Web Analytics

iFlow 3.8 – Raportul Angajați – contracte și funcții rapide de căutare

Aplicația iFlow revine cu versiunea 3.8, care cuprinde noi funcționalități pentru a te ajuta în managementul angajaților tăi. Noul raport „Angajați – contracte”, notificarea privind data de expirare a contractelor de munca și multe alte mici fix-uri și modificări sunt acum disponibile în aplicația ta preferată de pontaj & HR.

Poți afla toate detaliile de care ai nevoie în acest articol. 

Raportul „Angajați – contracte”

În acest raport vei regăsi toți angajații din compania ta și poți vizualiza ușor detalii referitoare la contractul lor de muncă. Pentru fiecare angajat vei avea acces ușor la informații precum: 

  • Echipa din care face parte
  • Funcția ocupată
  • Data angajării
  • Data expirării contractului de muncă
  • Data în care a fost adăugat în aplicație

De asemenea, chiar dacă ai un număr mare de angajați, folosind opțiunea de căutare îi vei putea găsi rapid. Alte filtre pe baza cărora poți vizualiza raportul ar fi prin selecția contractelor noi ori expirate sau chiar a unei perioade. La fel ca orice alt raport din iFlow, ai opțiunea de a-l printa sau descărca în format XLS.

Funcții de căutare și validare CNP

În meniul Angajați, acum, poți să cauți rapid un angajat și după CNP, nu doar după nume. Indiferent de numărul de angajați, căutarea a devenit mai simplă cu această nouă funcție de căutare. Ai nevoie să găsești profilul unui angajat inactiv? Am introdus funcția de căutare și aici.

De asemenea, în profilul angajatului tău vei observa dacă CNP-ul său este invalid. În aplicație a fost introdus un anumit algoritm care va calcula dacă numărul introdus coincide cu un tip de cod numeric personal din România sau nu.

Alte mici modificări..

  • Poți seta în profilul fiecărui angajat o anumită locație dintre cele create de tine
  • Vei fi notificat cu 30 de zile înainte ca un contract de muncă al angajaților tăi să expire
  • Există două tipuri de fișiere pentru import: unul pentru adăgarea angajaților noi și unul pentru actualizarea informațiilor angajaților existenți
  • Când folosești unul dintre fișierele pentru import vei fi informat de numărul exact de utilizatori care urmează să fie adăugați sau actualizați
  • Zilele de sărbătoare sunt marcate cu roșu și în calendarul pe care îl folosești când adaugi evenimente, pentru a te ajuta în programarea concediilor

Testează iFlow gratuit!

Aplicația este într-un proces continuu de dezvoltare și lucrăm mereu la noi funcționalități pentru utilizatorii noștri. Compania ta poate testa aplicația iFlow gratuit pentru 30 de zile. Creează-ți un cont și află cât de ușoare pot deveni toate procesele HR.

Articole Relevante

Iulia S.
Iulia S.
Sunt o susținătoare a procesului de auto-învățare. Social media mă ajută să descopăr lucruri noi în fiecare zi. Activitatea mea de zi cu zi implică o comunicare eficientă cu persoanele din jurul meu, dar și punerea în practică a unor idei inovative de marketing.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.