Web Analytics

iFlow 3.3 – Încarcă documentele direct în aplicație

Ultima versiune a aplicației de pontaj & HR, iFlow aduce o funcționalitate majoră, posibilitatea de a încărca fișiere sau documente chiar în aplicație. Această opțiune îți va fi foarte utilă în cazul concediilor medicale, angajații pot încărca documentele de la medicul de familie direct în iFlow. În felul acesta fluxul de aprobare va fi mult mai rapid, iar angajatul nu va mai fi în situația de a aduce documentul personal. Află mai multe despre această funcționalitate și despre alte mici schimbări citind rândurile de mai jos.

Beneficiile upload-ului de documente în iFlow

Concedii medicale

  • Acces rapid la documentele medicale ale angajatului
  • Self-service pentru angajat, acesta poate descărca Adverința CAS atașată de administrator evenimentului de concediu medical. Apoi, angajatul poate încărca certificatul medical primit de la medicul de familie, atașat evenimentului
  • Fluxul de aprobare a concediilor medicale rapid

Delegații

  • Atașează foaia de parcurs evenimentului Delegație
  • Atașează documentul pentru diurnă evenimentului
  • Flux rapid de aprobare
  • Informații în timp real
  • Comunicare eficientă cu angajații

Poți încărca documente și în cazul evenimentelor create de tine, așadar, dacă ai nevoie să încarci documente pentru diferite ocazii, creează un eveniment și bucură-te de noua funcționalitate.

Cum încarci documente pe evenimente?

La adăugarea unui eveniment nou(concediu medical, delegație, etc) în dialogul deschis completezi informații precum, numele angajatului căruia dorești să aloci evenimentul, perioada de timp, motivul. Sub toate aceste informații vei găsi butonul Atașați fișier.

Upload de documente

Fix-uri rapide pentru micile bug-uri din aplicație

iFlow 3.3 este disponibil mai repede decât am prevăzut datorită micilor probleme de funcționalitate apărute și semnalate de către utilizatorii aplicației. Așadar, noua versiune a aplicației vine împreună cu reparațiile pentru bug-urile din programul de lucru și pentru micile probleme cu documentele din aplicație.

Bug-urile din iFlow reprezintă un fenomen normal pentru o aplicație în plin proces de dezvoltare. Ne străduim să îți oferim un software care îți simplifică munca și o echipă minunată de specialiști la dispoziția ta ori de câte ori ai nevoie.

Ce lipsește din iFlow 3.3 dar, va fi disponibil în iFlow 3.4

Pentru a ne asigura că evenimentul Recuperare este exact ceea ce ai nevoie, am decis să amânăm adăugarea lui până la următorul update. Între timp, echipa noastră de dezvoltatori se va ocupa de testarea acestei funcționalități pentru a se asigura că funcționează corect.

Articole Relevante

Echipa editorială iFlow
Echipa editorială iFlow
Echipa noastră îți aduce informații de ultimă oră despre tendințele și inovațiile în domeniul resurselor umane, ajutându-te să fii mereu la pas cu evoluțiile din industrie.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.