Evenimente personalizate în pontajul iFlow – delegație, munca de acasă și altele

Acasă

iFlow 2.8 – Află care sunt noile funcționalități...

Echipa noastră harnică a lucrat intens la dezvoltarea unor noi funcționalități în aplicație care să simplifice și mai mult modul de lucru în compania...

iFlow 2.7 – Descoperă pontajul real cu ora...

Cea mai așteptată funcționalitate din aplicația de pontaj iFlow a început să prindă contur. În iFlow 2.7 îți punem la dispoziție opțiunea de check-in...

iFlow 2.6 – Află ce este nou în...

Echipa iFlow muncește la dezvoltarea aplicației cu viteza luminii, așadar, îți oferim al doilea update din luna iulie. Obiectivul tău este și obiectivul nostru,...

Digitalizarea pontajului cuprinde și posibilitatea de a ponta corect evenimentele de tip Delegație. Cu iFlow înregistrezi simplu și rapid în foaia colectivă de prezență deplasările în interes de serviciu, deoarece acum ai acest tip de eveniment disponibil în aplicație. De asemenea, ai la dispoziție un câmp numit „Descriere”, unde poți completa detaliile delegației, cum ar fi diurna oferită sau orice alte informații importante. Acesta este doar un exemplu, de fapt, poți adăuga orice tip de eveniment dorești, iar dacă alegi asta, va fi calculat automat în foaia de pontaj. În rândurile de mai jos găsești toate informațiile necesare despre cum poți ponta deplasările în interes de serviciu, munca de acasă și alte evenimente create de tine.

Propriile categorii de evenimente – exact așa cum ai nevoie pentru un pontaj complet

Pontajul angajaților este mult mai simplu și corect când este automatizat. iFlow a fost creată pentru a se plia pe orice tip de companie, indiferent de domeniul de activitate. Pentru a face acest lucru posibil, am adăugat o nouă opțiune de a personaliza evenimentele din aplicație. Această personalizare include alegerea: denumirii, dacă este reprezentat în pontaj sau nu, dacă necesită aprobare sau motivare. Totul a fost gândit pentru a se potrivi oricărei situații.

Angajații companiei tale au frecvent deplasări în interes de servici? Nimic mai simplu, de acum ai la dispoziție un nou eveniment cu numele Delegație. Acesta este setat predefinit în Categorii de evenimente, iar dacă alegi să editezi evenimentul ai la dispoziție un câmp pentru descrierea lui, unde poți completa detalii precum diurna oferită, delegație internă sau externă, etc. iFlow preia apoi programul de lucru din aplicație pentru angajatul selectat și completează foaia de pontaj automat cu indicativul ales și orele de muncă.

Ex.: Dacă angajatul are un program de 8 ore trecut în aplicație, zilele de delegație vor fi pontate în foaia colectivă de prezență tot cu 8 ore.

Delegația este setată în mod predefinit în aplicație dar poți introduce orice tip de evenimente dorești cu orice denumire. Pentru a face asta, urmează pașii de mai jos:

  • Accesează Setări
  • Din Categorii de evenimente selectează Adaugă categorii noi de evenimente
  • Pentru a putea alege reprezentarea în foaia de pontaj, în câmpul Tip evenimente selectează Interval de zile
  • Completează numele evenimentului, descrierea (dacă este nevoie), apoi alege dintre opțiunile: necesită motivare/aprobare, apare în pontaj, simbol din foaia de pontaj și primește bonuri de masă.

Idei de evenimente personalizate

Dacă pontajul în compania ta se face pe bază de cartelă de acces, cu siguranță ai întâlnit și situația în care un angajat își uită cartela acasă. Poți crea un eveniment de tip Pontaj fără cartelă, iar angajații aflați în această circumstanță pot folosi iFlow pentru a se ponta.

Compania ta permite munca de acasă? În mod normal ai nevoie ca acest lucru să fie evidențiat și în pontaj. De acum, cu iFlow poți face asta, trebuie doar să creezi un eveniment cu denumirea dorită pentru munca de acasă. Adaugă apoi evenimentul creat angajaților care lucrează de acasă.

În domeniul hotelier sau al restaurantelor se folosește frecvent evenimentul de tip Recuperări. Datorită faptului că angajații muncesc și în zilele de sărbători legale au nevoie de timp liber compensator pentru această perioadă. Creează un eveniment numit Recuperări și alocă-l angajaților care beneficiază de timp liber compensator. Pontajul va calcula automat orele de muncă în funcție de CIM.

Evenimente personalizate pentru evidența internă

Aplicația iFlow oferă și alt tip de eveniment personalizat, respectiv pe un anumit interval de timp (ex: 3ore). Acesta nu va fi reprezentat în foaia de pontaj și este folosit doar pentru evidența internă sau pentru anumite programări.

Mai jos găsești explicațiile pas cu pas despre cum faci asta:

  • Accesează Setări
  • Din Categorii de evenimente selectează Adaugă categorii noi de evenimente
  • În acest caz, alege „Interval” de timp din câmpul Tip Eveniment
  • Completează denumirea evenimentului și descrierea acestuia apoi alege dacă necesită motivare sau aprobare
  • Acum, evenimentul creat este disponibil în panoul General pentru a fi adăugat angajatului dorit.

Exemplu: Poți adăuga un eveniment de tip ședință cu angajații, în felul acesta planifici eficient ședințele și conferințele. Iar angajații tăi sau liderii de echipă care au acces în aplicație vor ști când este planificată întrevederea.

Ce urmează?

Evenimentele personalizate nu sunt singurele modificări aduse în aplicație, citește despre ce alte îmbunătățiri s-au făcut, aici.

Avem peste 900 de companii înregistrate în aplicație și un total de aproximativ 18.987 utilizatori. Numărul acesta impresionant ne bucură mult dar este și o mare provocare. Fiecare companie are specificul ei, iar feedback-ul primit constant, ne-a făcut să realizăm că încă se mai pot aduce multe îmbunătățiri în aplicație. Pe măsură ce companiile o folosesc și văd cât de ușor este pontajul cu iFlow, își doresc tot mai multe opțiuni pentru a le ușura toată munca cu angajații.

Ce urmează? Mai multe schimbări și optimizări, ne ținem de cuvânt și muncim constant la îmbunătățirea aplicației. Te ascultăm, ne documentăm și trecem la implementarea tuturor opțiunilor menite să-ți simplifice munca. Așteptăm și ideile tale, poți să ne dai un mesaj aici. Dacă nu ai un cont în aplicație, nu mai aștepta! Creează-ți un cont nou acum și vezi cât de simplu, rapid și ușor faci pontajul cu iFlow.

Elisa S.
Elisa S.
După sute de convorbiri telefonice și zeci de întâlniri de tip brainstorming cu administratorii companiilor românești, pot spune că am experiența necesară pentru a te ajuta să eficientizezi procesele de muncă din compania ta. Spune-mi despre problemele întâlnite în administrarea personalului tău și împreună vom găsi o soluție ideală pentru tine și afacerea ta.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rog introduceți comentariul dvs.!
Vă rog introduceți numele dvs. aici