putea vedea cand alți colegi au stabilite concediile, astfel nu se vor suprapune cererile. În iFlow totul este personalizabil, așadar în funcție de structura companiei, poți alege ce notificări să primească un responsabil pentru anumite tipuri de evenimente sau echipe. Aici ai un articol care îți explică în detaliu notificările specifice pentru evenimente.

evenimentele iflow

Înțelegem că fiecare companie funcționează după reguli diferite, iar iFlow face față oricărei provocări și se pliază după nevoile fiecărei industrii. Beneficiile acestui proces complet automatizat pentru compania ta:

  • Transparența – evenimentele din iFlow oferă independență angajaților să-și vizualizeze zilele de concediu alocate pe anul în curs, câte au rămas și câte au fost deja folosite
  • Eficiența – angajații vor putea să vadă când alți colegi și-au luat concediu, astfel nu se vor suprapune cererile și își vor putea planifica cu ușurință concediul pe datele disponibile
  • Informare – responsabilul primește în timp real informația și o aprobă sau respinge cu un click
  • Corectitudine – aplicația va prioritiza zilele de concediu rămase din anii anteriori
  • Automatizare – evenimentele merg automat în rapoarte și pontaj
  • Digitalizare – toate cererile rămân stocate în baza de date
  • Control – ai control deplin asupra evenimentelor

Eficientizează timpul în compania ta și automatizează procesele repetitive! iFlow devine baza de date a angajaților tăi, ține evidența concediilor, și toată informația îți este la îndemână, stocată online, în siguranță și conform legislației. Testează aplicația și funcționalitățile ei chiar acum! Creează-ți propriul cont complet gratuit și vei avea parte de suportul nostru pe parcursul testării.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

Articole Populare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
Iulia S.
Iulia S.
Sunt o susținătoare a procesului de auto-învățare. Social media mă ajută să descopăr lucruri noi în fiecare zi. Activitatea mea de zi cu zi implică o comunicare eficientă cu persoanele din jurul meu, dar și punerea în practică a unor idei inovative de marketing.