Web Analytics

iFlow 4.1 – Prezența mea – pontajul individual al angajatului

Chiar din prima lună a anului 2021, aplicația de pontaj și HR trece la o nouă variantă. iFlow 4.1 aduce noi setări și o altă interfață pentru secțiunea „Prezența mea” a fiecărui angajat. Noile setări oferă și mai multă utilitate acestei secțiuni, dar și mai multe oportunități de self-service angajaților.

În rândurile de mai jos voi explica cum te va ajuta noul design, dar și care sunt restul modificărilor în iFlow 4.1.

Prezența mea devine pontajul personal al fiecărui angajat

Noua interfață permite editarea directă a prezențelor, vizualizarea lor într-un mod rapid și oferă o imagine de ansamblu perfectă (funcționalitățile sunt disponibile în funcție de setările companiei). Atât angajații, cât și administratorii pot verifica ușor prezențele și timpul de lucru al fiecărui angajat.

 

Care sunt schimbările din „Prezența mea”?

  1. Chiar dacă au apărut modificări majore, panoul este la fel de intuitiv, iar modul de folosire este clar de la prima vedere. Pot fi adăugate prezențe cu ajutorul butonului „Adaugă prezență”, dar și prin butonul plus care devine disponibil când mouse-ul este dus pe o anumită prezență.
  1. Un buton care aduce o nouă funcționalitate acestui panou este „Selectează perioada”. În momentul în care este selectată o perioadă, secțiunea din stânga va arată totalul de ore lucrate conform pontajului personal, dar și câte ore de muncă trebuie să fie în acea perioadă conform normei de lucru setate. Ce înseamnă acest lucru? Angajații și administratorii pot vedea ușor dacă s-a îndeplinit norma de muncă, dacă sunt ore suplimentare sau învoiri. Pe lângă acest lucru, se vor afișa doar prezențele din perioada selectată, un filtru util pentru editarea sau verificarea prezențelor din trecut.
  1. Pentru a salva și mai mult timp prețios, toate câmpurile sunt acum direct editabile. Trebuie doar să apeși click pe câmpul cu informația pe care dorești să o schimbi, iar apoi să faci modificările necesare.
  1. Știm că deja cunoști butonul de editare și de ștergere. Pevei putea modifica informațiile adăugate, dar și verifica restul datelor înregistrare: locație, GPS Status, dispozitiv utilizator, etc. Iar cu vei șterge prezențele.

Norma zilnică se calculează și în „Activități zilnice”

Panoul „Activități zilnice” este foarte util pentru o vedere de ansamblu lunară a angajatului. Știm că este unul dintre panourile cele mai folosite de către clienții iFlow care au optat pentru utilizarea simultană a prezenței reale și a planificării. Din acest motiv, acum alături de prezențele fiecărui angajat, în momentul în care verifici orele de muncă pontate într-o anumită zi în paralel vei avea orele de lucru conform normei de muncă zilnice. Astfel, vei putea face ușor o comparație între câte ore a muncit angajatul și câte ore ar fi trebuit să muncească.

Pontajul bazat pe prezența reală împarte orele pe zile

Companiile pot avea schimburi de muncă diferite. Pentru acele companii care au și schimburi de noapte, această setare este perfectă. În funcție de necesitățile tale, poți opta ca schimburile de lucru care se întind pe două zile distincte să aibă orele împărțite în pontaj.

Exemplu: Angajatul X intră în schimbul III de la 22:00 până la 06:00. În pontajul bazat pe prezența reală, în prima zi va avea pontate 2 ore, iar în ziua următoare 6 ore.

Sfat: Nu uita că pontajul bazat pe prezența reală are opțiunea de a afișa totalul orelor de lucru sau ora de început și ora de sfârșit.

Alte modificări utile

  • Aplicația te ajută acum dacă navighezi de pe profilul unui angajat pe altul, prin memorarea panoului în care te afli. Dacă acum vizualizezi Activitățile zilnice ale angajatul X, iar prin folosirea funcției de search din bară alegi angajatul Y, se va deschide direct panoul de Activități zilnice.
  • Poți activa setarea ca toate evenimentele noi adăugate să fie aprobate automat. Această setare o regăsești în meniul „Setări companie”.
  • Recuperarea parolei este acum un proces mai prietenos, deoarece te va notifica dacă mail-ul folosit pentru a recupera parola este unul greșit, care nu există în aplicație.

Primul tău pas spre procesele de muncă digitale poate începe chiar cu iFlow

Fie că vrei să renunți la pontajele pe foi, fie că vrei să le permiți angajaților tăi să se ponteze folosind telefonul sau vrei să ai toate dosarele de personal online și în siguranță, aplicația de pontaj & HR iFlow este soluția ideală. Urmează multe alte surprize pentru clienții iFlow în acest an și suntem încântați că avem atâtea persoane care sunt alături de noi în această călătorie.

Articole Relevante

Iulia S.
Iulia S.
Sunt o susținătoare a procesului de auto-învățare. Social media mă ajută să descopăr lucruri noi în fiecare zi. Activitatea mea de zi cu zi implică o comunicare eficientă cu persoanele din jurul meu, dar și punerea în practică a unor idei inovative de marketing.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.